Gość: Paulos Bydło! Kretyni! IP: 213.17.239.* 09.01.04, 09:26 A w Media Markt sie tylko cieszą, ze tak udało im sie upodlic ludzi. Nigdy nie byłem i nie bede w Mediamarkt! Wole zapłacic drożej, ale aby traktowano mnie po ludzku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.mixelectronics.pl / *.mixelectronics.pl 09.01.04, 09:33 i tak zapewne nie było towaru..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ugryź Tani MM to mit, wiec nie zaplacisz drozej IP: 62.181.161.* 09.01.04, 12:47 Część rzeczy objętych promocjami mają taniej, nie powiem. Ale odbijają to sobie z nawiązką na innych produktach. A klient i tak jest happy bo wmówili mu że w MM jest najtaniej. Podam prosty przykład : będąc w MM ostatnio kupiłem myszkę do kompa za "supercenę" 29,99 PLN. Dwa dni później byłem w "Formacie". Ta sama myszka leży tam na półce bez żadnych ogłupiających haseł i headerów w cenie 25 PLN. Ale w MM jest najtaniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth w MM nie warto kupowac sprzetu komputerowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:07 Nie spotkałem sie prawie nigdy żeby w MM był tani sprzet komp. Niektroe, zwlaszcza RTV bywa tanie, sprzet komp nigdy Jak chcesz cos kupic zawsze porownaj ze sklepem komputronika, znajdziesz w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Tani MM to mit, wiec nie zaplacisz drozej IP: *.edukacja.wroc.pl 10.01.04, 17:33 warto też porównać ceny w MM. z reguły są wyższe o około 10-20% niż w sklepach komputerowych (np. HP3150 w MM - 469 a w sklepie **** 399zł- bez żadnych promocji!!) W MM jest tanio - fajne, puste hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Tani MM to mit, wiec nie zaplacisz drozej IP: *.edukacja.wroc.pl 10.01.04, 17:34 warto też porównać ceny np. drukarek. z reguły w MM są wyższe o około 10-20% niż w sklepach komputerowych (np. HP3150 w MM - 469 a w sklepie **** 399zł- bez żadnych promocji!!) W MM jest tanio - fajne, puste hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djwheele bylem i przezylem IP: *.vline.pl 09.01.04, 09:46 przezylem atak tlumu przy ulicy Brzezinskiej w Lodzi. przy okzaji zostalem wepchniety jako jeden z pierwszych do sklepu dlatego mozna bylo sobie kupic towary po bardzo okazyjnych cenach. modlilem sie tylko, by ktos nie upadl, poniewaz wtedy nie obeszloby sie bez ofiar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszty Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 09:49 Koszty leczenia i interwencji policji powinny ponieś markety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista analityk Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 09:56 A może Media Markt sam zatrudnil tych wyrostków by zrobili rozrubę / przepychankę. Zobaczcie jak tytuły prasowe pasują do stylu promocji MM i wszystko za darmo. Najgorsze jest to że formalnie chcialo by się zbojkotować taki inters jak MM ale oni rzeczywiście maja czesto (nie zawsze) dobre ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.adsl.wanadoo.nl 09.01.04, 13:40 Mysle, ze po takiej reklamie, straca raczej klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.acn.pl 09.01.04, 10:01 Ja byłem w sierpniu w Warszawie :) więcej nie pójdę - drzwi wejściowe pękły od razu - ludzie jak małpy , buty po całym sklepie się walały, no tragedia! Ale chciałbym podziękowac dla Pana który w kolejce do kasy oddał mi DVD na które miałem ochote a którego nie było juz jak wszedłęm na sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Wozy opancerzone IP: *.pth0109.pth.iprimus.net.au 09.01.04, 10:03 Jak jest wyprzedaz to powinny byc obecne wozy opancerzone WP i czolgi, a do klientow trzeba oddac ostrzegawcze strzaly z broni maszynowej. Tak jak w innych cywilizowanych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imsl A co winny Media Markt ? IP: *.lubzel.com.pl 09.01.04, 10:16 Media po prostu zrobiły promocję - ja tam wolę zapłacić mniej niż więcej - to normalne ... A że u nas ludzie zachowują się tak a nie inaczej że za 20 złotych oszczędności stoją całą noc pod sklepem, tratują się nawzajem, to inna sprawa ... - a co do ilości promocyjnych urządzeń - to na pewno nie są to pojedyńcze sztuki - ale na pewno też nie jest ich po kilka tysięcy ... - w Stanach też są takie promocje a nawet dużo większe - bo rabat często przekracza 50% - ale nikt nie wystaje całą noc aby zrobić zakup ... Ja tam pójdę do Media chociażby żeby kupić płytki z muzą ... - ale na pewno nie dziś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrig F. Re: A co winny Media Markt ? IP: *.it-net.pl 09.01.04, 10:22 Gość portalu: imsl napisał(a): > Media po prostu zrobiły promocję - ja tam wolę zapłacić mniej niż więcej - to > normalne ... > A że u nas ludzie zachowują się tak a nie inaczej że za 20 złotych > oszczędności stoją całą noc pod sklepem, tratują się nawzajem, to inna > sprawa ... - a co do ilości promocyjnych urządzeń - to na pewno nie są to > pojedyńcze sztuki - ale na pewno też nie jest ich po kilka tysięcy ... - w > Stanach też są takie promocje a nawet dużo większe - bo rabat często > przekracza 50% - ale nikt nie wystaje całą noc aby zrobić zakup ... > Ja tam pójdę do Media chociażby żeby kupić płytki z muzą ... - ale na pewno > nie dziś ... Noo, tutaj rabaty były bardzo wysokie - na odtwarzaczu dvd nawet 2000 zł, aparat cyfrowy wart 1999 zł szedł za 999. O to już warto się bić. Wydaje mi się jednak, że powinno zostać ustanowione prawo nakazujace przy każdej takiej promocji podawanie z góry, w materiałach promocyjnych, ile sztuk danego towaru przewidziano do sprzedaży w cenie promocyjnej. Wtedy wszystko byłoby jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
adamp_314 Re: A co winny Media Markt ? 09.01.04, 10:49 > Stanach też są takie promocje a nawet dużo większe - bo rabat często > przekracza 50% - ale nikt nie wystaje całą noc aby zrobić zakup ... Podczas tych promocji obowiazuje jedna cywilizowana regula: jesli w czasie promocji nie znajdziesz reklamowanego produktu dostaniesz kwit, zwany tam "rain check", z ktorym kupisz co chciales kilka dni/tygodni pozniej po cenie promocyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: A co winny Media Markt ? IP: *.lodz.mm.pl 10.01.04, 12:47 Winne sa zwyczaje sprzed laty, a zwyczaje wśród ludzi mogą się zmienic nieraz i po uplywie wieku. Tak jak dawniej szturmem ludzie za drogie pieniądze zdobywali plarki i lodówki tak samo uczynili, to po przeszło 20 latach. Dużo ławiej jest wyprodukować towar i zaoferować go po obniżonej cenie, ale trudniej spotkac w naszym po komunistycznym kraju ludzi, którzy potrafiliby w sposób cywilizowany skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirksghht popieram.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.01.04, 02:33 popieram. MediaMarkt to wiocha a ta cala sytuacja ktora sie tam wydarzyla tylko to potwierdza. wstyd wstyd wstyd polaczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob OSZUSTWO DO KWADRATU IP: 217.153.6.* 09.01.04, 10:17 Właśnie wróciłem z MM w Szczecinie. Wyprzedaż w tutejszym MM to wielka bujda. Jak wszędzie, albo nie dowieźli promocyjnych artykułów, albo się skończyły. Ale największe oszustwo polega na tym, że wypisują wymyśloną cenę przekreślają i oferują produkt po takiej samej cenie jak stał ostatni miesiąc. Np.: DVD amplituner ONKYO kupiłem przed świętami za 2222 zł.. Dziś zobaczyłem, że kosztuje 4799 zł. i "WYJĄTKOWO" z powodu wyprzedaży 2222 zł.. OSZUSTWO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: OSZUSTWO DO KWADRATU IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 10:26 Ponieważ już te wymyślone i przekreślone ceny przćwiczyłam to omijam duże supermarkety z daleka.Np.pomimo promocji -w EURO jest droższy sprzęt AGD i TV niż w wielu innych mniejszych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ugryź W IKEI stosuja podobne praktyki IP: 62.181.161.* 09.01.04, 12:51 superpromocji za te same ceny co zwykle, przy przekreslonej u gory cenie z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.proxy.aol.com 09.01.04, 10:20 Sadzac po bledach, autor tego tekstu musi byc bardzo niewyspany- chyba bral czynny udzial w "zakupach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefistofeles15 [...] IP: *.komfort.pl 09.01.04, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.icpnet.pl 09.01.04, 10:30 Przez chwilę też byłem podekscytowany cenami w ulotce MM, ale zachowałem trzeźwość i zajrzałem do niemieckich serwisów z cenami na elektronikę. Nieźle dziś klienci MM w Polsce przepłacają w ramach promocji. Ja poczekam z zakupami do maja. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor mnie odrzuca sama reklama 09.01.04, 10:49 Mnie juz same reklamy MM odrzucaja - niesmaczne i głupie jak chyba żadne. BYłam tam raz - w Warszawie - ceny były jak gdzie indziej - z kosztami transportu (większe rzeczy - lodówka czy kuchenka) dużo drożej niż w pobliskim sklepie gdzie za transport nie płacę i jeszcze wnosza za darmo na górę (trzecie pietro!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: mnie odrzuca sama reklama IP: *.polsl.pl 09.01.04, 11:08 Ja tez nie znoszę ich głupich, agresywnych reklam, są kierowane do półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth 90% standardowego "społeczeństwa" to własnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 16:18 połgłowki i ćwierćgłowki Choć biedaki, w sumie mają kasę Kupuja na raty, za 20-30% wiecej i się cieszą A cwaniaczki, zwłaszcza cynicy sie ciesza To jak gospodarczy populizm MediaMarkt i Lepper bazują na tych samych, niskich pobudkach Szkoda maluczkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.01.04, 12:54 w Anglii rowniez sprzet jest tanszy niz w Polsce co jest zastanawiajace porownujac zarobki,no ale w Polsce jeszcze jest za malo rozwinieta konkurencja i wiele ludzi nie ma wiele sprzetow elek.ktore w W.B. sa podstawa w kazdym domu dlatego jest im o wiele trudniej sklonic klienta do nowego zakupu. sa tez tutaj wyprzedaze ,ale jak podobno stwierdzono poziom rozwoju spoleczenstwa ponaje sie po sposobie zachowan w grupie badz tlumie a najwyzszym poziomem jest gdy ludzie CIERPLIWIE czekaja w KOLEJCE i to nie tylko na promocjach ale do autobusu ,na drogach i wszelkich publicznych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad cholerny Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 62.233.166.* 09.01.04, 18:55 "w Anglii rowniez sprzet jest tanszy niz w Polsce co jest zastanawiajace" - otóż nie jest tańszy. W przeliczeniu na złotówki w UK jest drożej - byłem tam przeliczyłem i wolałem kasę przywieźdź do PL i tu qpić taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A wpadlo ci do glowy porownac to samo w roznych IP: *.server.ntli.net 09.01.04, 20:41 sieciach handlowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad cholerny Re: A wpadlo ci do glowy porownac to samo w rozny IP: 62.233.166.* 09.01.04, 22:30 porównywałem i tak w PL qpiłem taniej. W przedziale cenowym boomboxów do 1000pln - to w PL jest taniej, szczególnie w productach aftermarketowych zarówno niefirmowych jak i markowych. Camcordery też taniej w PL. Ale sprzęt IT to Bryci tańsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I NA WYPRZEDAZE TO DO LONDYNU SIE JEZDZI! IP: 57.67.16.* 09.01.04, 10:50 Polska nie dojzala jeszcze do wyprzedazy takze proponuje wybrac sie do Londynu. Mozna kupic wspaniale rzeczy za polowe ceny i znacznie taniej niz w Polsce, nikt nie probuje cie oszukac manipulujac oryginalna cena, wszystko mozna zwrocic jesli sie pozniej rozmyslisz, a poza tym Brytyjczycy nie wyruszaja na sales z palami w rekawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuch Londek znalazłem, londyna niee - łżesz waść ? IP: 81.219.* / *.g1.pl 09.01.04, 12:52 manipulujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Londek znalazłem, londyna niee - łżesz waść IP: 57.67.16.* 09.01.04, 15:58 NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bywal. Nie warto. Wyprzedawane rozmiary na Polaka IP: *.server.ntli.net 09.01.04, 20:39 nie wlaza (na ile Angole plci obojga maja figury gruszki widzi sie najlepiej przymierzajac garnitury: pod pachami cie pije, na piersi nie dopina, a portki na tylku wisza jak tureckie szarawary), a roznica pomiedzy Rolexem za 20.000 z redukcja do 15.000 nie wydaje sie szczegolnie interesujaca dla normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2p ale przynajmniej wiekszy tłok IP: *.udn.pl 09.01.04, 22:28 nie tak jak w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad cholerny Re: Bywal. Nie warto. Wyprzedawane rozmiary na Po IP: 62.233.166.* 09.01.04, 22:32 A ja to bym wolał mieć rolexa i te 5k gratis w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2p a ja tam... IP: *.udn.pl 09.01.04, 22:47 nawet rolexa bym nie kupowal. szczesliwi czasu nie licza, chociac bywam czasem ograniczony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad cholerny Re: Bywal. Nie warto. Wyprzedawane rozmiary na Po IP: 62.233.166.* 09.01.04, 22:45 "nie wlaza (na ile Angole plci obojga maja figury gruszki widzi sie najlepiej przymierzajac garnitury: pod pachami cie pije, na piersi nie dopina, a portki na tylku wisza jak tureckie szarawary)" - o i tu masz virtualnego browara. Jak widzisz TAM na ulicy ładną, zgrabną laskę - to na bank jest to Polka lub ruska, bo te engielskie zgrabne to gruszki-ulęgałki - mają takie WIELKIE DUPY, że rzygam i rzygam i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A zakompleksiona Polka, Magda Samozwaniec, mowila IP: *.server.ntli.net 10.01.04, 02:38 o " bomb de Pologne"!!! Rzeczywistosc jest brutalna: Slowianki maja kragle bioderka i osie talie, a reszta babskiego swiata moze miec, co najwyzej, za tluste pupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad cholerny Re: A zakompleksiona Polka, Magda Samozwaniec, mo IP: 62.233.166.* 10.01.04, 12:02 "reszta babskiego swiata moze miec, co najwyzej, za tluste pupy!" - nie może mieć tylko musi mieć, skoro TAM się je rybę z frytkami - a po smaku nie można wyczuć co jest frytką a co rybą! Obiady tylko z torebek - same instant, totalne qlinarne bezguście. Ja za każdym razem, gdy tam jadę to zamiast ubrań biorę kawał suchej kiełbasy i parę słoików ogórasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Od 20 lat mowie, ze w UK nie ma co zrec!!! IP: *.server.ntli.net 10.01.04, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrozek Janek Wisniewski padl IP: *.acn.waw.pl 09.01.04, 19:46 nasi w MediaMarkt walcza o sony no to policja uzyla broni dzielniesmy stali i celnie rzucali Janek Wisniewski padl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jasne. A jeszcze lepiej do duzych miast na polnoc IP: *.server.ntli.net 09.01.04, 20:33 od Londynu. Sieci, jak M&S, Next, Paul Smith, Clarks, Zara, Top Shop, Habitat etc. maja swe sklepy z takim samym asortymentem wszedzie. To samo w sieciach z elektronika. A na polnocy ludek pokopalniano-industrialny jednak biedniejszy. Co do cen - dziwczyna ma racje!!! 50% to minimum obnizki na soldach, a normalne ceny takie jak w Polsce lub nizsze (kaszmir!!!). I wszelkie zwykle prawa klienta. I jeszcze jedno - ja jestem w UK dluzej od naszej I (a czemu nie O? Byloby fikusniej, jak dla mlodej damy) i powaznie radze kolejna fale wyprzedazy, sezonowa, w lutym. Nie ma wiekszego tloku, bo lud miejscowy wystrzelal sie z forsy na soldach noworocznych i zostaly mu... zadluzenia na kartach kredytowych. Odpowiedz Link Zgłoś
avatary 12 rannych, 7 zabitych, 27 zaginionych 09.01.04, 11:00 po nocnej potyczce oddział wycofał się do tuszyńskiego lasu... Zapowiedziano branke w okolicznych wsiach, aby uzupełnic stan osobowy. Krążą słuchy o prewencyjnym kontrataku. --- my jesteśmy ziarna, rozrzucone ziarna my jestesmy armia, niewidzialna armia czekaj na inne akcje Podziemnej Armii Łódzkiej w skrócie PAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: 12 rannych, 7 zabitych, 27 zaginionych IP: *.lodz.gazeta.pl 09.01.04, 16:52 szkoda mi Ciebie pustaku w dresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi800 Re: 12 rannych, 7 zabitych, 27 zaginionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 17:00 Sam jestes pustakiem krecie! Gość jak słucha Armii na pewno nie chodzi w dresci:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:05 A teraz Policja powinna wystawić rachunek MM za niewystarczające zabezpieczenie imprezy. I aż dziw bierze że naie znalazł się ktoś kto stanąłby na podwyższeniu i krzyknął - "bierzemy wszystko bez płacenia" - w końcu jak wyprzedaż to wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas czy ten narod kiedys bedzie normalny???????? IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.04, 11:12 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAM Cos ucielo tresci w artykule? IP: *.opera.szczecin.pl 09.01.04, 11:26 ale o co chodzi: Po otwarciu placówek klienci tratowali się, aby dostać piątek rano PAP rzecznik Komendy Miejskiej Policji w Łodzi nadkomisarz Mirosław Micor, zbyt mała liczba pracowników ochrony nie zapanowała nad tłumem. "Dochodziło do kradzieży i niszczenia mienia " - dodał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanPiKu Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.eu.org / *.piwnica.eu.org 09.01.04, 11:42 PiKu! Uwielbiam takich gości, którzy w trzy sekundy czają sytuację! Dzięki Tobie przynajmniej pięciu ludzi ma dzisiaj lepszy dzień! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 11:52 Mi podobały się skoki panów z szafek depozytowych na pralki do środka marketu... to jest jakieś 2,20 m wysokości to był moment i byli w środku, nawet policjantów to zaskoczyło... skakali ludzie do środka jak nasz Adam... "taniec" na oddziale Eurobanku na wysokości 2m też zapierał dech w piersiach, tylko koniec był nie widoczny, bo się (chyba...)zawaliła cała szafa banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Potasik Wyprzedaż w MM IP: 212.87.3.* 09.01.04, 11:54 Łódzkie pogotowie powinno "pomóc" wszystkim klientom MM. Byłoby trochę mniej kretynów w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 12:06 Poco kupować DVD po promocyjnej cenie Zeby doznać mocnych wrażeń, wystarczy ustawić się w kolejce w M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ride Lubie takie zabawy IP: *.toya.net.pl 09.01.04, 12:10 Lubie takie akcje, przypominaja mi sie wspaniale czasy zadym na meczach i innch imprezach. Poczatkowo pojechalem tam w celu zakupu upatrzonego telewizora, ale patrze ze nic z tego nie wyjdzie, a ze znalazlem sie w srodku tlumu to nic nie stalo na przeszkodzie by sie troche zabawic np. stworzenie tarana, kilka zabawnych okrzykow, ogolna wesolosc. Ja nie mam zadnych urazow, szkoda tylko ze psy troche bili, ale coz zabawa musi byc przednia. Bede napewno na nastepnej wyprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontra Masakra na własne życzenie IP: *.miasto.gdynia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 12:38 Jasne, że nikt nie został zaciagniety na siłe przez MM. Ci co przyszli ( 3 tys. ludzi tak?) pod markety jesli mieli choc troche wyobraźni, to mogli sie spodziewać najgorszego - ze stratowaniem włacznie. Swoja droga, to ciekawy sygnał - po świetach, z wyczyszczonymi portfelami, Polacy maja jeszcze zasoby ( w biednej , robotniczej Łodzi), żeby kupować takie rzeczy jak DVD, czy kamery cyfrowe. Kraj paradoksów o zdziwień, ech!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 09.01.04, 12:11 Bydłooo!!! Wieśniaki!!!! Buraki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro ale zrobili interes na matołach, hehe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.04, 12:14 ale zrobili interes na matołach, hehe matołki z szarej łodzi wyniesli im pół sklepu i się prawie pozabijali. co za ćwoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotreq Re: ale zrobili interes na matołach, hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:22 Bylem kilka dni temu w MM w Katowicach. Niby nie było promocji ale: - monitory LCD pozostaly tylko najdroższe i od 18,1"(EIZO itd) - widocznie nie podwyzszyli ceny towaru przy ogolnej podwyzce na rynku, - laptopy przebrane (jeden mial opis Pentium 4 M 2,4GHz - oszustwo, oczywiscie 2,4 nie sa M czyli bez technologii centrino), - plyty cdr drozsze niz w momencie otwarcia (nie bylo npo kolkow 50-tek z lepszymi plytami) - gielda atrakcyjniejsza, Ale nadal w MM mozna cos taniej kupic: - np odtwarzacz DVD Panasonic S35 za 549 - niektore modele denona, - no i oczywiscie niektore modele tv i monitorów. Trzeba sie po prostu znac na aktualnych cenach sprzetu, sprawdac ceny w necie i okolicznych sklepach. Wielu polakom wystarczy napis DVD na urzadzeniu i najnizsza cena z wszystkich odtwarzaczy. W kce sa kolo siebie MM, Conforama, Geant, RtvEuroAgd wiec mozna porownac ceny w 10-15 minut. Chyba nie wszyscy wiedza ze w hipermarketach trzeba dac powazna kwote za umieszczenie swojego towaru w gazetce i nie sa to najtansze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec [...] IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.01.04, 12:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś