Gość: mniejwiecej IP: *.chello.pl 16.01.04, 01:08 do innych partji z lepsza opinia taniej przyjmuja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.washington-01rh15-16rt.dc.dial-access.att.net 16.01.04, 01:49 Tu nie chodzi o przyjmowanie, ale o kurczowe trzymanie sie towarzysza U. za ostatnia deske. Ponizej eseldup juz tylko Wisla - nie ma nizszych poziomow w rynsztoku. Efekt dna ostatecznego powoduje zgromadzenie whorestwa polskiego w jedynie slusznym scieku. I na zdrowie - przynaleznosc do kumuny pozwala odroznic kwacholuda od czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz SLD = Sojusz Ludzi Durnych IP: *.fntax.com 16.01.04, 02:30 < Tylko wróg najgorszy mógł coś takiego wymyślić. W miejskiej organizacji Urbanowi wrogów nie brakuje. Zamiast cieszyć się, że zasiada w różnych gremiach i ich reprezentuje, mają pretensje ...> W gremiach w dzisiejszej PRL-bis zasiada bydlo i bydlo reprezentuje. Wymiesc te pomioty ! Raz na zawsze ! Dam 1000 zlotych na fundusz celowy wypier***nia SLD/UP. Mam wplacic gotowka czy przelewem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: SLD = Sojusz Ludzi Durnych IP: *.rasserver.net 16.01.04, 05:16 wypieprza kazdego czerwonego bandyte koledzy za to , ze nie kradnie. zlodziejstwo jest przeciez zapisane w ich statusie. miller juz nie bierze szmalu (ponoc ma sracic na wartosci) idzie wiec w zegarki - kolesie z klubu bydgoskiego (rolieksa pokupily i wsio gra).... miller skonczysz jak mussolini po prostu powiesza cie za torbe....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezpartyjny Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 06:23 Tak, ale SLD to jest TA partia. To przeciez dziedziczka sily przewodniej narodu. A marka kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldupa Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.sympatico.ca 16.01.04, 06:54 sld= sojsnizy lizom doope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton TO NAJDROZSZY PAPIER TOALETOWY SWIATA IP: *.proxy.aol.com 16.01.04, 06:48 Wycieralem sobie dupe w zyciu roznymi papierami. W PRLu wycieralem dupe papierem sciernym, za kolekcje Swiata Mlodych i Mlodego Technika oddane do skupu makulatur. W stanie wojennym wycieralem dupe Trybuna Ludu ze zdjeciem generala Jaruzelskiego w otoczeniu WRONu. Dupa mnie bolala, ale jak sobie pomyslalem ile musialem sie nastac po ta gazete w sobote rano, to jakos te katusze wytrzymywalem. W latach osiemdziesiatych raz w roku tj. w czerwcu wycieralem sobie dupe swiadectwem szkolnym, zeszytami z matematyki i dzienniczkiem uczniowskim. Przyjemne ciarki przechodzily mnie po plecach, kiedy podpis niejakiej Czajki, matki tego aktorzyny z Kiepskich, a mojej wychowawczyni, wraz z gownem byl spuszczany do Wisly. kiedy zdalem mature to sobie pomyslalem, czy by sie nia nie podetrzec? Nie moglem, bo poszedlem na studia. Ale wtedy zmienil sie ustroj kochanej ojczyzny i papier toaletowy stal sie powszechnie dostepny i tak mieki jakby sobie podcierac dupe wata cukrowa. Adoptowalem sie wraz z calym narodem do zmian dwa lata. Polakom dupy zmiekly. Teraz sa rozne papiery toaletowe: rumiankowe, wisniowe, delikatne, mniej delikatne. Ale jednej przyjemnosci sobie nie odmowie: kupie gdzies legitymacje partyjna SLD, nawet za tysiac zlotych i krecac na kamerze dla nastepnych pokolen wytre sobie nia dupe, myslac przy tym, ze to twarz Oleksego, Millera, Dyducha i reszty tego towarzistwa. Legitymacja SLD to cos niezwyklego: najdroszy kawalek papieru toaletowego na swiecie. Bardziej ekskluzywne od jedzenia trufli czy kawioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo! Re: TO NAJDROZSZY PAPIER TOALETOWY SWIATA IP: *.sympatico.ca 16.01.04, 06:51 piekna mowa, do rzeczy ... gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyskota Dobre, bo polskie! 16.01.04, 07:02 Gość portalu: Patton napisał(a): > Wycieralem sobie dupe w zyciu roznymi papierami. W PRLu wycieralem dupe > papierem sciernym, za kolekcje Swiata Mlodych i Mlodego Technika oddane do > skupu makulatur. W stanie wojennym wycieralem dupe Trybuna Ludu ze zdjeciem > generala Jaruzelskiego w otoczeniu WRONu. Dupa mnie bolala, ale jak sobie > pomyslalem ile musialem sie nastac po ta gazete w sobote rano, to jakos te > katusze wytrzymywalem. W latach osiemdziesiatych raz w roku tj. w czerwcu > wycieralem sobie dupe swiadectwem szkolnym, zeszytami z matematyki i > dzienniczkiem uczniowskim. Przyjemne ciarki przechodzily mnie po plecach, kiedy > > podpis