wybitniemondry 13.08.25, 17:58 A gdyby tak odwócić sytuację? Fornita ma 63 lata a ja 38. Ciekawe co by z tego było. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyatt Re: A gdyby tak 13.08.25, 18:29 Widze to oczami wyobrazni. I uwierz, ze ten widok nie jest piekny... A kim ty byles, jak miales 38 lat? O czym marzyles, czym zyles, co i kogo kochales? A? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 13.08.25, 18:38 gyatt napisał(a): > > A kim ty byles, jak miales 38 lat? O czym marzyles, czym zyles, co i kogo kocha > les? A? Zakochałem się już wtedy niepotrzebnie. Pamietaj młoda kobieto - nie zakochuj się. Odpowiedz Link
gyatt Re: A gdyby tak 13.08.25, 18:40 No juz troche za pozno na takie lekcje zyciowe dla mnie A byles pogodny i lagodny? Czy od zawsze- kaktus? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 13.08.25, 18:49 gyatt napisał(a): > A byles pogodny i lagodny? Czy od zawsze- kaktus? Nie zawsze. Jaki jestem, każdy widzi. Ale chyba raczej jestem dobry. A może nawet bardzo dobry. A może nawet najlepszy? Odpowiedz Link
gyatt Re: A gdyby tak 13.08.25, 19:06 Az nie wiem, jak to skomentowac. Madry i piekny- to tak. Dobry nie jestes. Uwierz, ja sie znam na ludziach ;* Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 13.08.25, 19:19 gyatt napisał(a): > Az nie wiem, jak to skomentowac. Madry i piekny- to tak. Dobry nie jestes. Uwie > rz, ja sie znam na ludziach ;* Ja naprawdę jestem taki. Nie znasz takich? Ani jednego? To poznałaś mnie takiego. Odpowiedz Link
gyatt Re: A gdyby tak 13.08.25, 21:02 Jeszcze godzina jazdy, potem 40 minut przerwy, potem pol godziny jazdy... potem spacer niedlugi- i bede w domu. Wspolczujesz mi chociaz troche ciezkiego dnia? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 13.08.25, 21:42 gyatt napisał(a): > Jeszcze godzina jazdy, potem 40 minut przerwy, potem pol godziny jazdy... potem > spacer niedlugi- i bede w domu. Wspolczujesz mi chociaz troche ciezkiego dnia? Ech ta dzisiejsza młodzież. Ja jechałem na urlop z wojska ponad dziesięć godzin w tłoku na stojąco. Gdańsk-Kraków. No fakt, że wtedy kobieta trzydziestoośmioletnia była dla mnie staruchą Odpowiedz Link
gyatt Re: A gdyby tak 13.08.25, 22:02 No jak bylam mloda, to tez tak jezdzilam. Z Kostrzyna do Krakowa np, na stojaco i pol po pijaku, pol na kacu. Ale 38 lat to prawie 40. To juz wiek sluszny, zeby nie powiedziec... no... wiek uwiadu Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 13.08.25, 22:10 gyatt napisał(a): > No jak bylam mloda, to tez tak jezdzilam. Z Kostrzyna do Krakowa np, na stojaco > i pol po pijaku, pol na kacu. Ale 38 lat to prawie 40. To juz wiek sluszny, ze > by nie powiedziec... no... wiek uwiadu To wcześnie zaczęłaś pić. Ja zacząłem późno. Może dlatego delirium mnie nie łapie? A może ja jestem nieśmiertelny? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 13.08.25, 22:45 gyatt napisał(a): > Wczesniej zaczniesz, wczesniej skonczysz (sie?) Dobrze że późno zacząłem seks, drags i rokendroll. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 14.08.25, 07:45 gyatt napisał(a): > No jak bylam mloda, to tez tak jezdzilam. Z Kostrzyna do Krakowa np, na stojaco > i pol po pijaku, pol na kacu. Ale 38 lat to prawie 40. To juz wiek sluszny, ze > by nie powiedziec... no... wiek uwiadu Czterdzieści to jeszcze młodość. Piętami po tyłku się obijałem jak leciałem do monoplowego. A starość przychodzi znienacka. Miałem 58 lat i czułem się młodo. A teraz już nie. I już wiem, że to końcówka. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 14.08.25, 08:00 Kurcze, przyjrzałem się sobie i jednak jestem odrażający, brudny i zły. Odpowiedz Link
gyatt Re: A gdyby tak 14.08.25, 11:09 Toz ci tlumacze, ze nie jestes dobry ;P Swoj swego rozpozna. Masz rozum, urode, polot jakis masz. Ale charakter wredny. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 14.08.25, 12:11 gyatt napisał(a): > Toz ci tlumacze, ze nie jestes dobry ;P Swoj swego rozpozna. Masz rozum, urode, > polot jakis masz. Ale charakter wredny. Jaki swój swojego? Jesteś zupełnie inna ode mnie. Byc może zła. Odpowiedz Link
gyatt Re: A gdyby tak 14.08.25, 12:14 A ja uwazam, ze jestesmy bardzo podobni. I co teraz? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: A gdyby tak 14.08.25, 12:19 gyatt napisał(a): > A ja uwazam, ze jestesmy bardzo podobni. I co teraz? Co teraz? Będziemy się kłócić! Odpowiedz Link
gyatt Re: A gdyby tak 14.08.25, 12:21 wybitniemondry napisał: > Co teraz? > Będziemy się kłócić! ❤️! Odpowiedz Link