klatwafornittyzostalarzucona 17.11.24, 14:30 Nie zapraszam do dyskusji :P chętnie bym kogoś zabiła, ale najbliższych sąsiadów szkoda, a daleko mi się nie chce chodzić ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 10:27 i prawidlowo :P kiedy kobiecie nie pomagaja juz nawet pierniczki, to znak, ze lepiej jej schodzic z drogi... (to nie do was ten fuck tak naprawde ;)) Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 10:46 ranyboskie! co to jest? :D sztuczna inteligencja borsi narysowala? :P Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 10:49 W sumie blisko, bo wolverine to rosomak czyli większy i bardziej drapieżny kuzyn borsuka. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:05 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > ranyboskie! co to jest? :D sztuczna inteligencja borsi narysowala? :P pl.wikipedia.org/wiki/Wolverine_(Marvel) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 10:48 Gorsze od pms jest tylko zaparcie 🙄 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 10:50 nic nie jest gorsze od pms. zadne zaparcie nie trwa ponad 5 dni... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 10:57 Zaparcie to i całe życie może trwać 😭 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:00 no tak, Clint jest na to dowodem :P no jak, na zaparcia masz milion spoosbow, na pms nie ma skutecznych. takie tam lagodzenie objawow, chuja warte w gruncie rzeczy Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:18 Taa milion sposobów i żaden nie działa 🙄 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:21 jeden dziala bezblednie, ale nie bede cie denerwowac ;) az taka pmsowa nie jestem, zeby niewinnych krzywdzic Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:24 nienooo, nieeee Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:28 doraznie. i z cala pewnoscia czeste stosowanie jest szkodliwe Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:31 Nie wiem, nie korzystałem. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:36 dzizas nie moge z wami :D ruch i zdrowe odzywianie :P (powiedziala pierniczkowa korolowa, szewc bez butow chodzi ;) ) tutaj niestety nie ma drog na skroty Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:38 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > dzizas nie moge z wami :D ruch i zdrowe odzywianie :P (powiedziala pierniczkowa > korolowa, szewc bez butow chodzi ;) ) > tutaj niestety nie ma drog na skroty To jest zapobieganie a nie leczenie w sytuacji awaryjnej. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:42 ale jak ktos ma cale zycie zaparcia, to nie jest sytuacja awaryjna, ino choroba przewlekla. i leczenie polega na zmianie trybu zycia. cos jak obnizanie cholesterolu/poziomu cukru dieta i ruchem. to jest juz leczenie, ale jeszcze nie farmakologia. ale jak najbardziej leczenie, skoro lekarz to nadzoruje? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:44 To się leczy i nadal ma zaparcia? Coś mu chyba nie wychodzi... Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:47 cos sie pogubiles :P jakby sie konsekwentnie leczyl (hipotetyczny "ktos") to by nie mial. problem w tym, ze leczenie oparte na pracy pacjenta i jego silnej woli zazwyczaj zawodzi. latwiej brac proszki, niz zmienic tryb zycia, po prostu, tylko nieliczni wytrwaja w zdrowych nawykach Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:50 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > cos sie pogubiles :P jakby sie konsekwentnie leczyl (hipotetyczny "ktos") to by > nie mial. problem w tym, ze leczenie oparte na pracy pacjenta i jego silnej wo > li zazwyczaj zawodzi. latwiej brac proszki, niz zmienic tryb zycia, po prostu, > tylko nieliczni wytrwaja w zdrowych nawykach No i gdzie się pogubiłem? Jak ma krytyczne to lewatywa. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:52 nie piszemy o krytycznym, tylko o uporczywie powracajacym. borsi zapodala taki temat. i tutaj jedyny "lek na cale zlo" to zmiana nawykow, a nie co rusz dorazne przeczyszczanie sie. zajebisty temat do kawki, dziekuje wam serdecznie :P Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:55 Dobra dobra, dość mam tego tematu gównianego .) Coś nowego założę. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:58 uffff! dobry pomysl ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 11:59 Tylko niech wrócę z poczty... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 12:03 Sorry chciałam pocieszyć, że zawsze może być gorzej 😅 Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: słowo na dziś: PMS :P 18.11.24, 12:09 :D a dziekuje, dziekuje ;) jest to jakies pocieszenie, jak na to spojrzec wlasciwie ;) Odpowiedz Link