borsuczyca.klusek 11.06.24, 14:17 Czyli kto co ma śmiesznego zapisane w pamięci telefonu! Pokaż mi z czego się śmiejesz a ja powiem ci kim jesteś 🙄 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wątek na odmóżdzenie 11.06.24, 15:52 W telefonie to nic nie mam. Prywatny to nie ma takiej pamięci, a na służbowym tak się nie bawię. Więc z własnej pamięci się odniosę co do 5 zł - w biznesie jest stara zasada: robimy szybko, tanio i dobrze - z tym, że Klient możew wybrać tylko 2 te opcje na raz. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wątek na odmóżdzenie 11.06.24, 17:39 Ni no, to już jest potwarz! Za 5 zeta nie ma niczego. W biznesie możesz mieć szybko i dobrze - ale nie będzie tanio. Możesz mieć szybko i tanio - ale potem kop się z działem reklamacji. No i też jak najbardziej może być tanio i dobrze - ale musisz poczekać aż obsłużymy bardziej intratne zlecenia. W życiu nie można mieć wszystkiego na raz... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wątek na odmóżdzenie 11.06.24, 17:49 A może by tak po jednym? To być może bym wymyślił jakąś błysotliwą ripostę? :D Co do pierwszego, w naszej zapyziałej Wielkopolsce przynajmniej za moich czasów obowiązywała zasada, że jak się zgadzasz na chrzestnego, to nieważne co dasz na komunię. Podejmujesz odpowiedzialność, że w przypadku niespodziewanej śmierci rodziców - zajmiesz się dzieckiem. Odpowiedz Link
oby.watel Wpadka 11.06.24, 17:44 Wpada do domu mąż podniecony i już od progu woła do żony: — Gdzie jesteś, kochanie? Janino! Okazyjnie kupiłem pianino! — Ty przecież w ogóle nie umiesz grać?! — A tak... rzeczywiście... Nosz kurwa mać! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wpadka 11.06.24, 17:51 Wygrał w totka i doznał stanu maniakalnego? Odpowiedz Link
oby.watel Re: Wpadka 11.06.24, 17:54 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Wygrał w totka i doznał stanu maniakalnego? Nie. Trafił na wyprzedaż. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Wpadka 11.06.24, 17:58 Gdzie są wyprzedaże pianin? No dobra, i tak bym nie miał gdzie postawić, nie mówiąc o fortepianie; ale w sumie jakąś fajną yamahę mógłbym za tanie pieniądze przygarnąć. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Wpadka 11.06.24, 18:56 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Gdzie są wyprzedaże pianin? No dobra, i tak bym nie miał gdzie postawić, nie mó > wiąc o fortepianie; ale w sumie jakąś fajną yamahę mógłbym za tanie pieniądze p > rzygarnąć. > > Musisz sprawdzać wyprzedaże. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Wpadka 11.06.24, 21:57 Albo śmietniki 🙄 forum.gazeta.pl/forum/w,567,177755653,177755653,Tym_razem_ja_sie_dalam_wrobic_w_prezent_.html Odpowiedz Link