szmitkkamil 26.10.25, 21:19 Odsprzedam Arthrotec 20 sztuk dla wiarygodności doałem zdjęcie z numerem teleoniu nie daj sie oszukać !!! telefon 667..003..728 udzielę wszelkich informacji 300zł za 20 sztuk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigulkiporonne Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 14.01.26, 10:06 Tabletki Poronne aktualne 2026 r Tabletki wczesnoporonne Pigułka poronna Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki aborcja farmakologiczna Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Tel/sms 734-945-393 W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 734-945-393 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 734-945-393 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam, Odpowiedz Link
dyskretnyginekologpolska Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 14.01.26, 11:33 Pigułka poronna Tabletka poronna Tabletki na poronienie Dyskretnie, od ginekologa. Szybka dostawa i fachową pomoc 24h. Telefon lub SMS : 734-945-393 (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny) Zapraszam całodobowo. #Arthrotec #Cytotec #Misoprostol #Mifepristone #tabletkaporonna #pigułkaporonna #womenonweb #aborcja #aborcjapolska #aborcjafarmakologiczna #wczesnoporonne Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach. Tel lub SMS 734945393 DYSKRECJA GWARANTOWANA Odpowiedz Link
danuttta Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 21.01.26, 09:39 Polecam pana doktora z nr 734 Paczuszka szybko przyszła i jestem już po wszystkim Odpowiedz Link
vikabarcz Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 31.01.26, 19:35 U mnie tak samo. Także polecam Odpowiedz Link
szmitk71 Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 15.04.26, 11:54 Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem Nie daj sie oszukać dla wirygodności dodaje zdjęcia z moim numerem telefonu oraz aktualną datą wszelkich informacji udziele SMS lub telefonicznie posiadam Arthr#otec50 lub Forte oraz Dwuskładnikowy zestaw widoczny na zdjęciu telefon885..670..191 UWAGA JAK SIE NIE DAĆ OSZUKAĆ? Po pierwsze wpisz numer telefonu w wyszukiwarkę żeby zobaczyć opinie o danej osobie Po drugie poprosić o zdjęcie z datą lub jego numerem telefonu wraz z tabletkami ,jeśli będzie wymyślał od razu odpuść Po trzecie nie wpłacaj żadnych pieniędzy tylko za pobraniem ,jeśli wpłacisz pieniądze zapomnij że coś dostaniesz kontakt się urywa tak jak z pseudo lekarzem który sie tu ogłasza Pamiętaj żaden lekarz nie będzie ryzykował lat nauki i pracy!!! Odpowiedz Link
szmitk71 Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 15.04.26, 11:50 Polecam tego pana chociaż nie wiem czy jeszcze jest dostępny ale my braliśmy właśnie u niego wszystko jak w opisie Odpowiedz Link
szmitk71 Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 15.04.26, 11:52 Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem Nie daj sie oszukać dla wirygodności dodaje zdjęcia z moim numerem telefonu oraz aktualną datą wszelkich informacji udziele SMS lub telefonicznie posiadam Arthr#otec50 lub Forte oraz Dwuskładnikowy zestaw widoczny na zdjęciu telefon885..670..191 UWAGA JAK SIE NIE DAĆ OSZUKAĆ? Po pierwsze wpisz numer telefonu w wyszukiwarkę żeby zobaczyć opinie o danej osobie Po drugie poprosić o zdjęcie z datą lub jego numerem telefonu wraz z tabletkami ,jeśli będzie wymyślał od razu odpuść Po trzecie nie wpłacaj żadnych pieniędzy tylko za pobraniem ,jeśli wpłacisz pieniądze zapomnij że coś dostaniesz kontakt się urywa tak jak z pseudo lekarzem który sie tu ogłasza Pamiętaj żaden lekarz nie będzie ryzykował lat nauki i pracy!!! Odpowiedz Link
damiano157 Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 17.04.26, 16:22 Arthrot$ec forte Sprzedam (mizoprost$ol) Cena 200 zł plus 20 zł koszty przesyłki za 12 sztuk więc łącznie płatne kurierowi przy odbiorze 220 zł. Cena za 20 sztuk to 350 zł. Apteczne pochodzenie w oryginalnych blistrach. Data ważności 2027 rok. Dla potwierdzenia posiadania mogę wysłać zdjęcie z Twoim numerem telefonu bądź aktualną datą. Nie zawsze czytam meile więc proszę o kontakt pod nr telefonu!!! Nie odpisuje na MEILE!!! Nr kontaktowy: 794 551 765 Odpowiedz Link
vikabarcz Re: Arthrotec 50 Arthrotec Forte odsprzedam 19.04.26, 19:21 Gdzie kupić Tabletki Poronne w 2026r? Jak kupić Tabletki wczesnoporonne? Pigułka poronna Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki aborcja farmakologiczna do 12 tygodnia Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”. W stałej ofercie posiadam tabletki poronni skuteczne i bezpieczne do 12 tyg. Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3). Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu. TABLETKI PORONNE TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTAWY: ZESTAW NR 1 : 12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł ZESTAW NR 2: 12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł ZESTAW NR 3 : 12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii - cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027 R. ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia. Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy). Telefon lub SMS : 734-945-393 MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY. Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach. Telefon/SMS 734-945-393 (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę). Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam, Arthrotec Forte bez recepty, pigułki poronne, tabletki wywołujące poronienie, womenonweb, aborcjapolska Odpowiedz Link