warka_strong 19.09.09, 18:32 Nowym prezesem TVP został człowiek PiS-u Bogusław Szwedo. Mamy więc kolejny zamach na media publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:34 rusza cię? mnie to wisi,ostatnio oglądałem tvp jak nadawali klosa. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:50 Może nie tyle rusza, ile zwyczajnie irytuje. Ten nieustanny cyrk wokół wszystkiego, co można nazwać korytem. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Też nazywałemTVPkorytem-ale w rywinowskich czasach 19.09.09, 22:22 warka_strong napisał: Ten nieustanny cyrk wokół wszystkiego, co można nazwać korytem. ---> W tej chwili TVP (także Polskie Radio) staje się przyczółkiem obrony polskiej racji stanu!!! Jeśli masz konkretne zarzuty, informacje o synekurach, to wal śmiało. Ale żaden Polak nie powinien zgodzić się na dominację Pierwszych Mediów Dezinformacyjnych... Jesteś w stanie wykazać, że autor nie ma racji: Tekst linka ??? Osobiście, w to wątpię! Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:35 warka_strong napisał: > Nowym prezesem TVP został człowiek PiS-u Bogusław Sz > wedo. Mamy więc kolejny zamach na media publiczne Co za bezczelność....nie pozwolili Dondonowi przejąć TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:37 A chciał? Zdaje się, że nie bardzo. Nie ciesz się, to truchło niedługo i tak kopyta wyciągnie...bez kasy z budżetu, hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:40 etta2 napisała: > A chciał? Zdaje się, że nie bardzo. > Nie ciesz się, to truchło niedługo i tak kopyta wyciągnie...bez > kasy z budżetu, hahaha. Ciągle jest abonament, i póki ktoś nie wyrejestruje odbiornika, może się spodziewać komornika, jak nie płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:47 był juz u kogoś ten komornik za abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:57 volupte napisał: > był juz u kogoś ten komornik za abonament? Były już wezwania do zapłaty, z naliczonymi odsetkami za zwłokę. To pierwszy krok... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:39 Ano zobaczymy .Farfal juz powiedzial że ich przegoni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mondry-tusek Czego... macie czubki TVN 24, Superstację i Polsat 19.09.09, 18:43 A w nich dyspozycyjnych dziennikarzy. Tak więc po co takie larum? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Czego... macie czubki TVN 24, Superstację i P 19.09.09, 18:46 larum to ty podnosisz ,inni to raczej sie smieją, z tego cyrku.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:56 volupte napisał: > Ano zobaczymy .Farfal juz powiedzial że ich przegoni :-) > ===== Może czas pogonić całą tą TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:59 Czemu? Niech sobie będzie. Ma sie z czego utrzymywać ,2.5 mld przychodów ,starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:42 Widać dla drobnicy Pogłownej nie dotarła wiadomość,że Dondoni zamysł o przejęciu mediów rozprysł się jak bańka mydlana. Śledzińska pisze już nową ustawę? czy Dondon się już nią znudził. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:07 fredericus napisał: > /.../ > Śledzińska pisze już nową ustawę? czy Dondon się już nią znudził. Do trzech razy sztuka? Jedną ustawę? To tylko PO potrafi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:44 Teraz Napie.rdalscy będą kibicować Farfałowi. Zostali wydymani brutalnie. Prezes ma dwa głosy przy decyzjach. Dopiero dwoje wicków może go zrównoważyć. A lewica ma tylko jeden. Pięknie Kaczor wydymał Grzesia. Oddał im walkowerem radio a sam wziął sobie całą TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:49 heniu, Ty wizjoner jesteś, powiedz: kiedy wezmą się na dobre za łby Grzesio z Jarosławą? Bo, że się wezmą, to nie ulega żadnej wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 18:55 Jak dla mnie, to od jutra. Kwiatkowskie już zostali spuszczeni do pisuaru, nie powąchają nawet dyrektorskiego biurka. Mają wprawdzie szefa RN, ale ten może co najwyżej konkurs zarządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:03 haen1950 napisał: > Jak dla mnie, to od jutra. Kwiatkowskie już zostali spuszczeni do > pisuaru, nie powąchają nawet dyrektorskiego biurka. > > Mają wprawdzie szefa RN, ale ten może co najwyżej konkurs zarządzić. Haen,przyjmij to po męsku a nie skomlij na krzywdą lewicy.Odwagi haen,kiedyś będzie lepiej jak peło przejmie wszystkie media. Nastanie wtedy era prawdziwej wolności medialnej,co już widzimy na przykładzie TVN-u od czasu przejęcia wladzy przez peło. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:08 Ja to frycu, już nie pamiętam, ty od Kaczorów czy od Grzesia jesteś? Skrobnij, bo za jedno teraz stoicie, ale wkrótce żreć się będziecie. Wiem, co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:12 haen1950 napisał: > Ja to frycu, już nie pamiętam, ty od Kaczorów czy od Grzesia jesteś? > > Skrobnij, bo za jedno teraz stoicie, ale wkrótce żreć się będziecie. > Wiem, co piszę Bliżej mi do Grzesia.Od Kaczorów i od PiSu "uchowaj mnie Boże" Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:14 haen1950 napisał: > Ja to frycu, już nie pamiętam, ty od Kaczorów czy od Grzesia jesteś? > > Skrobnij, bo za jedno teraz stoicie, ale wkrótce żreć się będziecie. > Wiem, co piszę Bliżej mi do Grzesia.Od Kaczorów i od peło uchowaj mnie Boże" Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:11 warka_strong napisał: > zamach na media publiczne. To gó... przy Woronicza nie zasługuje, żeby nazywać to mediami publicznymi. Może co najwyżej domem publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:13 Dałeś sobie odpowiedź, więc nie ma się czym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 19:18 Jest się czym przejmować o tyle, że zmusza się ludzi do płacenia na takie gó... nawet, jeśli nie chcą tego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna I co na to SLD? 19.09.09, 21:11 warka_strong napisał: > Nowym prezesem TVP został człowiek PiS-u Bogusław Sz > wedo. Mamy więc kolejny zamach na media publiczne. > Prezes jest zgodny z umową koalicyjną? Też byś tak płakał jakby prezes był od komuszków? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: I co na to SLD? 19.09.09, 21:13 bella_donna napisał: > > Prezes jest zgodny z umową koalicyjną? Też byś tak płakał jakby prezes był od > komuszków? > ===== Owszem, też bym tak płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 21:16 To Farfał juz klucze oddał?:-) Jeszcze bedzie się działo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: PiS przejęło TVP!!! 19.09.09, 22:05 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7057919,Boguslaw_Szwedo_nowym_prezesem_TVP.html nowy prezes to ma dopiero być ,jak stary go wpuści.A wpuści w ....kanał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Jakiś buc z tego Szweda 19.09.09, 22:10 Polazł do Polsatu się skarżyć. Do konkurencji! Solorz ma ubaw po pachy. Wywiad denny, zaprzecza sam sobie. Jak to jest wybitna postać mediów, to ja się do PiS zapiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jakiś buc z tego Szweda 19.09.09, 22:29 To pissiak przecież .Chyba niczego dobrego się nie spodziewasz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Śmierdzące g...,czyli Kutz dostał jakąś nagrodę!!! 19.09.09, 22:25 Co tu się odp...??? Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Jaki zamach?? 19.09.09, 22:36 To wszystko było do przewidzenia!! Tu, na FK taki scenariusz wydarzeń dominował u inteligentnych komentatorów:))!!! Ja tylko z podziwu wyjść nie mogę dla Grzesiowej głu.., ups..., yntylygyncji:)))) Myślę, że Donek też ma niezły ubaw:)))) Jedynym mankamentem tej hucpy, jest to, że Kaczor wyrwał się z blokady (Haen kilka dni temu o tym pisał)! Musimy przygotować się na PiSsingową ofensywę:((( Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jaki zamach?? 19.09.09, 22:44 Ja nie wiem, czy ich w końcu KRS uzna. Na 99% nie uzna ich obecnych decyzji. Oni się ukonstytuowali bez jedynego legalnego członka rady, na dodatek delegowanego przez właściciela burdelu. Potem podejmowali decyzje kiedy Nowińska już zrezygnowala. To jeden bajzel prawniczy. Wg mnie KRS nakaże przeprowadzić ponowne wybory RN i postępować zgodnie z prawem. Nie będą kombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jaki zamach?? 19.09.09, 22:52 Nie znam umowy spółki i regulaminów,ale zapewne jest to wszystko skomplikowane ,bo niby czemu proste w sp.SP ? Farfał i tak ich oleje do wyroku KRS ,a i to moze zaskarzyć.Ciekawe jak długo przetrwa ,bo zapowiada się ze gośc ma ochote powalczyć.Wiadomo ze PO mu przeszkadzac nie bedzie ,bo jej ten burdel jest na rekę i głównie na pissie i sld skupi się krytyka.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Jaki zamach?? 19.09.09, 23:10 Jakie to ma znaczenie, że za pół roku KRS ich nie uzna? W międzyczasie się ukonstytuują!!Ba, nową radę sobie powołają:( Jedno jest pewne, "misja" ruszy, ale z Misją, to będzie miało g.wno wspólnego! haen1950 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jaki zamach?? 20.09.09, 00:28 Uzna ,nie uzna ,kto wie, a Farfal ich nie wpuści i bedą sie pół roku przerzucać opiniami prawników.Malo mozliwe, aby się w tym czasie policja wmieszala ,bez prawomocnego wyroku.Cały cyrk moze jeszcze potrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Jaki zamach?? 20.09.09, 15:50 I chyba o to własnie chodzi - by cyrk trwał. Odpowiedz Link Zgłoś
greg40 [...] 19.09.09, 23:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.6 POlszewia ma TVN, POlsat i Superstacje 20.09.09, 00:31 Malo wam POlszewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: POlszewia ma TVN, POlsat i Superstacje 20.09.09, 00:32 I Wolna Europę z Monachium mają.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: POlszewia ma TVN, POlsat i Superstacje 20.09.09, 00:33 Mało panie. trochę więcej by się zdało: Puls, Trwam... Odpowiedz Link Zgłoś
greg40 [...] 20.09.09, 00:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś