Gość: KASIA W NAFCIE!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 28.09.03, 20:06 KASIA W NAFCIE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hatches i Iza Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.03, 20:14 Chylimy czola Panie Trenerze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:15 To prawda, chylimy przed Panem czoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finito Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.bielsko.msk.pl 28.09.03, 22:45 Dziękuję Panie Trenerze za te chwile wielkiej radości, za te chwile napięcia, za zdobyty medal. Był Pan z nimi tak krótko, a udało sie Panu ustawić zespół, który wygrywa i zdobył najwyższe trofeum na kontynencie. Proszę niech sie Pan nie poddaje i prowadzi ten zespól jeszcze przez lata. Czekam na dalsze sukcesy z Pana udziałem. Pan musi być z tym zespołem. Tego oczekują i siatkarki, i kibice. Życzę bardzo duzo zdrowia i dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO Ten facet potrafił stworzyć prawdziwy skuteczny ZESPÓŁ IP: *.zacheta.net 28.09.03, 20:59 BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.acn.pl 28.09.03, 21:02 Brawo!!! Dzięki za emocje i wzruszenia!!! Oby tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmiki na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego życi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 21:23 Miejmy nadzieje że nie jest groźne, chociaż po tym co przeczytałem to nie wygląda to najlepiej. Jednak to co zrobił dla całej siatkarskiej Polski, to ile radosci dal nam ze swoimi Dziewczynami, jest niewątpliwym faktem że przejdzie do historii jako jeden z niewielu takich szkoleniowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.09.03, 22:22 Jak przeczytałem, choruje na nowotwór układu limfatycznego. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: na co Niemczyk choruje?czy to grozne dla jego IP: *.chello.pl 28.09.03, 22:25 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Jak przeczytałem, choruje na nowotwór układu limfatycznego. > > J. o kurcze, to najgorsze, co może być...krew, śluz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.09.03, 22:21 CHYLĘ CZOŁA!!! I życzę zwycięstwa nad chorobą. J. Odpowiedz Link Zgłoś
stan1969 Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? 28.09.03, 22:31 Jest Pan wielki Panie Trenerze. Gratulacje i szacunek. Życzę Panu zwycięstwa z chorobą - to jest możliwe, ja wiem. Wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILIPEK W Re: EUROSPORT OSZALAL IP: *.013-281-67626721.cust.bredbandsbolaget.se 28.09.03, 22:36 SZAANOWNY TRENERZE NIEMCZYK GRATULUJE SUKCESU.WYCZYN JEST OGROMNY.EUROSPORT (MIEDZYNARODOWY) BYL ZACHWYCONY POLKAMI.ROBCIE TERAZ KASE GDYZ DZIS SPORT MUSI MIEC PIENIADZE A DRUZYNA GRA FANTASTYCZNIE ,MA FART IDORZE ZACHOWUJACA SIE EKIPE.DYSKUSJE O URODZIE SA SMIESZNE SPORT TO WIDOWISKO I LADNE DZIEWCZYNY TO PLUS.FANTASTYCZNIE ZE WYGRALISCIE SZWEDZCY KOMENTATORZY DOMAGAJA SIE WSPOLPRACY Z POLAKAMI I CHCA WIDZIEC MECZE POLEK DUZO CZESCIEJ TO SIE ZDARZYLO PORAZ PIERWSZY ABY KOMENTATORZ PUBLICZNIE GLORYFIKOWALI ZAGRANICZNYCH ZAWODNIKOW NAWET ZUZLOWCY TEGO NIE ZAZNALI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 16:46 Oczywiscie, ze jest to piekne. Oczywiscie, ze szwdzcy komentatorzy uwazaja, ze nalezy rozgrywac mecze z udziałem Polek. Nawet Wlosi, ktorzy ciesza siejak dzieci z tego, ze jako jedyni na tych mistrzostwach wygraly z Polkami, niesmialo sugerują, że za zlotem stoją cztery "włoskie" zawodniczki występujące z lidze włoskiej. Zupełnie zbaranieli (niektórzy redaktorzy we Włoszech ) po pierwsze jak im włączyli światło a po drugie kiedy sie dowiedzieli, ze Małgorzata Glinka wychowała się na warszawskiej Ochocie i w klubie Skra miała początek kariery. Co ciekawsze, nalezy oddzielic komentarz fachowy Wojciecha Drzyzgi ( Eurosport) od komentarza redaktora Swendrowskiego ( POLSAT). Ten pierwszy w trzecim secie juz na dwie pilki przed meczbolem stwierdził, ze to Polska będzie mistrzem Europy. Były zawodnik doskonale zna sie na tym o czym mowi. Sa jeszcze zawodnicy, ktorzy rowniaz sa "byli" jezeli chodzi o dyscypline zwana siatkowka i wiedza o czym pisza. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.chello.pl 29.09.03, 21:05 Ogladałem wiele spotkań siatkówki z komentarzem Swędrowskiego i uważam, że nie jest zły, ale faktycznie, przy Drzyzdze każdy wysiada! Najlepszy był w sobotę, kiedy po ataku Glinki w 5 secie powiedział do Laskowskiego: "Jacek, widziałeś piłkę? Bo ja nie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 21:17 a Jacek odpowiedzial...Tak widziałem na zwolnionym obrazie w powtorce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.chello.pl 29.09.03, 21:18 yes... Metzner podczas meczu z Turcją też zresztą był spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: EUROSPORT i POLSKA OSZALALA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 21:24 Oni pod koniec 3 seta juz poszaleli i nie bardzo wiedzieli co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phoenix Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: 217.153.44.* 28.09.03, 23:44 Co tu dużo pisać? To było piękne i nie zapomnę tego do końca życia. Życzę wytrwałości w walce z chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Trener Niemczyk: Jak to osiągnąłem? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 16:32 Życzę Panu większej pamięci i sławy niż zdobył niezapomniany trener Hubert Wagner. Odpowiedz Link Zgłoś