Dodaj do ulubionych

Polemika z Małym

29.08.25, 11:55
Księciem.
"Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś". Nie jestem. Czuję się odpowiedzialna za oswojone zwierzęta i dzieci- bo są słabsze, zależne od opiekunów, bezbronne. Oswojeni dorośli, to inna bajka. Jeśli im pomagam i się o nich troszczę, to z potrzeby serca, nigdy z poczucia obowiązku. I w drugą stronę też tak to działa- wiem, że każde wyciągnięcie ręki i pomoc od przyjaciół czy Eksia jest czymś co mi się wcale NIE należy. Takie dary są najwięcej warte wink
Inna rzecz, że pragmatycznie rzecz biorąc, nie mogę się troszczyć o wszystkich oswojonych, bo bym ocipiała. Przyciągam zaburzonych, od zawsze. To NIE o tobie, januszu! Ciebie NIE oswoiłam- i bardzo dobrze wink
Miłego dnia i smacznej kawusi, Kotecku. Zakładasz dziś wątek z planami na wrzesień. Rzekłam.
Obserwuj wątek
    • wybitniemondry Re: Polemika z Małym 29.08.25, 12:08
      gyatt napisał(a):
      > Przyciągam zaburzonych, od zawsze. To NIE o tobie,
      > januszu! Ciebie NIE oswoiłam- i bardzo dobrze wink
      > Miłego dnia i smacznej kawusi, Kotecku. Zakładasz dziś wątek z planami na wrzes
      > ień. Rzekłam.

Jakieś tam zaburzenie może mam. Ale niezdiagnozowane! big_grin
      Dziki już od dawna nie jestem ale dobrze że mnie nie oswoiłaś. Umarłbym w złotej klatce.

A teraz zakładam nogę na nogę. Rzekłem.
      • gyatt Re: Polemika z Małym 29.08.25, 12:11
        wybitniemondry napisał:
        > A teraz zakładam nogę na nogę. Rzekłem.
        Założę się, że zmuszę cię do założenia wątku. RZEKŁAM
        • gyatt Re: Polemika z Małym 29.08.25, 12:26
          Halo, gdzie ten watek? A jak powiem, ze mnie oswoiles i jestes teraz odpowiedzialny za moj dobrostan? A?
          (Odloz te noge z tamtej nogi, bo ci krew przestanie krazyc i trzeba bedzie amputowac. Nie jestes juz w wieku akrobatycznym tongue_out)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka