haen1950 05.10.09, 13:22 Jeszcze raz powtarzam jak głupek - tylko dymisja rządu uratuje platformę. Niech polskie łajdactwo tworzy rząd, literalnie, w kolejności alfabetycznej: Kaczyńscy, Napieralski, Pawlak, Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republika.republika Re: Tusk, va bank 05.10.09, 13:25 haen1950 napisał: > Jeszcze raz powtarzam jak głupek - tylko dymisja rządu uratuje > platformę. Niech polskie łajdactwo tworzy rząd, literalnie, w > kolejności alfabetycznej: Kaczyńscy, Napieralski, Pawlak, Rydzyk. nie mieszkasz w Polsce, czy liczysz że w zadymie coś wyszarpiesz dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Tusk, va bank 05.10.09, 13:27 v rzeczywiscie, jak glupek z calym szacunkiem, haen, ale kazdy kto dobrowolnie odda rzady kaczkom powinien od razu pakowac sie z tego kraju, bo zycie bedzie mial ciezkie Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Tusk, va bank 05.10.09, 13:31 scoutek napisała: > v > > rzeczywiscie, jak glupek > z calym szacunkiem, haen, ale kazdy kto dobrowolnie odda rzady kaczkom powinien > od razu pakowac sie z tego kraju, bo zycie bedzie mial ciezkie Dobrowolnie? Kaczor też w takiej sytuacji zaryzykował wybory. Przecież to ludzie rozstrzygną.....wyborcy.Czy wam już wszystkim na mózg padło? Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Tusk, va bank 05.10.09, 13:28 haen1950 napisał: > Jeszcze raz powtarzam jak głupek - tylko dymisja rządu uratuje > platformę Ożesz....to ja również muszę być przeciw dymisji.Ja nie chcę, żeby cokolwiek uratowało platformę. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Tusk, va bank 05.10.09, 13:34 sclavus napisał: > Cóś cię rąbnęło w główeńkę??? Do mnie to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Tusk, va bank 05.10.09, 13:31 Dymisja? W imię czego? W imię spełnienia hucpy politycznej opozycji?! Czy oślepłeś? Ogłuchłeś? Przecież HUCPIE o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Niekoniecznie! 05.10.09, 13:32 Jeśli Donek przetrwa tę zadymę, to kaczki spokojnie pójdą do kacznika:) Donkowi dobrze robią przeciwności! Hartuje się na naszych oczach. haen1950 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
synu Po co? 05.10.09, 13:41 Obserwuje Tuska juz od wielu lat. Zawsze lepiej dziala gdy jest pod cisnieniem. A jeszcze lepiej gdy jest wkurzony. Teraz obu tych rzeczy nie bedzie mu w najblizszym czasie brakowac. Pora wiec zakupic popcorn, rozlozyc leniwie na kanapie i cieszyc sie zdarzeniami, ktore niedlugo nastapia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Tusk przeczytał twoje przepowiednie w sierpniu. 05.10.09, 13:43 Przypomnę, że astradamusowałeś wtedy, potężny przyrost notowań PO na jesieni, i zawarcie transakcji w sprawie stoczni. Teraz, Donald, poprostu czyta twoje posty, i już wie, jak nie postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 To ja mam rację. 05.10.09, 14:42 Przyczyna dymisji jest banalna - niemożność sprawowania władzy. Dymisja albo doprowadzi do koalicji PiSLD z PSL, albo do wcześniejszych wyborów. W międzyczasie wszystkie sprawki Kaczorów i CBA ujrzą światło dzienne. Platforma wygrywa w obu wariantach całkowitą władzę dla przeprowadzenia reform. Jak pisałem przedtem, że Tusk popełnia błąd za błędem nie dążąc do wcześniejszych wyborów, to wszystkie platfusy psy na mnie wieszały. Odpowiedz Link Zgłoś
jas123456789 Re: To ja mam rację. 05.10.09, 14:45 oszusci i złodzieje maja wygrac? cos ci sie w gówlce popieprzylo dokumentnie Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe uspokój się 05.10.09, 14:55 jaka niemożność sprawowania władzy, koalicja się rozpadła? > W międzyczasie wszystkie sprawki Kaczorów i > CBA ujrzą światło dzienne. Bo ty tak chcesz? na razie platforma wyraźnie straciła, to dobry czas na przyśpieszone wybory? Najpierw muszą odbudować zaufanie, inaczej będzie niska frekwencja i mamy powtórkę z 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Re: To ja mam rację. 05.10.09, 14:57 haen1950 napisał: Zadne sprawki kaczorów nie wyjdą na zaden jaw. Zobacz jak PiS kupuje dziennikarzy posadami w TVP: zatroskany.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Tusk, va bank 05.10.09, 14:50 Tusk jak Kramer,oszustowi jak pamiętam do du..y się dobrali Odpowiedz Link Zgłoś