gyatt 14.08.25, 21:13 To jest to! Kocham go! Tutaj będę wrzucać tylko janusze solowe. 1. Ostatni krzyk janusza nuta 2. Janusz zakneblowany (hurra!) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Janusz mój 18.08.25, 23:07 gyatt napisał(a): > Janusz odchodzi... Odejdzie tak: Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 25.08.25, 10:11 Powiedzial janusz, zakladajac wlasne forum Ahaaaa- prawdziwek nie dlatego, zes szlachetny, tylko "temu", zes stary grzyb. Milego dnia i smacznej kawusi, kotecku 🥰 Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz mój 25.08.25, 10:31 gyatt napisał(a): > Powiedzial janusz, zakladajac wlasne forum > Ahaaaa- prawdziwek nie dlatego, zes szlachetny, tylko "temu", zes stary grzyb. > Milego dnia i smacznej kawusi, kotecku 🥰 Nie piję kawy. Jakaś grzybnia pomogła grzybowi wyrosnąć. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 25.08.25, 10:34 Ja tylko za nawoz robilam Jak mozna nie pic kawy? Teraz to ja nie wiem, czy nasz zwiazek ma sens... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz mój 25.08.25, 10:39 gyatt napisał(a): > Jak mozna nie pic kawy? Teraz to ja nie wiem, czy nasz zwiazek ma sens... Ciśnienie podnosi mi myślenie o tobie. Ale może kiedyś znajdę kawę, która mi zasmakuje i wtedy przestanę myśleć. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 25.08.25, 10:42 Kawa nie jest do podnoszenia cisnienia, tylko dla smaku. Kawa jest tysiac razy lepsza, niz myslenie. Ja ci to mowie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz mój 25.08.25, 10:46 gyatt napisał(a): > Kawa nie jest do podnoszenia cisnienia, tylko dla smaku. Kawa jest tysiac razy > lepsza, niz myslenie. Ja ci to mowie. A jaką pijesz? Kawę. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 25.08.25, 10:54 Kazda! Nie uznaje tylko slodzonej czarnej. A tak to wypije wszystko- sypana, rozpuszczalna, espresso-dupeso. Czarna lub zamleczona. Kapucziny nie uwazam za kawe. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz mój 25.08.25, 11:05 gyatt napisał(a): > Kazda! > Nie uznaje tylko slodzonej czarnej. Kawa bez cukru?! Łeee. Poprzednie eksperymenty, przeprowadzone przez Christinę Sagioglou oraz Tobiasa Greitemeyera pokazały, że słodkie smaki łączą się z osobami altruistycznymi i spolegliwymi, podczas gdy gorzkie trzymają się ludzi wrogich, ostro oceniających innych. Jednak same preferencje smakowe to zdecydowanie za mało, by rozpoznać psychopatię. www.national-geographic.pl/ludzie/psychopaci-pija-czarna-kawe/ Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 25.08.25, 11:11 O! Przeczytam, dzieki. Kiedys czytalam artykul o tym, ze sadystyczni mordercy nie maja... odruchu obrzydzenia. Eksperyment polegal na czestowaniu wiezniow czekoladkami w ksztalcie ludzkich odchodow. Ale nie znajde, bo to jeszcze w papierzastej prasie czytalam, wieki temu. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 27.08.25, 07:55 Janusz, kiedy nikt nie patrzy. Czasem trzeba odpocząć od masek. A za nimi- poczciwość, łagodność, dobro... jamioł! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz mój 28.08.25, 08:22 gyatt napisał(a): > Janusz poczciwiutki Fornicia, płci nie zmienię. Nawet dla ciebie. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 28.08.25, 08:45 dlakultury.pl/niderlandzka-pieknosc-w-krainie-czarow-tajemnica-brzydkiej-ksieznej/ Jedna z teorii głosi, że to był facet. A jego-jej kolejnym wcieleniem była... królowa z "Alicji w krainie czarów". Przeczytaj do kawki. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz mój 19.09.25, 12:04 Metal na nerwach fornitty grajacy. Chociaz z fryzury troche punk... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz mój 19.09.25, 12:13 gyatt napisał(a): > Metal na nerwach fornitty grajacy. Chociaz z fryzury troche punk... A włosów w nosie nie ma. Wszystkie z nerwów wyrwałem gdy na ciebie czekałem. Odpowiedz Link