Dodaj do ulubionych

Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD

IP: *.chello.pl 16.01.04, 01:08
do innych partji z lepsza opinia taniej przyjmuja...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.washington-01rh15-16rt.dc.dial-access.att.net 16.01.04, 01:49
      Tu nie chodzi o przyjmowanie, ale o kurczowe trzymanie sie towarzysza U. za
      ostatnia deske. Ponizej eseldup juz tylko Wisla - nie ma nizszych poziomow w
      rynsztoku. Efekt dna ostatecznego powoduje zgromadzenie whorestwa polskiego w
      jedynie slusznym scieku. I na zdrowie - przynaleznosc do kumuny pozwala
      odroznic kwacholuda od czlowieka.
      • q_q_q Zaorać, ach zaorać to SLD!!! 16.01.04, 16:25
    • Gość: Towarzysz SLD = Sojusz Ludzi Durnych IP: *.fntax.com 16.01.04, 02:30
      < Tylko wróg najgorszy mógł coś takiego wymyślić. W miejskiej organizacji
      Urbanowi wrogów nie brakuje. Zamiast cieszyć się, że zasiada w różnych
      gremiach i ich reprezentuje, mają pretensje ...>

W gremiach w dzisiejszej PRL-bis zasiada bydlo i bydlo reprezentuje.

Wymiesc te pomioty ! Raz na zawsze !
      Dam 1000 zlotych na fundusz celowy wypier***nia SLD/UP.
      Mam wplacic gotowka czy przelewem ?

• Gość: polonus Re: SLD = Sojusz Ludzi Durnych IP: *.rasserver.net 16.01.04, 05:16
        wypieprza kazdego czerwonego bandyte koledzy za to , ze nie kradnie.
        zlodziejstwo jest przeciez zapisane w ich statusie. miller juz nie bierze
        szmalu (ponoc ma sracic na wartosci) idzie wiec w zegarki - kolesie z klubu
        bydgoskiego (rolieksa pokupily i wsio gra)....
        miller skonczysz jak mussolini po prostu powiesza cie za torbe....:)
    • Gość: Bezpartyjny Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 06:23
      Tak, ale SLD to jest TA partia. To przeciez dziedziczka sily przewodniej narodu.
      A marka kosztuje!
      • Gość: sldupa Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.sympatico.ca 16.01.04, 06:54
        sld= sojsnizy lizom doope
    • Gość: Patton TO NAJDROZSZY PAPIER TOALETOWY SWIATA IP: *.proxy.aol.com 16.01.04, 06:48
      Wycieralem sobie dupe w zyciu roznymi papierami. W PRLu wycieralem dupe
      papierem sciernym, za kolekcje Swiata Mlodych i Mlodego Technika oddane do
      skupu makulatur. W stanie wojennym wycieralem dupe Trybuna Ludu ze zdjeciem
      generala Jaruzelskiego w otoczeniu WRONu. Dupa mnie bolala, ale jak sobie
      pomyslalem ile musialem sie nastac po ta gazete w sobote rano, to jakos te
      katusze wytrzymywalem. W latach osiemdziesiatych raz w roku tj. w czerwcu
      wycieralem sobie dupe swiadectwem szkolnym, zeszytami z matematyki i
      dzienniczkiem uczniowskim. Przyjemne ciarki przechodzily mnie po plecach, kiedy
      podpis niejakiej Czajki, matki tego aktorzyny z Kiepskich, a mojej
      wychowawczyni, wraz z gownem byl spuszczany do Wisly. kiedy zdalem mature to
      sobie pomyslalem, czy by sie nia nie podetrzec? Nie moglem, bo poszedlem na
      studia. Ale wtedy zmienil sie ustroj kochanej ojczyzny i papier toaletowy stal
      sie powszechnie dostepny i tak mieki jakby sobie podcierac dupe wata cukrowa.
      Adoptowalem sie wraz z calym narodem do zmian dwa lata. Polakom dupy zmiekly.
      Teraz sa rozne papiery toaletowe: rumiankowe, wisniowe, delikatne, mniej
      delikatne. Ale jednej przyjemnosci sobie nie odmowie: kupie gdzies legitymacje
      partyjna SLD, nawet za tysiac zlotych i krecac na kamerze dla nastepnych
      pokolen wytre sobie nia dupe, myslac przy tym, ze to twarz Oleksego, Millera,
      Dyducha i reszty tego towarzistwa. Legitymacja SLD to cos niezwyklego:
      najdroszy kawalek papieru toaletowego na swiecie. Bardziej ekskluzywne od
      jedzenia trufli czy kawioru.
      • Gość: bravo! Re: TO NAJDROZSZY PAPIER TOALETOWY SWIATA IP: *.sympatico.ca 16.01.04, 06:51
        piekna mowa, do rzeczy ... gratulacje.
      • wyskota Dobre, bo polskie! 16.01.04, 07:02
        Gość portalu: Patton napisał(a):

> Wycieralem sobie dupe w zyciu roznymi papierami. W PRLu wycieralem dupe
        > papierem sciernym, za kolekcje Swiata Mlodych i Mlodego Technika oddane do
        > skupu makulatur. W stanie wojennym wycieralem dupe Trybuna Ludu ze zdjeciem
        > generala Jaruzelskiego w otoczeniu WRONu. Dupa mnie bolala, ale jak sobie
        > pomyslalem ile musialem sie nastac po ta gazete w sobote rano, to jakos te
        > katusze wytrzymywalem. W latach osiemdziesiatych raz w roku tj. w czerwcu
        > wycieralem sobie dupe swiadectwem szkolnym, zeszytami z matematyki i
        > dzienniczkiem uczniowskim. Przyjemne ciarki przechodzily mnie po plecach,
        kiedy
        >
        > podpis niejakiej Czajki, matki tego aktorzyny z Kiepskich, a mojej
        > wychowawczyni, wraz z gownem byl spuszczany do Wisly. kiedy zdalem mature to
        > sobie pomyslalem, czy by sie nia nie podetrzec? Nie moglem, bo poszedlem na
        > studia. Ale wtedy zmienil sie ustroj kochanej ojczyzny i papier toaletowy
        stal
        > sie powszechnie dostepny i tak mieki jakby sobie podcierac dupe wata cukrowa.
        > Adoptowalem sie wraz z calym narodem do zmian dwa lata. Polakom dupy zmiekly.
        > Teraz sa rozne papiery toaletowe: rumiankowe, wisniowe, delikatne, mniej
        > delikatne. Ale jednej przyjemnosci sobie nie odmowie: kupie gdzies
        legitymacje
        > partyjna SLD, nawet za tysiac zlotych i krecac na kamerze dla nastepnych
        > pokolen wytre sobie nia dupe, myslac przy tym, ze to twarz Oleksego, Millera,
        > Dyducha i reszty tego towarzistwa. Legitymacja SLD to cos niezwyklego:
        > najdroszy kawalek papieru toaletowego na swiecie. Bardziej ekskluzywne od
        > jedzenia trufli czy kawioru.
        • Gość: gawron Dobre! - uwaga warto podwatek przeczytac IP: *.acn.waw.pl 16.01.04, 18:04
    • Gość: ja ...a jednak SLD to organizacja przestępcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 08:26
      gdzie korupjca kwitnie aż miło.
      Wszystko można u nich kupić zgodnie z regułą, że "sąd śadem ale sprawiedliwość
      musi być po naszej stronie".
      Wszystko jest tylko kwestią odpowiedniej sumy pieniędzy.
      Może prokuratura zajęłaby się tą organizacją.
      • Gość: Towarzysz Re: ...a jednak SLD to organizacja przestępcza IP: *.fntax.com 16.01.04, 08:31
        > Może prokuratura zajęłaby się tą organizacją.

Wymagasz, zeby gad pozarł własny ogon ?
        Tam trzeba łeb od ogona odrąbac.

Proletariusze wszystkich mafii, łączcie sie !
    • Gość: Observer Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.ub.Uni-Osnabrueck.DE 16.01.04, 09:15
      Czekam na "rolnika" jeszcze nie ma nic o zaoraniu. Do roboty (pisania) prosze!
    • Gość: mim Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:14
      Władujmy do rezerwatów czerwone pająki , niech tam się kotłują we własnym
      sosie i nie żyją kosztem innych.
    • indris Wielowarsztatowcy 16.01.04, 16:42
      "zdobył różne stanowiska - oprócz radnego w Sejmiku, także członka rady
      nadzorczej Południowego Koncernu Energetycznego, a niedawno prezesa
      Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej Geotermia Podhalańska. "
      Albo to jest prawdziwy geniusz, albo któreś z tych 3 stanowisk MUSI być
      synekurą. Takie zjawisko występuje zresztą chyba nie tylko w SLD. I dlatego w
      Polsce jest jak jest.
    • Gość: SLD-UPek Ile można uzyskać za legitymację PZPR z 1968 r. ? IP: *.czajen.pl 16.01.04, 18:18
      Ma bardzo estetyczną, czerwoną okładkę.
    • Gość: Członek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 16.01.04, 23:47
      Jestem posiadaczem legitymacji z dobrym numerem, dodatkowo jestem bezrobotnym z
      niezłymi kwalifikacjami nawet do Rady Nadzorczej. Chetnie zamienię legiyymacje
      za coś powyżej minimalnej płacy miesiecznie.
      • Gość: Abi Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 23:52
        Gość portalu: Członek napisał(a):

> Jestem posiadaczem legitymacji z dobrym numerem, dodatkowo jestem bezrobotnym
        z
        >
        > niezłymi kwalifikacjami nawet do Rady Nadzorczej. Chetnie zamienię
        legiyymacje
        > za coś powyżej minimalnej płacy miesiecznie.

No właśnie, to typowy "członek" SLD! Z naboru 2002. Mało inteligentny bo nie
        zorientował się, że już pół roku temu trzeba byłosię zapisać do Platformy. Albo
        do Samoobrony!

• Gość: Członek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 17.01.04, 00:31
          Do Abiego!!!!! Ciołku jeden z Platformy. Jak ty byłbyś odrobinę inteligentny to
          wiedziałbyś, że dobre umery legitymacji są z 1999 roku. I wy macie poparcie 25%
          Spadaj!!!!
        • Gość: Członek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 17.01.04, 00:31
          Do Abiego!!!!! Ciołku jeden z Platformy. Jak ty byłbyś odrobinę inteligentny to
          wiedziałbyś, że dobre numery legitymacji są z 1999 roku. I wy macie poparcie
          25% Spadaj!!!!
          • Gość: Abi Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 00:36
            Ile razy mam spadać, uchlałeś się czy co? Dobre numery to ja miewam w łóżku,
            palancie! A o poparciu to pogadamy przy wyborach! Spoko!
    • Gość: Wkurzony ze Świeto Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 16.01.04, 23:53
      Panie redaktor ! Nie pisz Pan głupot. Przyjedź Pan do Świonów i dowiedz się
      pan, że Urban tu nie ma wrogów bo on nie mieszka w tym mieście a my nie
      jesteśmy szowinistami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka