Dodaj do ulubionych

Fornittowe Bagno

• gyatt Re: Fornittowe Bagno 22.08.25, 15:40
      Mniejszy kawałek świata:
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 23.08.25, 12:07
      Zabierzcie ode mnie te sliwki! Pekneeeee. Rozmawialam dzis z babcia i mi tlumaczyla, ze Soyka zmarl, bo sie odchudzil. Bo zeby byc zdrowym trzeba odpoczywac i jesc. No w sumie... wink
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 24.08.25, 17:11
      Większy kwałek świata. I fornittowy bebzon postśliwkowy. Ja tam jestem bodypozytywna i zadnego ozempicu brac nie zamierzam.
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 27.08.25, 15:24
      Lato z kosami odchodzi
      Wiatr skreca liscie w warkocze
      Mily, nie chce cie zwodzic
      Juz mi niemile twe krocze
      😇😇😇
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 29.08.25, 17:12
      Madry, wspanialy, ukochany. Jak zdechnie, to go chyba wypchac kaze, zeby sie z nim nigdy nie rozstawac. A nad moja Sunia rosnie glog. Tesknie za nia.
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 30.08.25, 16:27
      A bo dawno sruby nie bylo wink Nad jeziorem juz jesiennie. Inny zapach i woda zimna. I zero dzieckow, chociaz to ostatnia sobota wakacji.
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 02.09.25, 18:37
      IDE. Jak wroce, to bede smile Dbaj o siebie i pisz wiersze i rozrabiaj ile wlezie, Kolezko ;*
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 09.09.25, 17:36
      Wałki tłuszczu w talii i winowajcy- winogrona. Oraz: śliwki, gruszki, jabłka. No pięknie!
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 10.09.25, 19:05
      Podoba mi sie ta dziewczyna. Odwazna, bezpretensjonalna, wesola. Podoba mi sie tez, ze na pudelku pod artykulem o niej wiecej jest normalnych komentarzy, niz homofobicznego scieku. Pozytywne zaskoczenie. No i podoba mi sie ona tez... erotycznie. Jak w koncu mi sie uda na lesbijstwo przechrzcic, bede wlasnie takich chlopczyc gibkich i zamaszystych szukac wink A w ogole, to ona moglaby zagrac mloda Gabrysie Borejko- tylko piegi domalowac i bedzie cala Gaba wink
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 10.09.25, 21:22
      Udawajmy, ze ten rysunek nie powstal wink Trudno znalezc zdjecie, na ktorym ona sie nie usmiecha. No urocza jest, bez dwoch zdan!
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 10.09.25, 21:41
      Kasie dwie, oł je-je. Tu mi nawet podobna wyszla. Moze nie do samej siebie, ale do istoty ludzkiej. Zawsze cos.
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 11.09.25, 16:31
      Ja, moj boski gyatt i deszcz na tafli jeziora. Ale forum zdjecia deformuje, wiec pewnie z ostatniej fotki guzik bedzie widac uncertain
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 13.09.25, 14:49
      Ostatni posilek skazanca, zeby umyc i w droge. Troche jestem zdenerwowana, jak zawsze przed podroza uncertain Mam stylowe na drillowca dzis, albo cos kolo tego.
      • wybitniemondry [...] 13.09.25, 15:11
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 19.09.25, 11:12
      I co ja robie tu.... mialo mnie nie byc. Nic, jeszcze dzis popisze (o grzechach glownych!) a od jutra znowu zmykam. Mialy byc dwa tygodnie odwyku od forum we wrzesniu. 9 dni na raty juz wyszarpalam, zostalo 5. Dam rade!
    • gyatt Re: Fornittowe Bagno 19.09.25, 16:10
      Albo dzis woda w morzu bardzo ciepla, albo ja goraczke mam... Wezme polopiryne na wszelki wypadek wieczorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka