asdzxcvfsrggxdfsd 26.03.24, 12:40 Tak sobie właśnie wlazłem, znalazłem wątek o dzisiejszym meczu i co widzę? Że piszecie o sporym cięciu. Nie boicie się, że przez to zawodowi mogą zacząć lepić bany? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: W sprawie automoto 26.03.24, 12:53 W życiu nie miałam bana na forum 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W sprawie automoto 26.03.24, 12:59 A ja miałem właśnie w zeszłym roku. To chyba pisałem, że nawet słusznie JA - ale obdarowano nimi całą grupę ludzi zaangażowanych w konkretnym wątku. Także tych, co nic złego nie napisali. Bo jak już wchodzi "osoba zawodowa" to tnie na lewo i prawo. Ironia losu - ja miałem najkrótszy :D W każdym razie w tym momencie mogłem tylko zmieniać nagłówek forum, ale pisać nawet u siebie - nie. A że nie chce mi się bawić w serwery VPN - to wolę bana unikać. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: W sprawie automoto 26.03.24, 13:06 Na auto moto raczej się żaden zawodowy nie zapałęta. Jest tam jeden społeczny, który czasem coś wytnie. Ewentualnie może modki z ematki mają uprawnienia. Bo jakbyś nie wiedział to ematka ma kosę z auto moto 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W sprawie automoto 26.03.24, 14:17 Jak to nie? Wystarczy donos od życzliwego na wątek, którego AS sam nie ciachnął. Dokładnie to samo zdarzyło się w sytuacji o której piszę - tam w ogóle Asów nie było, forum prywatne porzucone przez założycielkę. Odpowiedz Link
fornitta007 Re: W sprawie automoto 26.03.24, 13:02 A bo ciebie borsuczyco wszyscy lubia, jestes taka osobliwoscia przyrodnicza :D pewnie nawet moderacja cie lubi ;) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: W sprawie automoto 26.03.24, 13:09 Wszyscy. Ci ktorzy udaja, ze nie, tylko sie drocza ;* Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W sprawie automoto 26.03.24, 14:18 borsuczyca.klusek napisała: > Nie wszyscy 🙄 > Ja tam lubię, ale to tylko dowód anegdotyczny :) Odpowiedz Link
fornitta007 Re: W sprawie automoto 26.03.24, 13:01 Ja jestem weteranka banow ;) Ale, jak pewnie zdazyles zauwazyc, jak juz jestem aktywna forumowo, to bardzo duzo pisze, to niestety moj nalog. Wiec ban w zasadzie mile widziany, taki przymusowy odwyk. Ale na to forum bede wracac miedzy okresami banicji, fajnie tutaj! Szkoda, ze tak malo osob, ale poza tym- git majonez ❤❤❤ Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W sprawie automoto 26.03.24, 13:11 Odwyki to ja sam sobie robię. Wtedy mnie strasznie wkurzyła odpowiedzialność zbiorowa za moją chamską odzywkę. Ona była do usunięcia indywidualnie - nawet z dożywotnim banem. Ale nie, jakiś mistrz płci dowolnej wywalił jednym kliknięciem całe pod-drzewko i automat wlepił wszystkim bana. I nawet chciałem kompletnie odstąpić od nabijania postów portalowi, który tak robi, ale namówiono mnie bym pozostał. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: W sprawie automoto 26.03.24, 14:06 Nie zbiorowa, tylko każdy dostał za swoje. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W sprawie automoto 26.03.24, 14:12 Nie - i wiesz o kim mowa - ona oberwała tylko przy okazji, bo w tym wątku doskonale zrozumiała dlaczego się na Xa wkuwiłem i sama okazała zrozumienie dla mojej sytuacji. Ty owszem, tam nieźle zwłaszcza do Xa i innych machałaś pazurami to spoko - "dostałaś za swoje" :) Ale sprawiedliwie to NIKT poza mną nie powinien być karany za mój wpis, który przekroczył absolutnie granice netykiety. Z pewnością pamiętasz, tam poleciałem nie tylko "śmieciem" ale i słowem na h/ch. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: W sprawie automoto 26.03.24, 14:21 Zrozumiała...jednorazowo chyba :D Wrócę do chałupy, to Ci przedstawię mój punkt widzenia. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W sprawie automoto 26.03.24, 14:26 A ja już przedstawię - wielokrotnie mnie usiłowała z Xem godzić. Widać taką ma naturę. Sam z Xem się usiłowałem godzić - o czym też wiesz. Ale chyba obecnie znowu ma gorszy okres... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: W sprawie automoto 26.03.24, 14:27 Znaczy że X ma gorszy okres, jakbym źle napisał wyżej :) Odpowiedz Link