12.08.25, 07:24
Co to je jest piękno?
Obserwuj wątek
    • gyatt Re: Piękno 12.08.25, 13:05
      To Granerud z dzieckiem np wink Piekna jest kazda milosc. I Baltyk zawsze jest piekny.
      Wypilam wczoraj 5 piw i zjadlam cala swoja pizze i trojkacik cudzej. To bylo PIEKNE przezycie zmyslowe. O pieknie moge bez konca, dobry temat zapodales smile
      • wybitniemondry Re: Piękno 12.08.25, 13:43
        gyatt napisał(a):
        > I Baltyk zawsze jest pi
        > ekny.

I skarb Bałtyku na zdjęciach.
    • wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:07
      Żeby nie zakładać nowego tematu, to tu zapytam o szczęście miłość.
      Co to jest?
      O nieszczęliwej miłości, to już nie wspomnę.
      • gyatt Re: Piękno 18.08.25, 16:09
        Ale o jaka milosc pytasz? Romantyczna, rodzicielska, milosc dziecka do rodzica? One sie bardzo roznia, wieszszszsz...
        • wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:11
          gyatt napisał(a):
          > Ale o jaka milosc pytasz? Romantyczna, rodzicielska, milosc dziecka do rodzica?
          > One sie bardzo roznia, wieszszszsz...

Pytam o miłość między mężczyzną i kobietą. Albo odwrotnie.
          • gyatt Re: Piękno 18.08.25, 16:19
            Dla mnie milosc to pokrewienstwo dusz i szal cial. Niestety, do zwiazku potrzebna jest jeszcze jaka-taka zgodnosc charakterow wink
            Milosc to nie tylko pociag fizyczny i czule gesty, potrzebny jest tez szacunek i dbanie, zeby ukochanemu bylo dobrze. Tak to widze.
            • wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:22
              gyatt napisał(a):
              > Dla mnie milosc to pokrewienstwo dusz i szal cial. Niestety, do zwiazku potrze
              > bna jest jeszcze jaka-taka zgodnosc charakterow wink
              > Milosc to nie tylko pociag fizyczny i czule gesty, potrzebny jest tez szacunek
              > i dbanie, zeby ukochanemu bylo dobrze. Tak to widze.

Może tak a może nie.
              Miłość nie jest wyrachowana.
              Najczęściej jest szalona.
              • gyatt Re: Piękno 18.08.25, 16:24
                Zakochanie jest szalone. Milosc jest pozniej.
                • wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:26
                  gyatt napisał(a):
                  > Zakochanie jest szalone. Milosc jest pozniej.

A potem rozwód big_grin
                  • gyatt Re: Piękno 18.08.25, 16:30
                    Takie zycie. Kiedys rozwodow nie bylo, co wcale nie znaczy, ze milosc i szczescie malzenskie trwaly od slubu az do smierci. Ludzie to nie labedzie tongue_out
    • gyatt Re: Piękno 19.08.25, 16:20
      Dzis doswiadczylam nad jeziorem piekna ludzkiego. Ktos smietnik postawil na dzikiej plazy. I od razu mniej syfu na brzegu, a ten, ktory mimo wszystko tlumoki robia, latwo uprzatnac smile Taka sniezna kula dobra: zacznie jeden, podchwytuje to drugi, trzecia... Swiat bywa fajny czasem 🥰🥰🥰
      • wybitniemondry Re: Piękno 19.08.25, 16:27
        gyatt napisał(a):
        > Dzis doswiadczylam nad jeziorem piekna ludzkiego. Ktos smietnik postawil na dzi
        > kiej plazy. I od razu mniej syfu na brzegu, a ten, ktory mimo wszystko tlumoki
        > robia, latwo uprzatnac smile Taka sniezna kula dobra: zacznie jeden, podchwytuje t
        > o drugi, trzecia... Swiat bywa fajny czasem 🥰🥰🥰

Masz zdjęcie?
        Śmietnika jeszcze nie było na forum big_grin
        • gyatt Re: Piękno 19.08.25, 16:31
          Nie mam, musze czasem bez telefonu pobyc. I wlasnie wtedy jak na zlosc spotykam w lesie szopy, lisy, albo na lace- polujacego bociana wink Biednemu zawsze Salomon leje w oczy!
    • wybitniemondry Re: Piękno 20.08.25, 11:34
      Na życzenie gwiazdy - kiciuś.
      forum.gazeta.pl/forum/w,277723,179143655,179143655,Kicze_i_okolice.html?p=179274961

https://www.karo.waw.pl/media/products/d462cebea775c1c69a7f2b03e5e08776/images/thumbnail/large_kocyk-z-mikroflaneli-120x150-kot-slodki-kotek-koteczek-cat-pled-dzieciecy-4966.webp?lm=1706195074
      • gyatt Re: Piękno 20.08.25, 11:44
        O rany, dziekuje! To ode mnie dla ciebie:
        (Nic piekniejszego nie znajde na szybko)
    • gyatt Re: Piękno 22.08.25, 08:15
      Piekno z roznych parafi(l)i wink
      1. Piekno seksu, 2. Piekno mozgu, 3. Piekno zwierzatka, 4. Piekno- Glebokie, 5. Piekno empatii
    • wybitniemondry Re: Piękno 12.09.25, 12:49
      Ja jednak jestem głupi.
      Próbuję znaleźć piękno a ono tu jest.
      Przecież piękno to fornitta!
    • wybitniemondry Re: Piękno 19.09.25, 15:08
      https://5.allegroimg.com/s1024/0c1538/9f73f59e46a3b191a7f49a538a25
      • gyatt Re: Piękno 19.09.25, 15:37
        Ta, to najlepiej widac po tych wszystkich babkach rydzykowych tongue_out Piekno na starosc plynie juz wylacznie z wnetrza, dlatego wiekszosc starych ludzi jest szpetna. Dotyczy obu plci
        • wybitniemondry Re: Piękno 19.09.25, 16:14
          gyatt napisał(a):
          > Ta, to najlepiej widac po tych wszystkich babkach rydzykowych tongue_out Piekno na star
          > osc plynie juz wylacznie z wnetrza, dlatego wiekszosc starych ludzi jest szpetn
          > a. Dotyczy obu plci

Różnie bywa.
          Jako młódka byłaś piękna.
          Teraz jesteś piękniejsza. Dla mnie.
          A co będzie na starość?
          Nie wiadomo.
          • gyatt Re: Piękno 19.09.25, 16:17
            Nie wiadomo, czy dozyje. Ale trzeba nad charakterem pracowac, zeby na starosc nie straszyc. Dlatego, zaraz po obiedzie, wracam do mojego watku o grzechach glownych. Juz ja nas zbawie oboje, zobaczysz.
            • wybitniemondry Re: Piękno 19.09.25, 16:24
              gyatt napisał(a):
              Juz ja nas zbawie oboje, zobaczysz.

Mnie i wyborową?
    • wybitniemondry Re: Piękno 19.09.25, 16:42
      Zbombarduję twe piękno
      miłością niepojętą.

https://ebooki.shop.pl/wp-content/uploads/2020/02/love-bombing-czy-romantyczna-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87.jpg
    • pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 14:33
      To jest czyste piękno. Piękno ludzkiej duszy, piękno poetyckiej wrażliwości. Piękno dobra, po prostu. I tym optymistycznym wnioskiem zamykam "Projekt Gollum" ❤️
      • wybitniemondry Re: Piękno 08.11.25, 14:46
        pierwszapanitodd napisał(a):
        > To jest czyste piękno. Piękno ludzkiej duszy, piękno poetyckiej wrażliwości. Pi
        > ękno dobra, po prostu. I tym optymistycznym wnioskiem zamykam "Projekt Gollum"
        > ❤️

Twoje piękno wszystkiego jest na pewno piękniejsze.
        A oblewanie mnie szambem na auto-moto (i nie tylko tam), najpiękniejsze.
        Pamiętam, że ty to zaczęłaś. A może źle pamiętam?
        • pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 15:42
          listydoprezydenta.pl/?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter_0711&utm_campaign=newsletter_0711_news
          Wiesz co? Zajmij się czymś pozytywnym i konstruktywnym raz w życiu. Polecam. Zdziwisz się, jakie to fajne wink
          • wybitniemondry Re: Piękno 08.11.25, 15:52
            > Wiesz co? Zajmij się czymś pozytywnym i konstruktywnym raz w życiu. Polecam. Zd
            > ziwisz się, jakie to fajne wink

Nie umiem.
            Ale jesli napiszesz, czym pozytywnym i konstruktywnym zajmujesz się w życiu, to może zacznę cię naśladować i się nauczę.
            • pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 15:55
              Nie wiem, co wtym jest "nie umiem". W linku masz instrukcje, krok po kroku.
              • pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 15:59
                P.s. Nie chce mi sie z toba gadac, nie warto, nie ma sensu. Ale prosilabym, zebys nie usuwal linku i zdjec. Moze irsila, ktora tu czasem zaglada sie zainspiruje. A moze i ona ma cie juz serdecznie dosyc i pies z kulawa noga nie zobaczy. Ale zawsze warto probowac dotrzec do ludzi...
                • wybitniemondry Re: Piękno 08.11.25, 16:06
                  > P.s. Nie chce mi sie z toba gadac, nie warto, nie ma sensu. Ale prosilabym, zeb
                  > ys nie usuwal linku i zdjec. Moze irsila, ktora tu czasem zaglada sie zainspiru
                  > je. A moze i ona ma cie juz serdecznie dosyc i pies z kulawa noga nie zobaczy.
                  > Ale zawsze warto probowac dotrzec do ludzi...

To nie gadaj.

Ja nie bę o nic prosił prezydenta, bo to nic nie da.
                  A poza tym przeczytałem: 3 Zacznij list od uprzejmego powitania.
                  Nie lubię go, więc nie będę uprzejmie się witał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka