irsila 14.08.26, 13:42 choć małą emeryturę mam...wedle porównań do innych.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Jem to, co chcę 14.08.26, 13:50 Nie muszę domownikom dogadzać i się poświęcać. Wreszcie wolność, od gotowania mam, i dogadzania innym którzy i tak mego wysiłku, nie docenili! Odpowiedz Link
irsila Re: Jem to, co chcę 14.08.26, 13:56 Dziś na obiad spożyłam, część dorady i pstrągów i bakłażana ugrilowanego, które to po promocji kupiłam, gdyz data gwarancji im umyka. Odpowiedz Link
irsila Re: Jem to, co chcę 14.08.26, 14:03 Sama bakłażana grillowałam, na takiej specjalnej patelni z rowkami po 2,5 minuty z każdej strony, sama ryby smażyłam... Jakichś przepisów specjalnych, nie potrzebuję. Wystarczy mi produkt, a potem to już z nim, odpowiednio się obędę. Odpowiedz Link
eurytka Re: Jem to, co chcę 29.08.26, 15:43 Leczo, a raczej gulasz na kilka dni sobie zrobiłam, gdyż papryka na promocji była i bakłażan i cukinia, pomidory i pieczarki do tego takie ratatouille i trzeci dzień to jem. A dziś dorsza sobie usmażyłam, na dwa dni mi starczy. Mąż delikatnej zupki sobie zażyczył, to mu ogórkową zrobiłam, przecieraną, śmietaną zabielaną z drobnymi kawałeczkami mięska z piersi kurczaka. Całą chińską miseczkę zjadł, oczywiście go karmiłam. A potem na deser, nutridrinka, sobie zażyczył, podałam mu czekoladowy. Odpowiedz Link