klatwafornittyzostalarzucona 20.07.25, 20:48 Na auto-moto nie wrzucę, bo by mnie wyklęli, że im spamuję babskimi wzruszeniami. Ja się ich boję To Halvor Egner Granerud ze swoim małym smrodem. Piękny człowiek, piękna fota. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 20:53 To jeszcze Forfang, bo też ma świeże dziecko. I jeszcze Rioju, ten co prawda żadnego dziecka nie ma, ale go lubię. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 20:57 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > To jeszcze Forfang, bo też ma świeże dziecko. I jeszcze Rioju, ten co prawda ża > dnego dziecka nie ma, ale go lubię. Nigdy o nich nie słyszałem. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 20:55 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > To Halvor Egner Granerud ze swoim małym smrodem. Piękny człowiek, piękna fota. Jak on jest piękny, to ja jestem przepiękny. A w ogóle nie znam go, Ale mały smród, to piękne określenie. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 21:00 Wybitnie mondry i prze-Piekny. Tos cala pule zgarnal w loterii genetycznej (ale nie przyj za mocno!) Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 21:52 Pieknych sie szalenie trudno rysuje. No niestety, oni maja to cos, co ciezko wydobyc. Narysowac piekno umiejscowione poza rysami, to jak czytac miedzy wierszami... ja sie na to nie pisze Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 21:56 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Pieknych sie szalenie trudno rysuje. A wybitnie mądrych da się narysować? Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 22:00 Da sie bez problemu. Nic nie rysujesz- biel kartki symbolizuje oslepiajaca jasnosc umysu. Tyle roboty Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 22:03 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Da sie bez problemu. Nic nie rysujesz- biel kartki symbolizuje oslepiajaca jas > nosc umysu. Tyle roboty O! Ja tak piszę listy do swojej białej damy. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 20.07.25, 22:07 "A jesli juz kogos pokochasz Czy bedzie ci dobrze, czy zle Przysylaj choc puste koperty Niech mysla, ze wciaz kochasz mnie..." Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 21.07.25, 16:50 Pierwszy to Granerud- ulubiony ❤️ 2 i 3 to Timi Zajc- najwiekszy buntownik skoczni. On jest jepniety, bardzo go lubie. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 21.07.25, 16:51 Kryste panie, Granerud na tym zdjeciu troche Wojewodzkiego przypomina. Czemu moj mozg mi to zrobil, bleeeee Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Coś bardzo pięknego 21.07.25, 16:57 A w ogole, to on ma identycznego garba jak ja. Zeby sportowiec tak? Sie nie godzi. I czego telefon w lapie, tatus roku, psiakrew. Te telefony to zaraza, mozgi nam wysysaja. Odpowiedz Link