wybitniemondry 20.08.25, 18:32 Dlaczego jest tak a nie inaczej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Dlaczego 20.08.25, 18:46 gyatt napisał(a): > Nie wiem Cambria powinna wiedzieć. Odpowiedz Link
gyatt Re: Dlaczego 20.08.25, 18:58 Nie obsadzaj Pieknej w roli Wyroczni. To nieznosna presja jest! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dlaczego 20.08.25, 19:02 gyatt napisał(a): > Nie obsadzaj Pieknej w roli Wyroczni. To nieznosna presja jest! Dobrze, poszukam innej Pytii. Odpowiedz Link
gyatt Re: Dlaczego 20.08.25, 19:04 No juz sie boje, kogo/co tu na forum jeszcze przytargasz. Ale jednego jestem pewna: przynajmniej nie bedzie to chat gpt Odpowiedz Link
gyatt Re: Dlaczego 20.08.25, 19:06 Kurcze, az ciekawa sie zrobilam, co by ci chat gpt odpowiedzial na tytulowe pytanie... Ale tam sie chyba logowac trzeba, az tak ciekawa jednak nie jestem Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dlaczego 20.08.25, 19:08 gyatt napisał(a): > No juz sie boje, kogo/co tu na forum jeszcze przytargasz. Ten może być? Odpowiedz Link
gyatt Re: Dlaczego 20.08.25, 19:11 Jako wyrocznia- nie. Ale moze zostac jako dekoracja turpistyczna. (On ma jeszcze wiekszy wdowi garb niz ja, fuuuuuu!) Odpowiedz Link
gyatt Re: Dlaczego 20.08.25, 19:13 Ty, czekaj. Moze ja nie mam wdowiego garba/garbu, tylko kaptury od tych cwiczen cholernych... ajajaj. Nie jest dobrze Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dlaczego 20.08.25, 19:16 gyatt napisał(a): > Ty, czekaj. Moze ja nie mam wdowiego garba/garbu, tylko kaptury od tych cwicze > n cholernych... ajajaj. Nie jest dobrze Ćwiczenia są głupie. Naprawdę! Niszczą zdrowie i czasem umysł. Odpowiedz Link
gyatt Re: Dlaczego 20.08.25, 19:23 Ale czasem ratuja zycie postronnych. Ty tego nie zrozumiesz, bo jestes niespotykanie spokojny czlowiek. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dlaczego 30.08.25, 18:25 wybitniemondry napisał: > Dlaczego śmieją ze mnie? > Forumowiczki. Dlaczego nie odpowiedziały? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dlaczego 30.08.25, 18:58 gyatt napisał(a): > Bo nieelegancko smiac sie i mowic jednoczesnie. Nieelegancko, to śmiać się i jeść śliwki jednocześnie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dlaczego 30.08.25, 19:05 gyatt napisał(a): > A smakowaly ci chociaz te sliweczki do wodeczki? Po wódeczce. Smakowały, ach jak smakowały. W warzywniaku było pięć rodzajów węgierek. Sprzedawczyni mnie zna, więc wie że lubię owoce słodkie. No i takie kupiłem. Mniam. Odpowiedz Link
gyatt Re: Dlaczego 30.08.25, 18:58 Dlaczego zycie przemija Jak sezonowe owoce? Przed chwila czekalam na truskawki, a tu juz spadaja z drzew sliwki... Chyba z tego wszystkiego Obejrze "Listy do M." I gitara Odpowiedz Link