ogniemi 20.01.10, 08:16 Idą wybory, PO się głupio pręży. W marcu prawie 10 mln rencistów i emerytów otrzyma wyższą podwyżkę, niż zakładał rząd - szacuje "Dziennik Gazeta Prawna". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apodemus Re: Większa podwyżka emerytur i rent. Kiełbasa? 20.01.10, 08:20 Pokaż mi partię, która się nie będzie głupio prężyć przed wyborami :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Czy ty w ogóle wiesz, jak wylicza się waloryzację 20.01.10, 11:05 świadczeń? goldenwomen90 napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
noworoczny Już mam - dzięki 20.01.10, 08:38 -->>Większa podwyżka emerytur i rent Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Nie po to Tusk z Rostowskim dusili grosz 20.01.10, 08:50 przez całe dwa lata żeby go nie wydać w roku wyborczym. Kaczory też szalały, ale ich własna głupota wykończyła. Do tej pory nie mogę sie nadziwić tym przygłupom, chęć zemsty na Lepperze wykończyła tych dyspepsyjnych politykow na amen. Oddali władzę za bezdurno. Psychopaci. Odpowiedz Link Zgłoś
ogniemi Re: Nie po to Tusk z Rostowskim dusili grosz 20.01.10, 10:03 haen1950 napisał: > Do tej pory nie mogę sie nadziwić tym przygłupom, chęć zemsty na > Lepperze wykończyła tych dyspepsyjnych politykow na amen. Oddali > władzę za bezdurno. Psychopaci. władzę, władzę, władzę... po co PO ta władza? jak to po co? zemy zylo sie lepiej! prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Nie po to Tusk z Rostowskim dusili grosz 20.01.10, 11:08 ogniemi napisał: > haen1950 napisał: > > Do tej pory nie mogę sie nadziwić tym przygłupom, chęć zemsty na > > Lepperze wykończyła tych dyspepsyjnych politykow na amen. Oddali > > władzę za bezdurno. Psychopaci. > > władzę, władzę, władzę... po co PO ta władza? jak to po co? zemy > zylo sie lepiej! prawda? > >Chyba emerytom i rencistom będzie się jednak żyło choć odrobinę lepiej, jeśli dostaną większą podwyżkę świadczeń - czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś