Dodaj do ulubionych

Rebus geograficzny

21.07.25, 11:00
Mała Moskwa wink
Obserwuj wątek
    • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:10
      Legnica.
      Ale nie pasuje.
      • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:11
        Bo?
        • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:12
          klatwafornittyzostalarzucona napisał(a):
          > Bo?

Bo mi się ilość literek nie zgadza.
          • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:13
            Tobie sie nic nie zgadza, styki przepalone. Mam nadzieje, ze sloncem, a nie prundem w plynie ;*
            • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:39
              > Tobie sie nic nie zgadza, styki przepalone. Mam nadzieje, ze sloncem, a nie pru
              > ndem w plynie ;*

Styki mam przepalone
              i myśli ubłocone
              i jak wszyscy grzesznicy
              nie byłem nigdy w Lednicy
              • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:43
                A w Legnicy?
                • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:47
                  > A w Legnicy?

Też nie.
                  • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:49
                    Borze szumiacy, z kim ja sie zadaje!
                    Tak mi wstyd, strasznie wstyd... uncertain
                    • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:53
                      Wiesz co, jednak chyba odejde z wanienka tongue_out
                      youtu.be/RuG2js1mJ7c?si=cYHwjNEig3bgUQfo
                      • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:01
                        > Wiesz co, jednak chyba odejde z wanienka tongue_out
                        > youtu.be/RuG2js1mJ7c?si=cYHwjNEig3bgUQfo

Możesz zabrać miednicę i odwiedzić Legnicę.
                        • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:03
                          Wezme w worek wszystkie brudy i pojade do Ostródy
                          • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:06
                            A tobie zostawie moje brudne figi
                            Zebys sobie mily pojechal do Rygi tongue_out
                            • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:16
                              > A tobie zostawie moje brudne figi
                              > Zebys sobie mily pojechal do Rygi tongue_out

Dobrze że nie piłem dziś
                              bo bym rzygał tak jak miś.

https://us.123rf.com/450wm/burdun/burdun2011/burdun201100016/158228818-koncepcja-alkoholu-i-rozwodu-pier%C5%9Bcionki-i-butelka-ze-szklank%C4%85-w-ciemnym-pokoju.jpg?ver=6
                    • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:55
                      > Borze szumiacy, z kim ja sie zadaje!
                      > Tak mi wstyd, strasznie wstyd... uncertain

Jak się mieszka w stołecznym królewskim mieście, to się nie odczuwa potrzeby zwiedzania jakichś mieścin bez znaczenia.
                      • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:01
                        Fornitta z Krolewskiej nie potwierdza tongue_out Zreszta, Krakow na psy schodzi... pojechalabym Zakrzowek odwiedzic, ale boje sie, ze mi serce peknie z zalu. I to nie jest zart. Moze lepiej miec w pamieci to co bylo.
                        • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 14:54
                          > Fornitta z Krolewskiej nie potwierdza tongue_out Zreszta, Krakow na psy schodzi... poje
                          > chalabym Zakrzowek odwiedzic, ale boje sie, ze mi serce peknie z zalu. I to nie
                          > jest zart. Moze lepiej miec w pamieci to co bylo.

Z Królewskiej czy 18 stycznia?
                          Od kiedy zrobili z Krakowa pijalnię i tani burdel dla zagranicznych "turystów", to już nie jest ten Kraków.
                          • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:03
                            Przypominam, ze to ty jestes stary, nie ja tongue_out Wiec moj Krakow to juz ta pijalnia i burdel. Ale Zakrzowka im nie wybacze, to byl moj raj. Nie wiem, czy troche nie zaluje, ze w tamtych czasach nie pstrykalam kompulsywnie zdjec, jak teraz. Mialabym pamiatke.
                            • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:13
                              > Przypominam, ze to ty jestes stary, nie ja tongue_out Wiec moj Krakow to juz ta pijalni
                              > a i burdel.

No i fajnie być starym.
                              Ma się ciekawsze/wspanialsze wspomnienia o starym Krakowie.
                              Jak było chujowo, tak było ale inaczej się żyło.
                              • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:16
                                Bede sie upierac, ze moje sa ciekawsze i wspanialsze tongue_out A to nie ze wzgledu na czasy, tylko dlatego, ze ty masz zdaje sie tylek z olowiu (fizycznie i mentalnie ;P) i z tego powodu niewiele przygod zaliczyles... Jesli sie myle, to przeprosze wink
                                • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:26
                                  > Bede sie upierac, ze moje sa ciekawsze i wspanialsze tongue_out A to nie ze wzgledu na
                                  > czasy, tylko dlatego, ze ty masz zdaje sie tylek z olowiu (fizycznie i mentalni
                                  > e ;P) i z tego powodu niewiele przygod zaliczyles... Jesli sie myle, to przepro
                                  > sze wink

Kiedy byłem młody a potem już stary, czyli w twoim wieku, to szalałem. W Krakowie a nie w Kobierzynie big_grin.
                                  Młodości się nie da wytłumaczyć. I tak powinno być.
                                  A na starość człowiek mądrzeje i już nie szaleje.
                                  • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:28
                                    Nie szaleje, bo nie ma sily, nie dlatego, ze zmadrzal. Mowie i za siebie i o innych- z obserwacji.
                                    • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:33
                                      > Nie szaleje, bo nie ma sily, nie dlatego, ze zmadrzal. Mowie i za siebie i o in
                                      > nych- z obserwacji.

Siły już oczywiście nie takie jak kiedyś.
                                      Ale mądrość przychodzi z wiekiem. Nie wszyscy doznają tej łaski mądrzenia.
                                      • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:38
                                        Madrosc przychodzaca z wiekiem to mit. Jeden z glupszych zreszta
                                        • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:42
                                          > Madrosc przychodzaca z wiekiem to mit. Jeden z glupszych zreszta

Nie wszyscy mądrzeją na starość. Ja zmądrzałem.
                                          A potem przyjdzie starcza demencja.
                                          A może się przewrócę i umrę zanim mnie dopadnie?
                                          • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:45
                                            wybitniemondry napisał:

> klatwafornittyzostalarzucona napisał(a):

> Nie wszyscy mądrzeją na starość. Ja zmądrzałem.
                                            Orany boskie big_grin
                                            > A może się przewrócę i umrę zanim mnie dopadnie?
                                            Przewrocilo sie- niech lezy!
                                            • wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:48
                                              > Przewrocilo sie- niech lezy!

I zacznie śmierdzieć.
                                              • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:50
                                                I tu sie zatrzymajmy wink reszta jest milczeniem tongue_out
                                                • klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:50
                                                  Owiec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka