Gość: jan IP: *.multicon.pl 03.02.04, 21:34 No , dobrze już , bez chichotów proszę...i bez parskania colą po monitorach.... Przecież to poważny dr hab. od muszek i komarów i były poseł przecież. Obecnie w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: Stefek Niesiolowski ....... 07.02.04, 23:04 Gość portalu: jan napisał(a): > No , dobrze już , bez chichotów proszę...i bez parskania colą po monitorach.... > Przecież to poważny dr hab. od muszek i komarów i były poseł przecież. Obecnie > w PiS. - Niesioł w Pisie???!!! zgroza!!! przecież to klasyczny przykład tumana i przygłupa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Stefek Niesiolowski ....... IP: 82.160.16.* 08.02.04, 00:07 Kiade staram się i nie mogę niestety się powstrzymać. Swoją drogą czytałem i brałem udział poważnym wątku, odrobina szaleństwa(chichoty i parskanie) nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
punch.judy To jest tylko parafraza...prosze nie wycinac! 08.02.04, 00:11 Od Wieska prosze sie odp.erd.olic! To jest pro-panstwowiec,mimo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: To jest tylko parafraza...prosze nie wycinac! IP: *.multicon.pl 08.02.04, 00:28 To nie Wiesiek tylko Stefek przecież Odpowiedz Link Zgłoś
punch.judy Re: To jest tylko parafraza...prosze nie wycinac! 08.02.04, 00:32 Gość portalu: jan napisał(a): > To nie Wiesiek tylko Stefek przecież You are right! Ze holera wiesiek ze stefkiem mi sie pomylil! Ale reszta gra! Stefek is OK! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To jest tylko parafraza...prosze nie wycinac! 08.02.04, 12:03 punch.judy napisała: > > Gość portalu: jan napisał(a): > > > To nie Wiesiek tylko Stefek przecież > > -bo podobnie jak Libicki jest użytecznym idiodtą w rekach liberałów który ośmiesza idee narodowe > You are right! Ze holera wiesiek ze stefkiem mi sie pomylil! > Ale reszta gra! Stefek is OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks To on żyje jeszcze? IP: *.sawan.com.pl 12.02.04, 13:19 Mysli palant że załapie sie na jakieś wybory. Ale nie ma rozeznania jak Maryśka gdzie się uczepić. Odpowiedz Link Zgłoś