Dodaj do ulubionych

Obecnie na F28

08.11.24, 16:21
Obecnie na forum (2): hrasier_2, negativum

Wygląda na to, że taniarada tnie mnie, bo nikogo innego nie widać smile
Tacy są odważni. Na forum PiŚ wyłączyłem powiadamianie o obecności już dawno, przy zakładaniu. Nie lubię śledzić ludzi.

Jeśli o mnie chodzi jako moderatora tego forum przepuszczam 99.9546536673847% tego co tu ludzie piszą.
Wyciąłem 4 wpisy reklamujące twarde narkotyki. Na 8821 wpisów.
Obserwuj wątek
    • prze.nick Re: Obecnie na F28 08.11.24, 20:49
      FK jest fascynujące - takiej zaangażowanej emocjonalnie "moderatorki" jak w-k/haga/lowca to ze świecą szukać big_grin
      • prze.nick Re: Obecnie na F28 08.11.24, 21:42
        ale traktować poważnie oczywiście tego forum nie można big_grin
        a pisać tylko dla jaj bo i tak wytną
      • negativum Re: Obecnie na F28 08.11.24, 23:39
        prze.nick napisał:

> FK jest fascynujące - takiej zaangażowanej emocjonalnie "moderatorki" jak w-k/h
        > aga/lowca to ze świecą szukać big_grin

Jakby człowiek jeszcze klął, czy pisał nie na temat. Im bardziej piszesz na temat, tym prędzej cię namierzą.
        • prze.nick Re: Obecnie na F28 08.11.24, 23:50
          stare powiedzenie Woltera - jeśli chcesz wiedzieć kto tobą rządzi to zobacz kogo nie ci wolno krytykować
          dlatego to jest fascynujące ile informacji jest nieformalnie ale logicznie potwierdzanych przez właśnie cenzurę i cenzorów
          na FK z cenzura nie wygrasz bo to jest właśnie ich linia programowa - w uczciwej wymianie ciosów lecą na dechy momentalnie
          • negativum Re: Obecnie na F28 09.11.24, 00:01
            prze.nick napisał:

> stare powiedzenie Woltera - jeśli chcesz wiedzieć kto tobą rządzi to zobacz kog
            > o nie ci wolno krytykować
            > dlatego to jest fascynujące ile informacji jest nieformalnie ale logicznie potw
            > ierdzanych przez właśnie cenzurę i cenzorów
            > na FK z cenzura nie wygrasz bo to jest właśnie ich linia programowa - w uczciw
            > ej wymianie ciosów lecą na dechy momentalnie

forum.gazeta.pl/forum/w,654,178276358,178276358,Macie_jakas_norme.html
          • hrasier_2 Re: Obecnie na F28 09.11.24, 20:33
            prze.nick napisał:

> stare powiedzenie Woltera - jeśli chcesz wiedzieć kto tobą rządzi to zobacz kog
            > o nie ci wolno krytykować
            > dlatego to jest fascynujące ile informacji jest nieformalnie ale logicznie potw
            > ierdzanych przez właśnie cenzurę i cenzorów
            > na FK z cenzura nie wygrasz bo to jest właśnie ich linia programowa - w uczciw
            > ej wymianie ciosów lecą na dechy momentalnie
            Wygrasz zrobił to kolega S. Ale ominął tę całą moderacją. Przecież ten to wcale się nie szczypie. Nawet usuwa za złamanie prawa. Jaki był S ale tyle nie wywalał w kosmos. Bez sensu jest narzekać.
            • negativum Re: Obecnie na F28 09.11.24, 22:07
              hrasier_2 napisał:

> prze.nick napisał:
              >
              > > stare powiedzenie Woltera - jeśli chcesz wiedzieć kto tobą rządzi to zoba
              > cz kog
              > > o nie ci wolno krytykować
              > > dlatego to jest fascynujące ile informacji jest nieformalnie ale logiczni
              > e potw
              > > ierdzanych przez właśnie cenzurę i cenzorów
              > > na FK z cenzura nie wygrasz bo to jest właśnie ich linia programowa - w
              > uczciw
              > > ej wymianie ciosów lecą na dechy momentalnie
              > Wygrasz zrobił to kolega S. Ale ominął tę całą moderacją. Przecież ten to wcale
              > się nie szczypie. Nawet usuwa za złamanie prawa. Jaki był S ale tyle nie wywal
              > ał w kosmos. Bez sensu jest narzekać.

Lubię się z nim bawić, kimkolwiek jest.
              • prze.nick Re: Obecnie na F28 10.11.24, 19:47
                z nią a nie z nim
                ma cechy charakteru, które wykluczają, że to mężczyzna
                to miłośniczka NWO, lockdaunów i "szczepionek" na covid
                nienawidzi wspominania chemtrails (stąd wiem że czyta to forum z cała pewnością) czy np tzw "trampka"
                cały czas nie ma odrobiny honoru aby przyznać się że jest moderatorem
                a mnie straszyła ABW! big_grin
            • prze.nick Re: Obecnie na F28 10.11.24, 19:51
              ależ ja nie narzekam
              jak raz złapałem moderatorkę na rusycyzmie to wycięła swój własny wpis big_grin

haga/wykrywacz/lowca jest po prostu zabawna gdy wydaje się ,że jest pępkiem świata i wzorcem moralnym big_grin
              • negativum Re: Obecnie na F28 10.11.24, 21:03
                prze.nick napisał:

> ależ ja nie narzekam
                > jak raz złapałem moderatorkę na rusycyzmie to wycięła swój własny wpis big_grin
                >
                > haga/wykrywacz/lowca jest po prostu zabawna gdy wydaje się ,że jest pępkiem świ
                > ata i wzorcem moralnym big_grin

Nikt nie jest pępkiem. Też nie jestem.
                Była żona zażywa THC, na głupio bo miesiąc przed sprawą. A to cholerstwo potrafi się utrzymywać i trzy miesiące we krwi. Bym nie był niewiniątkiem też testowałem THC. W czasach, gdy nie miałem małoletnich dzieci.
                W samym THC nie widzę nic zdrożnego. Podobnie jak w meskalinie. Polecam odwiedzenie Zamku Książąt Pomorskich w Słupsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka