gyatt Re: Piękno 12.08.25, 13:05 To Granerud z dzieckiem np Piekna jest kazda milosc. I Baltyk zawsze jest piekny. Wypilam wczoraj 5 piw i zjadlam cala swoja pizze i trojkacik cudzej. To bylo PIEKNE przezycie zmyslowe. O pieknie moge bez konca, dobry temat zapodales Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 12.08.25, 13:43 gyatt napisał(a): > I Baltyk zawsze jest pi > ekny. I skarb Bałtyku na zdjęciach. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:07 Żeby nie zakładać nowego tematu, to tu zapytam o szczęście miłość. Co to jest? O nieszczęliwej miłości, to już nie wspomnę. Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 18.08.25, 16:09 Ale o jaka milosc pytasz? Romantyczna, rodzicielska, milosc dziecka do rodzica? One sie bardzo roznia, wieszszszsz... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:11 gyatt napisał(a): > Ale o jaka milosc pytasz? Romantyczna, rodzicielska, milosc dziecka do rodzica? > One sie bardzo roznia, wieszszszsz... Pytam o miłość między mężczyzną i kobietą. Albo odwrotnie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 18.08.25, 16:19 Dla mnie milosc to pokrewienstwo dusz i szal cial. Niestety, do zwiazku potrzebna jest jeszcze jaka-taka zgodnosc charakterow Milosc to nie tylko pociag fizyczny i czule gesty, potrzebny jest tez szacunek i dbanie, zeby ukochanemu bylo dobrze. Tak to widze. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:22 gyatt napisał(a): > Dla mnie milosc to pokrewienstwo dusz i szal cial. Niestety, do zwiazku potrze > bna jest jeszcze jaka-taka zgodnosc charakterow > Milosc to nie tylko pociag fizyczny i czule gesty, potrzebny jest tez szacunek > i dbanie, zeby ukochanemu bylo dobrze. Tak to widze. Może tak a może nie. Miłość nie jest wyrachowana. Najczęściej jest szalona. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 18.08.25, 16:26 gyatt napisał(a): > Zakochanie jest szalone. Milosc jest pozniej. A potem rozwód Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 18.08.25, 16:30 Takie zycie. Kiedys rozwodow nie bylo, co wcale nie znaczy, ze milosc i szczescie malzenskie trwaly od slubu az do smierci. Ludzie to nie labedzie Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 19.08.25, 16:20 Dzis doswiadczylam nad jeziorem piekna ludzkiego. Ktos smietnik postawil na dzikiej plazy. I od razu mniej syfu na brzegu, a ten, ktory mimo wszystko tlumoki robia, latwo uprzatnac Taka sniezna kula dobra: zacznie jeden, podchwytuje to drugi, trzecia... Swiat bywa fajny czasem 🥰🥰🥰 Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 19.08.25, 16:27 gyatt napisał(a): > Dzis doswiadczylam nad jeziorem piekna ludzkiego. Ktos smietnik postawil na dzi > kiej plazy. I od razu mniej syfu na brzegu, a ten, ktory mimo wszystko tlumoki > robia, latwo uprzatnac Taka sniezna kula dobra: zacznie jeden, podchwytuje t > o drugi, trzecia... Swiat bywa fajny czasem 🥰🥰🥰 Masz zdjęcie? Śmietnika jeszcze nie było na forum Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 19.08.25, 16:31 Nie mam, musze czasem bez telefonu pobyc. I wlasnie wtedy jak na zlosc spotykam w lesie szopy, lisy, albo na lace- polujacego bociana Biednemu zawsze Salomon leje w oczy! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 20.08.25, 11:34 Na życzenie gwiazdy - kiciuś. forum.gazeta.pl/forum/w,277723,179143655,179143655,Kicze_i_okolice.html?p=179274961 Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 20.08.25, 11:44 O rany, dziekuje! To ode mnie dla ciebie: (Nic piekniejszego nie znajde na szybko) Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 22.08.25, 08:15 Piekno z roznych parafi(l)i 1. Piekno seksu, 2. Piekno mozgu, 3. Piekno zwierzatka, 4. Piekno- Glebokie, 5. Piekno empatii Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 12.09.25, 12:49 Ja jednak jestem głupi. Próbuję znaleźć piękno a ono tu jest. Przecież piękno to fornitta! Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 19.09.25, 15:37 Ta, to najlepiej widac po tych wszystkich babkach rydzykowych Piekno na starosc plynie juz wylacznie z wnetrza, dlatego wiekszosc starych ludzi jest szpetna. Dotyczy obu plci Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 19.09.25, 16:14 gyatt napisał(a): > Ta, to najlepiej widac po tych wszystkich babkach rydzykowych Piekno na star > osc plynie juz wylacznie z wnetrza, dlatego wiekszosc starych ludzi jest szpetn > a. Dotyczy obu plci Różnie bywa. Jako młódka byłaś piękna. Teraz jesteś piękniejsza. Dla mnie. A co będzie na starość? Nie wiadomo. Odpowiedz Link
gyatt Re: Piękno 19.09.25, 16:17 Nie wiadomo, czy dozyje. Ale trzeba nad charakterem pracowac, zeby na starosc nie straszyc. Dlatego, zaraz po obiedzie, wracam do mojego watku o grzechach glownych. Juz ja nas zbawie oboje, zobaczysz. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 19.09.25, 16:24 gyatt napisał(a): Juz ja nas zbawie oboje, zobaczysz. Mnie i wyborową? Odpowiedz Link
pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 14:33 To jest czyste piękno. Piękno ludzkiej duszy, piękno poetyckiej wrażliwości. Piękno dobra, po prostu. I tym optymistycznym wnioskiem zamykam "Projekt Gollum" ❤️ Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 08.11.25, 14:46 pierwszapanitodd napisał(a): > To jest czyste piękno. Piękno ludzkiej duszy, piękno poetyckiej wrażliwości. Pi > ękno dobra, po prostu. I tym optymistycznym wnioskiem zamykam "Projekt Gollum" > ❤️ Twoje piękno wszystkiego jest na pewno piękniejsze. A oblewanie mnie szambem na auto-moto (i nie tylko tam), najpiękniejsze. Pamiętam, że ty to zaczęłaś. A może źle pamiętam? Odpowiedz Link
pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 15:42 listydoprezydenta.pl/?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter_0711&utm_campaign=newsletter_0711_news Wiesz co? Zajmij się czymś pozytywnym i konstruktywnym raz w życiu. Polecam. Zdziwisz się, jakie to fajne Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 08.11.25, 15:52 pierwszapanitodd napisał(a): > Wiesz co? Zajmij się czymś pozytywnym i konstruktywnym raz w życiu. Polecam. Zd > ziwisz się, jakie to fajne Nie umiem. Ale jesli napiszesz, czym pozytywnym i konstruktywnym zajmujesz się w życiu, to może zacznę cię naśladować i się nauczę. Odpowiedz Link
pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 15:55 Nie wiem, co wtym jest "nie umiem". W linku masz instrukcje, krok po kroku. Odpowiedz Link
pierwszapanitodd Re: Piękno 08.11.25, 15:59 P.s. Nie chce mi sie z toba gadac, nie warto, nie ma sensu. Ale prosilabym, zebys nie usuwal linku i zdjec. Moze irsila, ktora tu czasem zaglada sie zainspiruje. A moze i ona ma cie juz serdecznie dosyc i pies z kulawa noga nie zobaczy. Ale zawsze warto probowac dotrzec do ludzi... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Piękno 08.11.25, 16:06 pierwszapanitodd napisał(a): > P.s. Nie chce mi sie z toba gadac, nie warto, nie ma sensu. Ale prosilabym, zeb > ys nie usuwal linku i zdjec. Moze irsila, ktora tu czasem zaglada sie zainspiru > je. A moze i ona ma cie juz serdecznie dosyc i pies z kulawa noga nie zobaczy. > Ale zawsze warto probowac dotrzec do ludzi... To nie gadaj. Ja nie bę o nic prosił prezydenta, bo to nic nie da. A poza tym przeczytałem: 3 Zacznij list od uprzejmego powitania. Nie lubię go, więc nie będę uprzejmie się witał. Odpowiedz Link