klatwafornittyzostalarzucona 21.07.25, 11:00 Mała Moskwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:12 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Bo? Bo mi się ilość literek nie zgadza. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:13 Tobie sie nic nie zgadza, styki przepalone. Mam nadzieje, ze sloncem, a nie prundem w plynie ;* Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:39 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Tobie sie nic nie zgadza, styki przepalone. Mam nadzieje, ze sloncem, a nie pru > ndem w plynie ;* Styki mam przepalone i myśli ubłocone i jak wszyscy grzesznicy nie byłem nigdy w Lednicy Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:47 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > A w Legnicy? Też nie. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:49 Borze szumiacy, z kim ja sie zadaje! Tak mi wstyd, strasznie wstyd... Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:53 Wiesz co, jednak chyba odejde z wanienka youtu.be/RuG2js1mJ7c?si=cYHwjNEig3bgUQfo Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:01 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Wiesz co, jednak chyba odejde z wanienka > youtu.be/RuG2js1mJ7c?si=cYHwjNEig3bgUQfo Możesz zabrać miednicę i odwiedzić Legnicę. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:03 Wezme w worek wszystkie brudy i pojade do Ostródy Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:06 A tobie zostawie moje brudne figi Zebys sobie mily pojechal do Rygi Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:16 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > A tobie zostawie moje brudne figi > Zebys sobie mily pojechal do Rygi Dobrze że nie piłem dziś bo bym rzygał tak jak miś. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 11:55 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Borze szumiacy, z kim ja sie zadaje! > Tak mi wstyd, strasznie wstyd... Jak się mieszka w stołecznym królewskim mieście, to się nie odczuwa potrzeby zwiedzania jakichś mieścin bez znaczenia. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 12:01 Fornitta z Krolewskiej nie potwierdza Zreszta, Krakow na psy schodzi... pojechalabym Zakrzowek odwiedzic, ale boje sie, ze mi serce peknie z zalu. I to nie jest zart. Moze lepiej miec w pamieci to co bylo. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 14:54 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Fornitta z Krolewskiej nie potwierdza Zreszta, Krakow na psy schodzi... poje > chalabym Zakrzowek odwiedzic, ale boje sie, ze mi serce peknie z zalu. I to nie > jest zart. Moze lepiej miec w pamieci to co bylo. Z Królewskiej czy 18 stycznia? Od kiedy zrobili z Krakowa pijalnię i tani burdel dla zagranicznych "turystów", to już nie jest ten Kraków. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:03 Przypominam, ze to ty jestes stary, nie ja Wiec moj Krakow to juz ta pijalnia i burdel. Ale Zakrzowka im nie wybacze, to byl moj raj. Nie wiem, czy troche nie zaluje, ze w tamtych czasach nie pstrykalam kompulsywnie zdjec, jak teraz. Mialabym pamiatke. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:13 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Przypominam, ze to ty jestes stary, nie ja Wiec moj Krakow to juz ta pijalni > a i burdel. No i fajnie być starym. Ma się ciekawsze/wspanialsze wspomnienia o starym Krakowie. Jak było chujowo, tak było ale inaczej się żyło. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:16 Bede sie upierac, ze moje sa ciekawsze i wspanialsze A to nie ze wzgledu na czasy, tylko dlatego, ze ty masz zdaje sie tylek z olowiu (fizycznie i mentalnie ;P) i z tego powodu niewiele przygod zaliczyles... Jesli sie myle, to przeprosze Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:26 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Bede sie upierac, ze moje sa ciekawsze i wspanialsze A to nie ze wzgledu na > czasy, tylko dlatego, ze ty masz zdaje sie tylek z olowiu (fizycznie i mentalni > e ;P) i z tego powodu niewiele przygod zaliczyles... Jesli sie myle, to przepro > sze Kiedy byłem młody a potem już stary, czyli w twoim wieku, to szalałem. W Krakowie a nie w Kobierzynie . Młodości się nie da wytłumaczyć. I tak powinno być. A na starość człowiek mądrzeje i już nie szaleje. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:28 Nie szaleje, bo nie ma sily, nie dlatego, ze zmadrzal. Mowie i za siebie i o innych- z obserwacji. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:33 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Nie szaleje, bo nie ma sily, nie dlatego, ze zmadrzal. Mowie i za siebie i o in > nych- z obserwacji. Siły już oczywiście nie takie jak kiedyś. Ale mądrość przychodzi z wiekiem. Nie wszyscy doznają tej łaski mądrzenia. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:38 Madrosc przychodzaca z wiekiem to mit. Jeden z glupszych zreszta Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:42 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Madrosc przychodzaca z wiekiem to mit. Jeden z glupszych zreszta Nie wszyscy mądrzeją na starość. Ja zmądrzałem. A potem przyjdzie starcza demencja. A może się przewrócę i umrę zanim mnie dopadnie? Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:45 wybitniemondry napisał: > klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Nie wszyscy mądrzeją na starość. Ja zmądrzałem. Orany boskie > A może się przewrócę i umrę zanim mnie dopadnie? Przewrocilo sie- niech lezy! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:48 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Przewrocilo sie- niech lezy! I zacznie śmierdzieć. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rebus geograficzny 21.07.25, 15:50 I tu sie zatrzymajmy reszta jest milczeniem Odpowiedz Link