Dodaj do ulubionych

Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem?

IP: *.icpnet.pl 28.09.03, 20:06
KASIA W NAFCIE!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Hatches i Iza Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.03, 20:14
      Chylimy czola Panie Trenerze ...
      • Gość: Kate Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:15
        To prawda, chylimy przed Panem czoła
      • Gość: miki Dla zycia trenera? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 21:17
      • Gość: finito Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.bielsko.msk.pl 28.09.03, 22:45
        Dziękuję Panie Trenerze za te chwile wielkiej radości, za te
        chwile napięcia, za zdobyty medal. Był Pan z nimi tak krótko, a
        udało sie Panu ustawić zespół, który wygrywa i zdobył najwyższe
        trofeum na kontynencie.
        Proszę niech sie Pan nie poddaje i prowadzi ten zespól jeszcze
        przez lata.
        Czekam na dalsze sukcesy z Pana udziałem. Pan musi być z tym
        zespołem. Tego oczekują i siatkarki, i kibice.
        Życzę bardzo duzo zdrowia i dalszych sukcesów.
    • Gość: marcy DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!! IP: *.edox4.net 28.09.03, 20:24
    • Gość: BRAWO Ten facet potrafił stworzyć prawdziwy skuteczny ZESPÓŁ IP: *.zacheta.net 28.09.03, 20:59
      BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO
    • Gość: en Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.acn.pl 28.09.03, 21:02
      Brawo!!!
      Dzięki za emocje i wzruszenia!!! Oby tak dalej!!!!
    • Gość: mmiki na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego życi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 21:16
      • Gość: dexter Re: na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 21:23
        Miejmy nadzieje że nie jest groźne, chociaż po tym co przeczytałem to nie
        wygląda to najlepiej. Jednak to co zrobił dla całej siatkarskiej Polski, to ile
        radosci dal nam ze swoimi Dziewczynami, jest niewątpliwym faktem że przejdzie
        do historii jako jeden z niewielu takich szkoleniowców.
      • Gość: Jarek Re: na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.09.03, 22:22
        Jak przeczytałem, choruje na nowotwór układu limfatycznego.

J.
        • Gość: Gatsby Re: na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego IP: *.chello.pl 28.09.03, 22:25
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Jak przeczytałem, choruje na nowotwór układu limfatycznego.
          >
          > J.
          o kurcze, to najgorsze, co może być...krew, śluz...
    • Gość: Jarek Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.09.03, 22:21
      CHYLĘ CZOŁA!!!

I życzę zwycięstwa nad chorobą.

J.
    • stan1969 Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? 28.09.03, 22:31
      Jest Pan wielki Panie Trenerze. Gratulacje i szacunek. Życzę Panu zwycięstwa z
      chorobą - to jest możliwe, ja wiem.
      Wyrazy szacunku.
    • Gość: FILIPEK W Re: EUROSPORT OSZALAL IP: *.013-281-67626721.cust.bredbandsbolaget.se 28.09.03, 22:36
      SZAANOWNY TRENERZE NIEMCZYK
      GRATULUJE SUKCESU.WYCZYN JEST OGROMNY.EUROSPORT (MIEDZYNARODOWY)
      BYL ZACHWYCONY POLKAMI.ROBCIE TERAZ KASE GDYZ DZIS SPORT MUSI
      MIEC PIENIADZE A DRUZYNA GRA FANTASTYCZNIE ,MA FART IDORZE
      ZACHOWUJACA SIE EKIPE.DYSKUSJE O URODZIE SA SMIESZNE SPORT TO
      WIDOWISKO I LADNE DZIEWCZYNY TO PLUS.FANTASTYCZNIE ZE WYGRALISCIE
      SZWEDZCY KOMENTATORZY DOMAGAJA SIE WSPOLPRACY Z POLAKAMI I CHCA
      WIDZIEC MECZE POLEK DUZO CZESCIEJ TO SIE ZDARZYLO PORAZ PIERWSZY
      ABY KOMENTATORZ PUBLICZNIE GLORYFIKOWALI ZAGRANICZNYCH ZAWODNIKOW
      NAWET ZUZLOWCY TEGO NIE ZAZNALI.
      • Gość: doradca EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 16:46
        Oczywiscie, ze jest to piekne. Oczywiscie, ze szwdzcy komentatorzy uwazaja, ze
        nalezy rozgrywac mecze z udziałem Polek. Nawet Wlosi, ktorzy ciesza siejak
        dzieci z tego, ze jako jedyni na tych mistrzostwach wygraly z Polkami,
        niesmialo sugerują, że za zlotem stoją cztery "włoskie" zawodniczki
        występujące z lidze włoskiej. Zupełnie zbaranieli (niektórzy redaktorzy we
        Włoszech ) po pierwsze jak im włączyli światło a po drugie kiedy sie
        dowiedzieli, ze Małgorzata Glinka wychowała się na warszawskiej Ochocie i w
        klubie Skra miała początek kariery.
        Co ciekawsze, nalezy oddzielic komentarz fachowy Wojciecha Drzyzgi (
        Eurosport) od komentarza redaktora Swendrowskiego ( POLSAT). Ten pierwszy w
        trzecim secie juz na dwie pilki przed meczbolem stwierdził, ze to Polska
        będzie mistrzem Europy. Były zawodnik doskonale zna sie na tym o czym mowi. Sa
        jeszcze zawodnicy, ktorzy rowniaz sa "byli" jezeli chodzi o dyscypline zwana
        siatkowka i wiedza o czym pisza.
        POZDRAWIAM
        • Gość: vik Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.chello.pl 29.09.03, 21:05
          Ogladałem wiele spotkań siatkówki z komentarzem Swędrowskiego i uważam, że nie
          jest zły, ale faktycznie, przy Drzyzdze każdy wysiada! Najlepszy był w sobotę,
          kiedy po ataku Glinki w 5 secie powiedział do Laskowskiego: "Jacek, widziałeś
          piłkę? Bo ja nie..."
          • Gość: doradca Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 21:17
            a Jacek odpowiedzial...Tak widziałem na zwolnionym obrazie w powtorce....
            • Gość: vik Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.chello.pl 29.09.03, 21:18
              yes... Metzner podczas meczu z Turcją też zresztą był spoko...
              • Gość: doradca Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 21:24
                Oni pod koniec 3 seta juz poszaleli i nie bardzo wiedzieli co sie dzieje.
    • Gość: phoenix Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: 217.153.44.* 28.09.03, 23:44
      Co tu dużo pisać? To było piękne i nie zapomnę tego do końca
      życia. Życzę wytrwałości w walce z chorobą.
      • Gość: Janek Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 16:32
        Życzę Panu większej pamięci i sławy niż zdobył niezapomniany
        trener Hubert Wagner.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka