Dodaj do ulubionych

latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwolenia

10.09.02, 16:58
na wyjawienie szczegółów mej przeszłości welonem zakonnym okrytej
Tiresias - litość okaż dziewczętom informacji spragnionym, albo czystą
chrześcijańską caritas
Obserwuj wątek
    • misiania Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 17:00
      A ja dopiero jutro dowiem się, co Ci poradził latynoski adwokat! Sakreble, ten
      koniec dnia pracy jest tak niespodziewany.
      • aniela_ Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 17:06
        o! cos mnie omineło w życiu po raz kolejny moze?
        • ziri Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 17:11
          alle - Anielo - powedziałabym Ci wszystko - niestety - i ta konwersacja
          znajduje się wsród rozmów nie na telefon
          • aniela_ Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 17:17
            aha mi mozesz powiedziec. wiesz ze tajemnice zawsze zabieram do grobu.
            • ziri Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 17:44
              toteż ja po forum horrorum hien cmentarnych się stracham, Anielo
              • aniela_ Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 17:56
                aha wlasnei przeszlam stopa ksztaltną po wątku slubnym i sprawy nabraly swiatla
                nieco. welon zakonny widzialam tam porzucony w pospiechu. mozesz to jakos
                wytlumaczyc?
                • ziri Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 17:59
                  wiatr od moorza zwiał był mi go z głowy dziewiczej
                  • aniela_ Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 18:03
                    aha i przeminał z tym wiatrem?
                    • ziri Re: latynoski adwokat proszony o udzielenie pozwo 10.09.02, 18:31
                      welon, czy wątek?
                      • tiresias advocatus angeli 11.09.02, 09:58
                        niniejszym oświadczam, że jak jażdy wolny ptak, jaskółka może, na własną
                        odpowiedzialnośc, świadoma konsekwencji, ujawnić sekrety swoje najintymniejsze
                        i rzucić je prasie brukowej na pastwę..
                        • aniela_ Re: advocatus angeli 11.09.02, 11:28
                          skad wiedziales ze refektarz to nie to samo co kaplica?

a. holmes
                          • tiresias Re: advocatus angeli 11.09.02, 11:35
                            nie doceniasz mnie Anielo, i dlatego grzeję ławę rezerwowych:)))
                            • aniela_ Re: advocatus angeli 11.09.02, 11:50
                              aha tire wstan no moj drogi z tej ławy i przejdz się w te i wewte (pisownia
                              oryginalna, warszawska). aha a teraz obróc się, pomału...
                              • tiresias Re: advocatus angeli 11.09.02, 11:58
                                z wyćwiczoną elegancją poderwał się niczym orzeł do lotu..
                                zakręcił dwa piruety, po czym wykonał podwójne salto w przód, lądując na
                                głowie, która była jak zwykle chłodna..
                                przez moment sądził, że nowe, modne stringi ze wężowej skórki nie wytrzymały
                                ale to tylko puściła haftka poncha i cały boski tors ukazał się w jesiennym
                                słońcu..
                                publiczność poderwała się z miejsc, rozległy się frenetyczne brawa i
                                okrzyki, "Encore!", "Autor", "Wody", "Do pierwszego składu, to bohater!"
                                • aniela_ Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:05
                                  aha sposób poruszania się właściwy nieprzeciętnej mądrości wyedukowanym
                                  wszechstronnie ludziom renesansu (latynowskiego)
                                  • ellen Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:06
                                    kiedy myślę o tiresiasie widze go wpisanego w renesansowe koło, z
                                    rozapierzonymi rękami i nogami...
                                    • tiresias Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:10
                                      wykapany ja, ale bez stringów:)) - umiar i elegancja (latynoska)
                                      ciebie ellen wizualizuję jako Maję Nagą - może być? (Chyba mam prawo!)
                                      uwaga, przyszedł oxy, ręce na kołdrę!
                                      • oxycort Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:16
                                        Tu lejt!
                                        Przejrzałem Twoje zamiary czujnym okiem swym.
                                        Po owocach je poznałem, kiedy salto akurat wykonywałeś.
                                        Wtedy to własnie z całą jaskrawością poznałem je.
                                    • baloo1 Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:12
                                      ellen napisała:
                                      > kiedy myślę o tiresiasie widze go wpisanego w renesansowe koło, z
                                      > rozapierzonymi rękami i nogami...

Aha... czyli kosmonauta cwiczacy na golasa na "karuzeli" ;o)
                                  • oxycort Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:08
                                    Aha! Adorują się. Najnormalniej w świecie się adorują!
                        • ziri Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:10
                          alle! Tiresias, mecenasie, wdzięcznam niewymownie, za placet. Nie przejmuj się
                          ja przyzwyczajona rwać kamienie z łódzkiego bruku, więc i z brukową prasą dam
                          sobie jakoś radę.
                          • ellen Re: advocatus angeli 11.09.02, 12:12
                            hola hola, muszę najpierw zapytać mojego adwokata czy nie naruszasz aby moich
                            dóbr, tiresias
                          • tiresias beatus sum:)) 11.09.02, 12:13
                            zmartwiony o stan Twojego manicure (w związku z rwaniem łodzkich bruków)
                            pozdrawiam i służę, plenipotencje ścieląc...
                            • aniela_ Re: beatus sum:)) 11.09.02, 12:23
                              czy to czerwona i aksamitna plenipotencja może?
                              • tiresias Re: beatus sum:)) 11.09.02, 12:29
                                obszyta muślinem i wstęgą z najpyszniejszej brabanckiej koronki..
                                zupełnie jak moja szlafmyca...
                                • ziri Re:szta jest milczeniem 11.09.02, 12:37
                                  won glonojadzie! - warknęła Ofelia wściekle - czekam na Wodnika Szuwarka
                                  • aniela_ Re:szuwary 11.09.02, 12:44
                                    tak sie kochali czule ze ich nad ranem zanalzl rybak w mule

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka