06.05.23, 13:05
Tak oglądamy ten cyrk i współczujemy Karolowi.
Wygląda na bardzo nieszczęśliwego człowieka co tylko marzy, żeby coś mu z ręki/głowy nie spadło.
Ja rozumiem tradycję, ale aż tak? W XXI wieku? Nie można tego uwspółcześnić jednak?
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 15:12
      Przecież od małego przygotowywany był do objęcia tronu, twardą ręką matki - królowej. Trochę zeszło, ale w końcu doczekał tej chwili. Coś tam skrócił, coś tam pominął, ale stare zasady pozostały. Przy boku miłość życia, więc powinien być szczęśliwy. Zobaczysz, jak na tron wstąpi William....coś mi się wydaje, że to zagorzały tradycjonalista i razem z Kate będą przestrzegać ściśle królewskiego protokołu...i to pod każdym względem.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:18
        No pewnie ogólnie jest zadowolony - przecież mógł abdykować. Ale chłop ma 75 lat i taki 2-godzinny cyrk, gdzie jesteś głównym aktorem - musi męczyć.

• mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:27
      Mi się Karol wydawał zadowolony, czesto umiech miał na twarzy. Fakt, że ceremonia długa, ale podobała mi się. Z koronacja Camilli poszło na szczęście prędko. Życzę im jak najlepiej, chociaż długie lata ich nie lubiłam, że względu na Dianę. Ale ostatnio przekonałam się do nich, kovhsja się prawdziwie, koniec końców są razem i super. Szkoda tylko Diany.
      • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:28
        *Kochają
      • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:31
        Nie wiem, czy się nie wprosilam bez zaproszenia na to forum, ale dałeś mi link asdz....więc może nie :) W razie czego daj znać, jeżeli to nie Ok dla Ciebie.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:32
          mona.blue napisała:

> Nie wiem, czy się nie wprosilam bez zaproszenia na to forum, ale dałeś mi link
          > asdz....więc może nie :) W razie czego daj znać, jeżeli to nie Ok dla Ciebie.

Ta, dałem Ci link po to - byś się nie pojawiała :D
          No weź.
          • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:37
            :) Fajnie, dzięki. Będę zagladac tu też. Widzę, że bardziej takie na luzie tu pogawędki;)
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:39
              Zapraszam do podglądnięcia innych wątków - a zwłaszcza zakładania swoich.
              I teraz sensacja - także psychologicznych :)
              • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:45
                asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Zapraszam do podglądnięcia innych wątków - a zwłaszcza zakładania swoich.
                > I teraz sensacja - także psychologicznych :)

Pooglądam:)

Zobaczę o czym tu się rozmawia i może die odważę na zakładanie wątków i tutaj.

Psychologicznych też? 😉
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:47
                  Tu się rozmawia o czym kto chce. Z wykluczeniem obrażania innych użytkowników. Tu polecam wątek na szpilce :)
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:31
        Ja oglądałem tylko z doskoku przy porządkowaniu mieszkania. Mówię o momencie, gdy dali mu w obie ręce jakieś ceremonialne "dzidy" i włożyli koronę na głowę. I tak musiał ileś czasu siedzieć. Nie wyglądał na szczęśliwego - a może to moja projekcja jak ja bym się czuł w takiej sytuacji?...

Kamila mi się bardzo podobała z tym jej ironicznym wyrazem twarzy, ale podobno ona zawsze tak ma (żona mówiła a bardziej oblatana w te tematy).

Mnie Diany nie szkoda, nigdy jej nie lubiłem. Od razu powinna być para K+K; no ale to były inne czasy.
        • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:43
          Tak, w tym momencie był jakby skrępowany, nie dziwię mu się, też bym tak się czuła na jego miejscu.

Co do Camilli to najpierw była jakby trochę skrępowana, podczas wchodzenia do katedry, potem już zadowolona, a podczas ceremonii wygladal na zadowolonabi na luzie. Ironicznego wyrazu twarzy u niej nie zauważyłam, ale nawet nie wiem, czy umiałabym rozpoznać.
          Chyba ja polubie, kocha tego Karola i tyle się wycierpieli.
          Dlaczego nie lubiłeś Diany?
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:53
            mona.blue napisała:

> Dlaczego nie lubiłeś Diany?

Odpowiem nieco dookoła.
            Nigdy nie miałem do niej pretensji za zdradzanie Karola - bo te jego rozmowy z Kamilą które ktoś nagrał i opublikował to w ogóle była kompromitacja: K. w ogóle powinien za to wylecieć z kolejki do tronu Imperium jak dla mnie.
            ALE to był idealny powód dla D do rozwodu i dalszego układania sobie życia na własną rękę.
            A co zrobiła? Nadal za pieniądze korony i podatnika strugała Królową Ludzkich Serc...
            • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:05
              Fakt, mogła rozwieść się dużo wcześniej inkorzystac z życia i nie komplikować tego życia Karolowi.

Dlaczego uważasz, że strugała Królowa Ludzkich Serc? Dla mnie nią była.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:09
                Nawet nie chodzi o komplikowanie życia K - sam sobie wybrał takie rozwiązanie.

A D to ochoczo jeździła do szpitali, na misje onz - hmm, nie na swoje jednak konto, prawda?
                By się rozwiodła, przestała być elementem Korony - i wtedy działała. Wtedy bym miał do niej szacunek.
                A tak na cudzy rachunek dobroczynność a prywatnie rozbijanie się z bogolami...

I nie, nie uważam, że jestem obiektywny. Po prostu tak ona na mnie działała.
                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:28

>
                  > A D to ochoczo jeździła do szpitali, na misje onz - hmm, nie na swoje jednak ko
                  > nto, prawda?

Ale naprawdę wiele dobrego zrobiła.

> A tak na cudzy rachunek dobroczynność a prywatnie rozbijanie się z bogolami...

Kto to bogole?
                  >
                  > I nie, nie uważam, że jestem obiektywny. Po prostu tak ona na mnie działała.

Ja wiem, że nie jestem obiektywna, ale co zrobić. Na mnie za to Karol działał jak Plichta na byka. Kamili natomiast nie cierpiałam, mówię o czasach gdy historia się rozgrywała.
                  • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:29
                    *płachta
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:47
                    Ta, każdy z kasą wiele może zrobić. Żadna zasługa, zwłaszcza jak tej kasy nie zarobił

Bogole - a z kim tam się w Paryżu rozbiła bo nawet nie pamiętam?
                    • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 18:24

> Ta, każdy z kasą wiele może zrobić. Żadna zasługa, zwłaszcza jak tej kasy nie z
                      > arobił
                      >
                      > Bogole - a z kim tam się w Paryżu rozbiła bo nawet nie pamiętam?

Z egipskim kochankiem, Dodi Al-Fayed'em....

• mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 18:46

> Ta, każdy z kasą wiele może zrobić. Żadna zasługa, zwłaszcza jak tej kasy nie z
                      > arobił

Była bardzo ciepła i serdeczną dla ludzi, to nie było wymuszone czy zakłamane. Naprawdę chciała pomagać, miała dobre serce. Wiem, że kasa pomaga, ale to nie były wymuszone działania, obowiązek, ale spełniany z miłością.

>
                      > Bogole - a z kim tam się w Paryżu rozbiła bo nawet nie pamiętam?

Chyba z Dodim Al Fayedem czy ja tam się go pisze. Nie wiem, czy nie pokręciłam.,.moge sprawdzić.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:48
                        Piszesz tak, jakbyś ją znała osobiście.
                        Ja tak mogę napisać o ludziach, których znam osobiście - a nie z telewizora.

Lepiej poszukaj ile Dodi miał kasy :)
                        • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 20:33

> Piszesz tak, jakbyś ją znała osobiście.
                          > Ja tak mogę napisać o ludziach, których znam osobiście - a nie z telewizora.
                          >
                          > Lepiej poszukaj ile Dodi miał kasy :)

Znam bardzo dobrze jej dziadków, od 25 lat. Jej ani jego nie dane mi było nigdy spotkać w realu. To dość specyficzny układ, ale chyba nie będę objaśniać na forum. Moi katechiści, niech będzie.
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 20:34
                            Znasz dziadków Diany? :)
        • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 15:44
          ...ale królowa nie dała zgody, więc wepchali w ramiona Karola, Dianę. Unieszczesliwili tych dwoje, bo Karol nie zrezygnował z Kamili, a Diana popadała ze skrajności w skrajność. Dwoje dzieci nie scementowały związku.
          • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:50
            ruda.replay napisała:

> ...ale królowa nie dała zgody, więc wepchali w ramiona Karola, Dianę.

Wiem, niestety.

Unieszczesliliwili tych dwoje, bo Karol nie zrezygnował z Kamili

Biedny, w The Crown wybielili królowa, jego kosztem, jego romans był przedstawiony jako coś zdrożnego, a Diana jako ofiara tych dwojga tj.Camilli i Karola. Tam po raz pierwszy zetknęłam się z Camilla jako całkiem fajna babka :)

Diana popadała ze skrajności w skrajność.

Co miała robić, będąc nieszczęśliwa?
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:57
              mona.blue napisała:

> Biedny, w The Crown wybielili królowa, jego kosztem, jego romans był przedstaw
              > iony jako coś zdrożnego,

Bo był - w rozumieniu Korony. Ówczesnej. Potem im jakoś przeszło...

> Diana popadała ze skrajności w skrajność.
              > Co miała robić, będąc nieszczęśliwa?

Odejść? Jak miliony kobiet na świecie?
              • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:10
                Nie wiem w dumie dlaczego wcześniej nie odeszła, może ze względu na dzieci, chyba nie dotarłam w The Crown do tego momentu, a z realu nie pamiętam.
                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:11
                  *w sumie
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:17
                    The Crown to tylko fikcja. A mówimy o życiu. Nie odeszła i tyle.
                    • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:23

> The Crown to tylko fikcja. A mówimy o życiu. Nie odeszła i tyle.

Nie do końca fikcja. Poza tym ja śledziłam jej losy w realu, byłam jej fanką. Odeszła za późno, zgoda. Ale może nie potrafiła.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:24
                        No to się nie dogadamy - bo ja fanem nie byłem.
                        Ale na szczęście - nie musimy się dogadać :)
            • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:09
              Diana też przypłaciła to małżeństwo bulimia, depresja , próbami samobójczymi i Bóg wie czym jeszcze.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:10
                Tak tak, bidulka.
                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:18

> Tak tak, bidulka.

A nie? W końcu wrobili Diane w te sytuację, mamusia królowa z synkiem bezwolnym i poddanym mamusi. A ona zakochała się w Katolu. Co prawda już przed ślubem podejrzewała go o romans z Karolem. Ale on zdaje się wyprowadził ją w pole.
                  • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:19
                    *Karolu
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:25
                      No po prostu pierwsza naiwna. Weź...
                      • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:30

> No po prostu pierwsza naiwna. Weź...

Diana? Czy ja?
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:49
                          Diana oczywiście.
                          • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:11

> Diana oczywiście.

Dlaczego uważasz, że nie naiwna była? I jak wobec tego była?
                      • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:13

> No po prostu pierwsza naiwna. Weź...

Uważasz, że nie powinna była wyjść za Karola jak podejrzewała go o romans z Kamila.?
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:16
                          Jestem ostatnim, który by określał co kto w takiej sytuacji powinien zrobić.
                          Odniosłem się do Twoich słów:
                          "W końcu wrobili Diane w te sytuację"

No chyba jednak miała swój własny rozum, wybrała jak wybrała i były konsekwencje.

• mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:37
                            >
                            > No chyba jednak miała swój własny rozum, wybrała jak wybrała i były konsekwencje

Wiem, ale dla mnie usprawiedliwa ja fakt, że kochała Karola. Jakby zrobiła to dla sławy czy pieniędzy to inna rozmowa.
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:48
                              A ja tam nie wiem, czy kochała. Nie miałem dostępu do jej głowy.
                              • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 18:22

> A ja tam nie wiem, czy kochała. Nie miałem dostępu do jej głowy.

Ja pamiętam jej spojrzenia na niego, pąsy, nieśmiały wzrok. A przede wszystkim ich wspólny wywiad przed kamerami, gdy zapytano ich o wzajemne uczucia. Karol na pytanie czy kocha Dianę odpowiedział coś w stylu' czynkolwiek miłość jest '. Ona to nie wiem, ale wiem jak przeżywała, jak podejrzewała go o zdradę.
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:33
                                  Ta, wywiad do kamery.
                                  • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 18:48

> Ta, wywiad do kamery.

Spontanicznej reakcji nie ukryjesz. Dla bystrego oka. Wiem, że można zafałszować, ale nie wydaje mi się, żeby ściemniała. Wyglądała na zakochana, a on na obojętnego.
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:52
                                      Uhm, ale ja nie jestem jak bohater któregoś serialu, który był konsultantem śledczym i wszystko odczytywał w mgnieniu oka.
                                      Na tamtym forum wspominałaś o psychopatach - to oni są mistrzami w udawaniu odpowiednich emocji. No nie nie, nie mówię, że Diana była psychopatka przecież :) Ale doświadczenie przed kamerami robi swoje.
                                      A Karol - no cóż, on zawsze ogólnie miał wywalone. Pozwalał sobie nawet na publiczne komentarze, które oficjalnie nie powinny mieć miejsca w brytyjskim systemie konstytucyjnym.

• ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 18:51
                                    gdzieś teraz wpadło mi w oko w necie, że dla króla owacje, a dla królowej Kamilki buczenie....a wydawało się, że po wielu latach zatarły się wszelkie urazy do jej osoby...
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:53
                                      O nie, nie zatarły się z pewnością :) Karolkowi wybaczono, no bo long live the king!
                                      • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:26

> O nie, nie zatarły się z pewnością :) Karolkowi wybaczono, no bo long live the
                                        > king!

a tak usilnie pracowali, by PR Kamilki wybielić...
                                        jaki ten anglijskij naród pamiętliwy ;)
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 19:29
                                          Każdy naród, co się ślini do korony jakiś dziwny jest :)
                                          • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:32
                                            Nasz król z Żoliborza bez korony, a po łapach też by cmokali ;)
                                          • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 19:49

> Każdy naród, co się ślini do korony jakiś dziwny jest :)

Może, ale Anglików akurat bardzo lubię.
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 20:36
                                              Ja tam poznałem przelotnie czarnego londyńczyka i jakiegoś profa ze Szkocji. Ludzie na ulicy bardzo mili byli - ale co to ma wspólnego z narodem, któremu niedawno odebało i wystąpił z UE? :D
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 15:56
            ruda.replay napisała:

> ...ale królowa nie dała zgody, więc wepchali w ramiona Karola, Dianę. Unieszcze
            > sliwili tych dwoje,

Dokładnie. Chociaż stryj Elżbiety umiał strzelić abdykację - by się związać z ukochaną. Więc już tak nad Karolkiem nie płaczmy.
            • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:00
              Ale ten stryj w The Crown był przedstawiony w okropnym świetle. Wcześniej bardziej go ceniłam, właśnie za te abdykację że względu na ukochana kobietę.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:11
                O to nie pamiętam aż tak. Pamiętam, że był oczywiście wyklęty przez koronę, ale indywidualnie?...
                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:15
                  Indywidualnie to z filmu odebrałam go jako dość obrzydliwe indywiduum.
                  Żona też nie lepsza.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:16
                    No to bym musiał znów obejrzeć, ale raczej mi się nie chce.
                    • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:20
                      Ja musze dokończyć, bo przerwałam. Szczególnie dalsze losy Diany i Karola, ich rozwód i jej zdrady.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:23
                        To się zgubiłem. Gdzie stryj Eli a gdzie Diana?
                        • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:02
                          Sorki, musiałam coś zjeść :)

Z jednej strony stryjaszek prawy i porządny, poszedł za uczuciem. A z drugiej obrabiał d.pę całej rodzinie królewskiej, coś tam knuł przeciw nim, już nie pamiętam, ogólnie jako człowiek niezbyt fajny.

Diana jakby odwrotnie, jako człowiek pozytywna, natomiast jako kobieta nie za bardzo.
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:07
                            Ale co w tym dziwnego, jak rodzina Ci mówi, że nie możesz poślubić ukochanej bo to jakaś niegodna persona jest?!
                            • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:10

> Ale co w tym dziwnego, jak rodzina Ci mówi, że nie możesz poślubić ukochanej bo
                              > to jakaś niegodna persona jest?!

Niby nic.,mial rację.

Ale wredny był albo tak go przedstawili w The Crown.
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:17
                                A co, nie wolno być troszkę wrednym? :)
                                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:35

> A co, nie wolno być troszkę wrednym? :)

Troszkę można :) tym bardziej, że niemożliwe być słodkim jak cukierek. Ale on był mega wredny w tym filmie.
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:39
                                    Mówie - nie pamiętam, nie odniosłem takiego wrażenia ale faktycznie, tak uważniej to oglądałem na początku - a potem żona puszczała.
            • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:22
              >
              > Dokładnie. Chociaż stryj Elżbiety umiał strzelić abdykację - by się związać z u
              > kochaną. Więc już tak nad Karolkiem nie płaczmy.

Karolkowi korona z głowy nie spadnie, poradzi sobie....
              gorzej z Harrym....mimo wszystko, jakos tak lubię rudzielca....
              ale może skończyć, jak matka...(nie tak tragicznie), ale sam...bez rodziny, żony...
              coś ta amerykańska żona nie wzbudza zaufania ;)
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:26
                Harry sprytny jest. Niby z apanaży zrezygnował przez żonę, ale w kolejce jednak stoi. :D
                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:33
                  Zyskał moja sympatię, że dopiął swego, ożenił się ze swoją miloscia , broni jej przed paparazzi, jest dla niej dobry - widziałam na Netffliksie film dokumentalny z ich udziałem .
                  I chciałabym przeczytać jego autobiografie.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:48
                    Co?! Jak on jej broni przed paparzzi jak to influencerka jest? :D
                    • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:04

> Co?! Jak on jej broni przed paparzzi jak to influencerka jest? :D

Tak przynajmniej twierdzi, bal się ze żona może podzielić los jego matki i niby dlatego uciekł do Stanów. Nio nie tylko dlatego.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:06
                        I dlatego wzięli udział w filmie netflixa - ogólnoświatowej platformy? :)
                        • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:08

> I dlatego wzięli udział w filmie netflixa - ogólnoświatowej platformy? :)

Niby tak, ale oni ciągle się tłumacza. Niby, że są oczerniani. Megan jest piękna, ale i cwana.
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:11
                            A widziałaś influencera płci dowolnej, który wiecznie z czegoś się nie tłumaczy?
                            "Mowa wasza niech będzie
                            tak - tak
                            nie - nie
                            wszystko inne od złego jest."
                            • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:15

> A widziałaś influencera płci dowolnej, który wiecznie z czegoś się nie tłumaczy
                              > ?

Nie sledze inflencerow i nie wiem czy się tłumacza i czego?

> "Mowa wasza niech będzie
                              > tak - tak
                              > nie - nie
                              > wszystko inne od złego jest."

Masz rację.
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:19
                                Oj to możem popełnić tu osobny wątek o dramach na yt. Wielu ludzi nabija wyświetlenia - czyli kasę z odsłon - angażując się w rożne awantury; czasem nawet na początku jak nikt ich nie tykał. No ale jak nagra filmik to ktoś ich zaatakuje - i bach, kolejny cykl filmików...
                                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:33
                                  Aaa, dzięki za wyjaśnienie. Nie jestem na bieżąco.

Mam tylko jedną przyjaciółkę infuencerke, taka niszową :)

A moja córka ma z kolei streamingi na discord ie, druga konto na yt z grami komputerowymi :) Ja tylko bloga.
                                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:34
                                  I jeszcze Ola Żebrowska, to moja ulubiona influencerka młodego pokolenia :)
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:42
                                    Wiesz, bo to jest tak, jak ja bym teraz walnął wątek o panu B. Tylko nie tak kryptycznie. No i z nowego nicka zadbał o duży ruch w nim. To za chwilę on wyskoczy w kategorii "najnowsze wątki" GW, czy jak tam się to zowie. Od razu tu wejdzie sporo ludzi, ho ho może sam snajper. Oj będzie ruch. I już forum podskoczy w rankingu!!!
                                    No ale skoro nikt mi za to kaki nie przeleje, to wolę spokój.
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:42
                                      Kuwa :) nie kaki a kaski!
                                    • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 17:47
                                      No to super.
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:49
                                        Tak tylko uchylę rąbka - on tu był... Początkowo myślałem, że swoje za pazurami ma, ale można porozmawiać. Dobra, zamknijmy temat.
                                  • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 18:53
                                    mona.blue napisała:

> I jeszcze Ola Żebrowska, to moja ulubiona influencerka młodego pokolenia :)

W sumie nic do kobiety nie mam, ale ona zawsze jakaś taka...nieubrana, żeby nie powiedzieć rozmemłana :)
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:54
                                      To sobie dyskutujcie, bo ja nawet nie wiem who the fucki is Ola :D
                                      • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:34

> To sobie dyskutujcie, bo ja nawet nie wiem who the fucki is Ola :D

Musisz częściej na Pudelka wpadać :D:D
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 19:36
                                          I co jeszcze? Może profil na tiktoku założyć?
                                          • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:40
                                            A to już zależy od Twojej woli....
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 19:42
                                              Czyli nie :)
                                              • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:44
                                                Na to wychodzi :)
                                      • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 19:44

> To sobie dyskutujcie, bo ja nawet nie wiem who the fucki is Ola :D

Aleksandra vel Ola Żebrowska, żona tego bardzo znanego aktora Żebrowkiego, zapomnialam imienia.

• ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:45
                                          mona.blue napisała:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
                                          >
                                          > > To sobie dyskutujcie, bo ja nawet nie wiem who the fucki is Ola :D
                                          >
                                          > Aleksandra vel Ola Żebrowska, żona tego bardzo znanego aktora Żebrowkiego, zapo
                                          > mnialam imienia.
                                          >

:D
                                          z pewnością się zainteresuje :D
                                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 19:47
                                            Nie no, pana Wiedźmina to kojarzę!
                                            • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:49
                                              ale niekoniecznie zainteresują Cię wywody Pani Żebrowskiej, siedzącej na kiblu i karmiącej dziecko cyckiem...
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 19:50
                                                a to chyba raczej prawdopodobnie możliwe że nie
                                                • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 19:54
                                                  Ona jest uwielbiana przez kobiety, bo odbrazowuje mit matki Polki, pokazuje, że macierzyństwo to nie bułka z masłem, w przeciwieństwie do wielu celebrytek.
                                              • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 19:52
                                                ruda.replay napisała:

> ale niekoniecznie zainteresują Cię wywody Pani Żebrowskiej, siedzącej na kiblu
                                                > i karmiącej dziecko cyckiem...

Tak, tu już przesadziła.
                                                • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 20:02
                                                  mona.blue napisała:

> ruda.replay napisała:
                                                  >
                                                  > > ale niekoniecznie zainteresują Cię wywody Pani Żebrowskiej, siedzącej na
                                                  > kiblu
                                                  > > i karmiącej dziecko cyckiem...
                                                  >
                                                  > Tak, tu już przesadziła.

W sumie nie obserwuję tej kobiety, coś tam mi wpadło w necie, więc spojrzałam....
                                                  i wiecznie w staniku, nieubrana....

• mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 20:12
                                                    ruda.replay napisała:

>
                                                    > W sumie nie obserwuję tej kobiety, coś tam mi wpadło w necie, więc spojrzałam..
                                                    > ..
                                                    > i wiecznie w staniku, nieubrana....
                                                    >
                                                    Też mnie to już zaczęło denerwować, to zbytnie eksponowanie gołego ciała. W sumie widziałam też jego zdjęcie na okładce jakiegoś czasopisma czy gazety, też gołego - nóż przesada.

W sumie oboje bardzo atrakcyjni, ale mogą to zachować dla siebie.
                                                  • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 20:23
                                                    mona.blue napisała:

> ruda.replay napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > W sumie nie obserwuję tej kobiety, coś tam mi wpadło w necie, więc spojrz
                                                    > ałam..
                                                    > > ..
                                                    > > i wiecznie w staniku, nieubrana....
                                                    > >
                                                    > Też mnie to już zaczęło denerwować, to zbytnie eksponowanie gołego ciała. W sum
                                                    > ie widziałam też jego zdjęcie na okładce jakiegoś czasopisma czy gazety, też go
                                                    > łego - nóż przesada.
                                                    >
                                                    > W sumie oboje bardzo atrakcyjni, ale mogą to zachować dla siebie.

Oceniam na podstawie dwóch, czy trzech zdjęć w necie, więc moja opinia może być krzywdząca....
                                                    może to sposób na zaistnienie, jakąś kontrowersję....
                                                    nie znam się na tych instagramowych zagrywkach :)
                                                  • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 20:37
                                                    Ja odbierałam to jako to, co zwykle robią celebrytki - pokazują swoją prywatność w mediach społecznościowych- pochwalić się, zaistnieć itp. Z tym że ona tak jakby zapoczątkowała odkłamywanie lukrowanych obrazków cudownego życia, pokazując i trudne momenty, bardziej realistycznie się pokazując.
                                            • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 19:52

> Nie no, pana Wiedźmina to kojarzę!

Ja może też bym jej nie znała, ale jest bardzo lubiana influencerka, a w sekrecie powiem też że jest również wnuczka moich znajomych, jeżeli tak mogę ich określić :)
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 20:06
                                                Czyli w sumie Michał Ż też w gronie?
                                                To dobry aktor był, stworzył kreację w Pręgach. Teraz chyba prowadzi swój teatr.

• mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 20:09

> Czyli w sumie Michał Ż też w gronie?

Co masz na myśli?

> To dobry aktor był, stworzył kreację w Pręgach. Teraz chyba prowadzi swój teatr
                                                  > .
                                                  Tak.
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 20:13
                                                    W gronie znajomych.
                                                  • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 20:37

> W gronie znajomych.

Nie.
                                                • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 20:24

> Czyli w sumie Michał Ż też w gronie?
                                                  > To dobry aktor był, stworzył kreację w Pręgach. Teraz chyba prowadzi swój teatr
                                                  > .
                                                  >
                                                  to chyba cienko przędzie, że dał się namówić do idiotycznej reklamy jakiejś buły ;)
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 20:28
                                                    Heloł! Mamy 2023 - to już nie te czasy, gdy Wielki Aktor uważał, że występ w reklamie to zeszmacenie. Jak ktoś chce sypnąć kupę kasy za pół godziny roboty, to się bierze i przeznacza ją na rozwój swojej pasji.
                                                  • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 20:38
                                                    Chyba mają już czwórkę dzieci, jest na kogo zarabiać.
                                                  • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 20:48
                                                    Dokopałam się do wiadomości....za spoty z bułą wziął 2 mln złociszy ;)
                • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:49

> Harry sprytny jest. Niby z apanaży zrezygnował przez żonę, ale w kolejce jednak
                  > stoi. :D

Piąty jest....Karolek coś taki niezdrowy, ale William może, jak babcia....długo im panować....
                  a potem jego dziecka.......
                  może wyjść z kolejki :D
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:51
                    Ale nie wyszedł... Na wszelki wypadek.
                    Przecież gdyby nie omawiana abdykacja to Ela też była w ogonie.
    • mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 15:57
      Sorki założycielu tego forum, bo nie wiem jak Cię nazywac, gdyż Twój nick jest nie do zapamiętania:), ale przyszpilony wątek to dla mnie jakąś abstrakcja, prawdę mówiąc nie kumam o co tam chodzi:(
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:05
        Mój nick jest wynikiem biegu po klawiaturze, bo co nie wymyśliłem to się okazywało zajęte.
        Ale mam proste rozwiązanie - mów mi: ty :)

Co do szpilki to faktycznie dłuższa historia i chyba już nie ma sensu wchodzić w szczegóły. Podsumowanie jest takie, że jak ktoś tu będzie chciał obrażać innych to dostanie serię z broni ciężkiej. Czytaj: najpierw ocenzurowanie postu a potem ban.
        A jak się uprze i będzie nicki multiplikował - to się forum zamknie i dostęp będą mieli tylko wybrani.

• mona.blue Re: Koronacja 06.05.23, 16:13
          Aaa, to mam nadzieje że nie dostanę bana, bo podoba mi się tutaj 😀

• ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:18
            A ban, to nic przyjemnego :)))))))))
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:18
            Jeszcze nikt nie dostał... :)
            • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:23
              Na mnie nie licz :)
              w recydywę nie wchodzę :))))))))
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:29
                Kużwa, tyle kasy poszło na system a nie ma do kogo strzelać...
                • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:31

> Kużwa, tyle kasy poszło na system a nie ma do kogo strzelać...

rzuciłam jednym okiem na ten wątek i przeraziłam się :D
        • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:29

> Mój nick jest wynikiem biegu po klawiaturze, (....)

zapisałeś? bo ten zlepek literek nie jest do zapamietania ;)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:32
            Tak, w pamięci przeglądarki.
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:33
              PS - nawet nie pytaj, jak wygląda hasło :D
              • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:36
                też na bogato :D
                ...podpowiada mi wyobraźna ;P
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:40
                  No bo tam czasem wymagają dużych liter, cyfr a i znaków specjalnych.
                  Nawet nie pamiętam w ogóle co tam naklepałem :)
                  • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:45
                    To, jak Cię wyloguje, to my sierotami zostaniemy
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:47
                      Jak mnie wyloguje to przeglądarka zaloguje. To by musiała być jakaś większa katastrofa, która NIGDY mi się nie zdarzyła. Ale wiesz co? W razie czego Was znajdę.
                      • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 16:56
                        To może przypomnij sobie, co tam naklepałeś ;)
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 16:57
                          A to parę klików w przeglądarce. Jak już będę zmieniał laptopa to nie omieszkam.
                          • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 17:46
                            To fajnie ;)
                            szkoda by było tak przyjaznego miejsca :)
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 17:50
                              Pani kochana. Najwyżej stworzę nowego nicka, nowe miejsce - i Was zawołam.
                              Miejsce to nie nazwa, ale ludzie.
                              • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 17:58
                                No tak, ludzie.....
                                a już myślałam, że fora, to przeminęły z wiatrem.....
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:00
                                  Bo przeminęły, takie jak były kiedyś.
                                  Teraz to albo wąsko-specjalistyczne albo takie dla dinozaurów jak my :)
                                  • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 18:12
                                    Nic nie trwa wiecznie przecież....;)
                                    nie wiem, czy obecnie chciało by mi się obskakiwać kilka miejsc, jak to kiedyś bywało :)
                                    tempo mi zmalało :))) ;)
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:34
                                      Ja tam obskakuję też wykop i hejto. Ale ciiii, bo zara przyjdą marudy, że żoną się nie zajmuję :)
                                      • camella Re: Koronacja 06.05.23, 18:53
                                        Dla mnie jesteś Asem 🙂Nie wiem skąd bierzesz tyle czasu na to obskakiwanie
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 18:57
                                          Proste.
                                          a) telepraca - i to zanim się to stało modne
                                          b) niezależne szczeliny czasowe: po wysłaniu tego posta przegrzebie jedno pudełko w ramach porządkowania mieszkania
                                      • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 18:55
                                        A co obchodzi marudy Twoja żona? ;)
                                        użyjesz sprzętu, który wisi pod szpilką :D
                                        jednak przyda się na coś :)
                                        • camella Re: Koronacja 06.05.23, 19:00
                                          Żoną to po pracy a nami zajmuje się w pracy 😁
                                          • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 19:04
                                            Poradzi sobie ;)
                                            Sprytny człek, zaradny :)))
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 19:07
                                              Kłaniam się Wam w pas :)
                                              • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 20:26
                                                Miło, ale wystarczy pomachać prawicą, lub lewicą ;)
                                                wiesz...kręgosłup itp ;)
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 20:29
                                                  Co za maruda.
                                                  • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 20:49
                                                    Gdybyś tego już nie zdzierżył, daj znać ;))
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Koronacja 06.05.23, 20:54
                                                    Nie omieszkam :)
                                                  • ruda.replay Re: Koronacja 06.05.23, 20:58
                                                    Pozostaję wdzięczna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka