Dodaj do ulubionych

siatkowka w stolicy

IP: *.acn.waw.pl 28.01.02, 19:22
Chcialabym zaprosic wszystkich mieszkancow Warszawy ktorzy interesuja sie
siatkowka na mecze Politechniki Warszawa do hali Riviery na
ul.Warynskiego.Zespol ten gra obecnie w serii B ale ma niepowtarzalna szanse
awansowac w tym sezonie do Polskiej Ligi Siatkowki.Mlodzi i bardzo sympatyczni
chlopcy prezentyuja siatkowke na wysokim poziomie.Naprawde warto przyjsc i
dopingiem pomoc zawodnikom w awansie.Przydala by sie w Warszawie 1 A :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: siatkowka w stolicy IP: *.bielsko.msk.pl 29.01.02, 16:54
      Gość portalu: Rybka napisał(a):

> Chcialabym zaprosic wszystkich mieszkancow Warszawy ktorzy interesuja sie
      > siatkowka na mecze Politechniki Warszawa do hali Riviery na
      > ul.Warynskiego.Zespol ten gra obecnie w serii B ale ma niepowtarzalna szanse
      > awansowac w tym sezonie do Polskiej Ligi Siatkowki.Mlodzi i bardzo sympatyczni
      > chlopcy prezentyuja siatkowke na wysokim poziomie.Naprawde warto przyjsc i
      > dopingiem pomoc zawodnikom w awansie.Przydala by sie w Warszawie 1 A :)))))

Rybka, to fajnie że zapraszasz ludzi na mecze siatkówki. Szczególnie na serie b,
      na którą mało kto chodzi. Ale mam prośbę, bądź przy tym uczicwy i nie mydl oczu
      nieoriętującym się. Nawet wierząć w swoją drużynę nie możesz zaprzeczyć (jeśli
      choć trochę się oriętujesz), że głównymi pretendentami do awansu do 1a są w tym
      sezownie Gorzów i Sosnowiec, a NIE Warszawa. pozdrowienia dla wszystkich fanów
      siatkówki
      • Gość: KOKO13 Re: siatkowka w stolicy IP: *.sowatech.com.pl 30.01.02, 10:08
        Ja też zapraszam do Stolicy...Polskiej siatkówki. W sobote 02.02.2002 mecz
        Mosto - Olsztyn.
    • Gość: rybka Re: siatkowka w stolicy IP: *.acn.waw.pl 29.01.02, 17:31
      znam sie napewno lepiej niz ty bo gram w siatke od bardzo dawna!nie badz tego
      taka pewna ze awansuje stilon bo ta druzyna juz sie rozpada i prawdopodobnie
      nie doczeka konca sezonu!
      • Gość: Dlelka Re: siatkowka w stolicy IP: 146.101.149.* 29.01.02, 19:17
        Ja jestem z W-wy ,wiec chetnie poprzychodze.Tylko jedna prosba-napisz kilka
        przyszlych terminow(data,godzina).(Ta druzyne prowadzi ojciec Pawla
        Zagumnego,tak?Slyszalam ,ze niezle im idzie)
      • Gość: monika Re: siatkowka w stolicy IP: *.bielsko.msk.pl 03.02.02, 09:41
        Gość portalu: rybka napisał(a):

> znam sie napewno lepiej niz ty bo gram w siatke od bardzo dawna!nie badz tego
        > taka pewna ze awansuje stilon bo ta druzyna juz sie rozpada i prawdopodobnie
        > nie doczeka konca sezonu!

Rybka, nie denerwuj się :) Nigdy nie twierdziłam, że nie znasz się na
        siatkówce :)) A jeśli chodzi o faworytów to zdania nie zmienie i mam nadzieję, że
        w Gorzowie jakoś wszystko się poukłada (popatrz na 1a - nysa też miała
        problemy ...). Wszystko to jednak nie zmienia faktu, że życze szczęścia i
        powodzenia w kolejnych meczach - Wam też, szczególnie w czekających Was niebawem
        spotkaniach z Energią i Stilonem - bo przecież im bardziej wyrównana stawka, tym
        mecze ciekawsze i bardziej emocjonujące. Pozdrawiam wszystkich kibiców (i
        siatkarzy też).
        • Gość: ryba Re: siatkowka w stolicy IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 00:04
          Uważajcie tylko bo wrocił do stolicy slynny roz....dalacz pan Drzyzga TYlko
          niech wam nie doradza to może wejdziecie
    • Gość: monika już finał IP: *.bielsko.msk.pl 10.04.02, 21:41
      hehe, Ryba - jednak się nie myliłam.... Wa-wa finału nie ma, ale za to MY (BBTS)
      mamy :)))))))))
      Już wcześniej (dużo wcześniej) pisałam o Sosnowcu i Gorzowie. Cóż Sosnowcowi już
      pokazliśmy jak się gra w siatkówkę .... czas na Gorzów :))))
      hehe - życzę powodzenia w walce o 3 miejsce.
      A naszym chłopcom - ZWYCIĘSTWA oczywiście - a nawet 3 :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka