ruda.replay 05.03.26, 12:14 To wiedziałam, gdzie coś się dzieje... Kto z kim, przeciwko komu i takie inne sprawy... Dziś już nie jestem na bieżąco... Dlatego uprzejmie pytam - czy Borsi jest juz moderatorą na mamuśkach??? Bo kto, jak nie Ona. 🤗 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 05.03.26, 12:20 A co ty, temat zupełnie ucichł 🙄 Poza tym ja wprost napisałam, że za darmo robić nie będę. Jak dostanę uczciwą propozycję pracy to czemu nie, ale raczej się na to nie zanosi... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 07:18 borsuczyca.klusek napisała: > A co ty, temat zupełnie ucichł 🙄 > > Poza tym ja wprost napisałam, że za darmo robić nie będę. Jak dostanę uczciwą p > ropozycję pracy to czemu nie, ale raczej się na to nie zanosi... > Za darmo mozna dostać w łeb. Ślęczeć godzinami i przebijać się przez lawinę treści 🤔 słaby pomysł. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 08:55 ruda.replay napisała: > > Za darmo mozna dostać w łeb. Ślęczeć godzinami i przebijać się przez lawinę tr > eści 🤔 słaby pomysł. Nie ma głupich 🙄 Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 05.03.26, 13:09 Rany, jak ja Cię dawno nie czytałam. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 07:20 louger.n napisała: > Rany, jak ja Cię dawno nie czytałam. Hejka, Lou 👋🤗 Jak zdróweczko, co u dziecków nowego i oczywiście naszego kochanego Biszkopta 🤗 Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 17:59 Hej, dziękuję – zdrówko ok ale do znudzenia będą powtarzać że wolę chłodniejsze klimaty 🤣🥶 Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 18:01 Jeśli chodzi o biszkopta -oj dużo by opowiadać. Powiedzenie że człowiek dziecinnieje na starość dotyczy także psów. Przynajmniej naszego. Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 18:02 Właśnie spacerujemy a ten tylko kombinuje jak zahaczyć o błotko. Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 18:04 Dzieci to też temat rzeka. Pracowałam z nastolatkami i zawsze mówiłam że w życiu w dzieciaczkami z przedszkola czy podstawówki. Jestem na etapie że mam swoją dwójkę i gromadkę przybranych 🤦 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 18:27 Pracowało się z dzieciarnią i gdyby trzeba bylo od nowa podjąć decyzję, to idę , jak w dym 🤗 wiedziałam, że żyję. Nudy nie bylo. 😄 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 18:29 Czyli u Biszkopta wszystko leci, jak leciało. Długie spacery, kąpiele błotne, dostarczanie emocji właścicielce. Kochana mordeczka ❤️ Odpowiedz Link
e-zybi Re: Dawno, dawnoo temu... 05.03.26, 15:10 Dawno Hmm, dawno, dawnno temu... gdy miałem naście lat, nic nie wiedziałem o życiu, otworem stał dla mnie świat. Facet nie wie co to życie, dopóki nie rozbierze kobiety, kobieta w bieliźnie to grzech, piękno, gdy naga...niestety. Żyć trzeba umieć i żyć na maksa, a gdy już powiesz moja wina, nie musiał podczas masturbacji, fantazjować, tylko wspominać. zbi Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Dawno, dawnoo temu... 05.03.26, 18:26 Dawno , dawnoo temu... "...za gorami za lasami stala sobie mala chatka, w niej mieszkala stara matka ze synami swymi trzema............" Wiecej grzechow nie pamietam, poszukajcie sobie cos o hrabi Olkowi. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 07:22 e-zybi napisał: > [i]Dawno > > Hmm, dawno, dawnno temu...(...) Powinieneś wydać jakiś tomik wlasnej twórczości 😃 > Odpowiedz Link
e-zybi Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 12:29 Kto by to czytał? Dla zabawy coś skrobnę i tyle... Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 16:51 Ruda chyba wywołałaś wilka z lasu, ale na mnie nie liczcie 😂: forum.gazeta.pl/forum/w,567,179787313,179787313,Wybory_na_moderatora_emamy_zasady.html?p=179832335 Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 17:55 Ja podziwiam że ktoś jest na forach mamusiowych, tatusiowych. Ja sama najchętniej wypisałabym się ze wszystkich grup moich dzieci 🤦 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 19:06 To teraz sobie wyobraź, że ja jestem bezdzietna a na ematce już będzie z 15 lat 😅 Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 17.03.26, 14:13 I pewnie dlatego tam wytrzymujesz. borsuczyca.klusek napisała: > To teraz sobie wyobraź, że ja jestem bezdzietna a na ematce już będzie z 15 lat > 😅 > Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 17.03.26, 17:26 Dawniej się gadało, że wszyscy ochotnicy giną na wojnach... Ale co ja tam wiem... :> Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 17.03.26, 17:33 W klasie moich dzieci 3 mamy od razu zgłosiły się do trójki klasowej. Masochistki 🤫 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 17.03.26, 18:01 louger.n napisała: > W klasie moich dzieci 3 mamy od razu zgłosiły się do trójki klasowej. Masochist > ki 🤫 Ciesz się, że nie będą brać ludzi z łapanki 😅 Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 17.03.26, 18:22 Cieszę ale i współczuję 🤣 borsuczyca.klusek napisała: > louger.n napisała: > > > W klasie moich dzieci 3 mamy od razu zgłosiły się do trójki klasowej. Mas > ochist > > ki 🤫 > > Ciesz się, że nie będą brać ludzi z łapanki 😅 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 18:32 Najpierw społeczny 🤭 Pilotuj sprawę, moze jeszcze coś z tego się urodzi 🤭 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 06.03.26, 21:21 Najlepsze jest to zdanie: i chociaż szukamy moderatora docelowego i na dłużej, to gwarantuję, że z moderacji można zawsze zrezygnować. Normalnie łaskawcy, szukają pracownika za darmoszkę, ale przynajmniej pozwalają w razie czego zrezygnować 😂 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 09:22 borsuczyca.klusek napisała: > Najlepsze jest to zdanie: > > i chociaż szukamy moderatora docelowego i na dłużej, to gwarantuję, że z mod > eracji można zawsze zrezygnować. > > Normalnie łaskawcy, szukają pracownika za darmoszkę, ale przynajmniej pozwalają > w razie czego zrezygnować 😂 > Czyli nie znosi znamion niewolnictwa 🤣 Na dłużej 🤭🤭 zestarzejesz się w oczekiwaniu na jakiekolwiek zmiany. Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 15:21 A jakie psychopatyczne funkcje charakteru trzeba posiadać, aby dobrowolnie zgodzić się na moderację tego forum? :> Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 16:56 dzis mignal mi art ,ze gazjetka wyslala na bruk ok 140 ludzi ....stad pewnie propozycje pracy za friko. Kiedys nazywalo sie to "moderator spoleczny"czy jakos takos ;):D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 18:17 a74-7 napisał: > dzis mignal mi art ,ze gazjetka wyslala na bruk ok 140 ludzi ....stad pewnie > propozycje pracy za friko. Kiedys nazywalo sie to "moderator spoleczny"czy jako > s takos ;):D Taka darmowa funkcja, to mogla cieszyć 20 lat temu, dziś frajerów juz nie ma... 🤭 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 18:25 ruda.replay napisała: > Taka darmowa funkcja, to mogla cieszyć 20 lat temu, dziś frajerów juz nie ma... Tak coś w tym jest. Ludzie stali się bardziej świadomi i mniej ulegli Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 18:03 leziox napisał: > A jakie psychopatyczne funkcje charakteru trzeba posiadać, aby dobrowolnie zgod > zić się na moderację tego forum? > :> Przede wszystkim trzeba mieć skłonności masochistyczne 🙄 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 18:15 leziox napisał: > A jakie psychopatyczne funkcje charakteru trzeba posiadać, aby dobrowolnie zgod > zić się na moderację tego forum? > :> Borsi odpada w takim razie ... Zbyt łagodna, ugodowa itp... Tam potrzeba Terminatora 🤣 Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 20:16 Teraz to już nikomu się nie będzie chciało. Nawalanki dobre były na forum towarzyskim, hehehe. Ale to bylo dawno temu, teraz cenzura by już tego nie puściła, a cenzor dostałby nerwicy seksualnej oraz impotencji od samego czytania. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 20:55 A czy ktoś może z tu obecnych pamięta czaty na wirtualnej polsce albo na onecie? Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 20:58 Tam też bywały pikne wojenki, Pani szanowna. :D:D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 07.03.26, 21:53 I ja tam byłam, wino i wódkę piłam 😅 Odpowiedz Link
a74-7 Re: Dawno, dawnoo temu... 09.03.26, 22:14 A na ktorym portalu bylo stare forum Hyde Park ?Kolega podeslal mi linka jakies 20 lat temu ....slabo pamietam , pozniej dal linka do GW ... i tu zostalam wierna czytelniczka :D Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 08:17 Miałam dwie znajome, które przez czaty umawiały się z napalonymi góralami i jeździły na weekend seksu. Taki przedsmak Dubaju ale chyba mniej opłacalny 😜 W piątek pakowały gumki, twój weekend dla wzmocnienia i papa. Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 09:09 Każdemu według potrzeb. Teraz i kobiety mogą jeździć na bzykanko. Wolność, równość, dymacielstwo. Czy jakoś tak. :D Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 09:28 Przyjemności. Każdy coś lubi. Tylko udaje, że nie. Tak co Panna Borsukowa, nie marudziaj dzisiaj od samego rana. :P Odpowiedz Link
louger.n Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 20:04 To ja na spacerku - idę i dyktuję o tym seksie, dyktuję i dyktuję... Wysyłam i gdzie to jest 🤔 Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 20:44 Ukradli, Pani kochana. Teraz wszystko kradną. :D Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 20:51 Ja niczego nie kasowałam jakby co 😳 Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 21:09 Jak o seksie, no to może internet zabrał, jako treści niedozwolone, ot tak, automatycznie... :> Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 22:54 louger.n napisała: > To ja na spacerku - idę i dyktuję o tym seksie, dyktuję i dyktuję... Wysyłam i > gdzie to jest 🤔 Tam, wyżej jest o napalonych góralach, seksie weekendowym :D Coś innego bylo jeszcze? ;🤗 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Dawno, dawnoo temu... 18.03.26, 23:28 ruda.replay napisała: > Tam, wyżej jest o napalonych góralach, seksie weekendowym :D > Coś innego bylo jeszcze? ;🤗 Może jeszcze jakieś szczegóły techniczne były 😂 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Dawno, dawnoo temu... 19.03.26, 07:01 Przedsmak Dubaju 🤭jak wspomniała Lou. Potem powrót do domu z oscypkami. Jakąś pamiątkę pasuje przywieźć 🤪 Odpowiedz Link
leziox Re: Dawno, dawnoo temu... 19.03.26, 09:14 No, jakąś bardzo oryginalną chorobę. aby móc się nią potem chwalić w internecie. Albo czekoladowego potomka, bardzo śliczne dziecko. Lub te dwie rzeczy razem. :> Odpowiedz Link