lumpior 10.11.09, 21:16 No i wstyd. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prezydent-Polska-jest-zagrozona-ze-strony-innych-panstw,wid,11677139,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: To napewno..choroba. 10.11.09, 21:22 Polska jest obecnie tylko zbytem dla towarów UE i innych,ma niezłe ziemie,rządy PO to słabość na arenie międzynarodowej i dlatego jest niezłym kąskiem dla każdego normalnego kraju,a zwłaszcza sąsiadów...bo słaba Polska to ich dobrobyt:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: To napewno..choroba. 10.11.09, 22:30 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7242751,Lech_Kaczynski__Polska_jest_zagrozona_ze_strony_innych.html Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe od 20lat tak straszycie 10.11.09, 22:34 wykupią, przejmą itd. a jest coraz lepiej. Ale was to musi boleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 22:45 wujaszek_joe napisał: > wykupią, przejmą itd. > a jest coraz lepiej. Ale was to musi boleć :) komu jest lepiej? bo nawet na drogach nie zauważyłem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:47 > komu jest lepiej? > bo nawet na drogach nie zauważyłem hehehe drogi mamy coraz lepsze. Maluchów na nich coraz mniej. Dziś pod supermarketem ruch jak przed bożym narodzeniem. Nowy samochód nie jest jakimś szczególnym osiągnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:18 A ciebie nie boli? Nie boli cię to, że to twoja własna rasa powinna obrastac w dobra, miec pole do popisu i czuc sie pewnie? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:21 elena4 napisała: > A ciebie nie boli? > Nie boli cię to, że to twoja własna rasa powinna obrastac w dobra, miec pole do > popisu i czuc sie pewnie? raczej mnie zadziwia ze zagłosowała na PO Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:36 elena4 napisała: > A ciebie nie boli? > Nie boli cię to, że to twoja własna rasa powinna obrastac w dobra, miec pole do > popisu i czuc sie pewnie? A co zrobić, skoro ta rasa sama nie chce obrastać w dobra i czuć się pewnie? Dlaczego zawsze opowiada się za nieudacznikami, którzy zamiast rozwijać kraj, cały czas oglądają się za siebie i cały czas boją się rzekomych zagrożeń wewnętrznych i wewnętrznych i na tych zagrożeniach opierają całą swoja politykę? Takimi, którzy mentalnie nie wyszli jeszcze z XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:45 Pieprzone przyjazne panstwo w końcu zrobic. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:54 tymczasem rasa obrasta w dobra, a kraj się rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:58 Ale mógłaby szybciej i szerzej. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: od 20lat tak straszycie 11.11.09, 00:06 Nie. Gdyby nie skostniałe przeniesione z innej epoki prawo i przepisy oraz mentalnosc. I gdyby nie zastep oficjalnych cwaniaczków i przestepców. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: od 20lat tak straszycie 10.11.09, 23:54 Bo problem jest w tym że wykupuja i tego nie zabieraja do siebie ,jak kazdy klient . Ja kupujac telewizor zabrałem do domu i to chyba normalne.A te obce, wraże pomioty kupują fabryki ,banki ,przedsiebiorstwa i nadal trzymaja u nas .Świnstwo po prostu.:-) Odpowiedz Link Zgłoś