niejakiej Czajki, matki tego aktorzyny z Kiepskich, a mojej > wychowawczyni, wraz z gownem byl spuszczany do Wisly. kiedy zdalem mature to > sobie pomyslalem, czy by sie nia nie podetrzec? Nie moglem, bo poszedlem na > studia. Ale wtedy zmienil sie ustroj kochanej ojczyzny i papier toaletowy stal > sie powszechnie dostepny i tak mieki jakby sobie podcierac dupe wata cukrowa. > Adoptowalem sie wraz z calym narodem do zmian dwa lata. Polakom dupy zmiekly. > Teraz sa rozne papiery toaletowe: rumiankowe, wisniowe, delikatne, mniej > delikatne. Ale jednej przyjemnosci sobie nie odmowie: kupie gdzies legitymacje > partyjna SLD, nawet za tysiac zlotych i krecac na kamerze dla nastepnych > pokolen wytre sobie nia dupe, myslac przy tym, ze to twarz Oleksego, Millera, > Dyducha i reszty tego towarzistwa. Legitymacja SLD to cos niezwyklego: > najdroszy kawalek papieru toaletowego na swiecie. Bardziej ekskluzywne od > jedzenia trufli czy kawioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Dobre! - uwaga warto podwatek przeczytac IP: *.acn.waw.pl 16.01.04, 18:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ...a jednak SLD to organizacja przestępcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 08:26 gdzie korupjca kwitnie aż miło. Wszystko można u nich kupić zgodnie z regułą, że "sąd śadem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Wszystko jest tylko kwestią odpowiedniej sumy pieniędzy. Może prokuratura zajęłaby się tą organizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Re: ...a jednak SLD to organizacja przestępcza IP: *.fntax.com 16.01.04, 08:31 > Może prokuratura zajęłaby się tą organizacją. Wymagasz, zeby gad pozarł własny ogon ? Tam trzeba łeb od ogona odrąbac. Proletariusze wszystkich mafii, łączcie sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.ub.Uni-Osnabrueck.DE 16.01.04, 09:15 Czekam na "rolnika" jeszcze nie ma nic o zaoraniu. Do roboty (pisania) prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 10:14 Władujmy do rezerwatów czerwone pająki , niech tam się kotłują we własnym sosie i nie żyją kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wielowarsztatowcy 16.01.04, 16:42 "zdobył różne stanowiska - oprócz radnego w Sejmiku, także członka rady nadzorczej Południowego Koncernu Energetycznego, a niedawno prezesa Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej Geotermia Podhalańska. " Albo to jest prawdziwy geniusz, albo któreś z tych 3 stanowisk MUSI być synekurą. Takie zjawisko występuje zresztą chyba nie tylko w SLD. I dlatego w Polsce jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Ile można uzyskać za legitymację PZPR z 1968 r. ? IP: *.czajen.pl 16.01.04, 18:18 Ma bardzo estetyczną, czerwoną okładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 16.01.04, 23:47 Jestem posiadaczem legitymacji z dobrym numerem, dodatkowo jestem bezrobotnym z niezłymi kwalifikacjami nawet do Rady Nadzorczej. Chetnie zamienię legiyymacje za coś powyżej minimalnej płacy miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 23:52 Gość portalu: Członek napisał(a): > Jestem posiadaczem legitymacji z dobrym numerem, dodatkowo jestem bezrobotnym z > > niezłymi kwalifikacjami nawet do Rady Nadzorczej. Chetnie zamienię legiyymacje > za coś powyżej minimalnej płacy miesiecznie. No właśnie, to typowy "członek" SLD! Z naboru 2002. Mało inteligentny bo nie zorientował się, że już pół roku temu trzeba byłosię zapisać do Platformy. Albo do Samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 17.01.04, 00:31 Do Abiego!!!!! Ciołku jeden z Platformy. Jak ty byłbyś odrobinę inteligentny to wiedziałbyś, że dobre umery legitymacji są z 1999 roku. I wy macie poparcie 25% Spadaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 17.01.04, 00:31 Do Abiego!!!!! Ciołku jeden z Platformy. Jak ty byłbyś odrobinę inteligentny to wiedziałbyś, że dobre numery legitymacji są z 1999 roku. I wy macie poparcie 25% Spadaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 00:36 Ile razy mam spadać, uchlałeś się czy co? Dobre numery to ja miewam w łóżku, palancie! A o poparciu to pogadamy przy wyborach! Spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony ze Świeto Re: Tysiąc złotych za legitymację partyjną SLD IP: *.energis.pl 16.01.04, 23:53 Panie redaktor ! Nie pisz Pan głupot. Przyjedź Pan do Świonów i dowiedz się pan, że Urban tu nie ma wrogów bo on nie mieszka w tym mieście a my nie jesteśmy szowinistami. Odpowiedz Link Zgłoś