damakier1 24.01.10, 10:11 Strasznie się teraz w Śniadaniu w radiu Zet nabijali, że Chlebowski przed Komisją był wylakierowany i wypudrowany. A co - miał mieć włos w strąkach, krosty na twarzy i krwiste plamy na dekolcie jak Kempa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:27 Chlebowski na zasadzie "przystrój kołek a wyjdzie pachołek" Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:33 Bardziej interesujace czym Chlebusia naszprycowano Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:36 Jakos nikogo nie zainteresowal make up Wassermena,Kempy i Arlukowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:57 > Jakos nikogo nie zainteresowal > make up Wassermena,Kempy i Arlukowicza. Wiadomo - brunatno-czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:49 elena4 napisała: > Chlebowski na zasadzie "przystrój kołek a wyjdzie pachołek" Elenko, pokaż swoje zdjęcie bez makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:53 Mam tylko takie. Ktoś musi za chłopów robic kiedy wokół same metroseksuale. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:58 elena4 napisała: > Mam tylko takie. Ktoś musi za chłopów robic kiedy wokół same metroseksuale. W takim razie współczuję takich chłopów. Choć z drugiej strony trzeba było brać innych albo inaczej ich sobie wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:02 Nie do mnie z tymi pretensjami. Ja PO nie wybierałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:29 Chyba zgubiłaś wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:31 Nie. To ty chcesz go sprowadzic na manowce. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:35 Z całym szacunkiem to nie mi się mieszają chłopy z telewizji z tymi z domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:46 Zajmij sie lepiej swoim domem, bo czepianie sie cudzego to chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:51 elena4 napisała: > Zajmij sie lepiej swoim domem, bo czepianie sie cudzego to chamstwo. Sama wyciągnęłaś swój dom, więc nie miej pretensji. forum.gazeta.pl/forum/w,28,106162708,106164143,Re_Make_up_Chlebowskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:55 Tak to jest jak się z półmózgiem w dyskusję człowiek wdaje. PO to metroseksuale vide make up Chlebowskiego, zniewieściały imidź Palikota , sukienka Piesiewicza, czy zel Karpiniuka, a to tylko wierzchołek. No i ten marny szpan na yuppies, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 12:07 elena4 napisała: > Tak to jest jak się z półmózgiem w dyskusję człowiek wdaje. > PO to metroseksuale vide make up Chlebowskiego, zniewieściały imidź Palikota , > sukienka Piesiewicza, czy zel Karpiniuka, a to tylko wierzchołek. No i ten marn > y > szpan na yuppies, hehehe. No tak, przecież to całkiem logiczne, że Twoje stwierdzenie, że musisz pracować za chłopów, bo wokół sami metroseksualiści odnosiło się do czołowych polityków Platformy, a nie do Twojego życia prywatnego:) Eh, te PiSowskie kobiety:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 12:12 Jeszcze raz. Czy ja interesuję się twoim życiem prywatnym, fanie Big Brothera? Reprezentujesz najgorsze cechy elektoratu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 12:20 Elenko, jak już sama się gubisz w tym co wypisujesz, to chociaż wycofaj się rozsądnie, a nie wierzgaj jeszcze na koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:20 Chłopie! Metroseksualu? Sam sie bierzesz za dyskusje choc to nie jest twoja mocna strona. jak sie na takich jak PO napoatrzy w telewizji, to człowiek tęskni za normalnoscia i naturalnoscią. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:59 elena4 napisała: > Chlebowski na zasadzie "przystrój kołek a wyjdzie pachołek" PiSuarowskie rymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:23 Mądrośc ludowa. Masz cos przeciwko mądrości czy ludowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:26 elena4 napisała: > Mądrośc ludowa. Masz cos przeciwko mądrości czy ludowej? Widzę że nauczyłaś się tych ludowych mądrości z waszej trybuny ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:32 Ja się uczyłam u źródla. Jak Kolberg po kraju jeździłam i słuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Cały ten światek polityczno-dziennikarski 24.01.10, 10:42 jest siebie wart. Tak, jakby ani politycy, ani dziennikarze się nie pudrowali. Niech się jeden dziennikarzyna czy inny polityk zacznie pokazywać na wizji bez make-up'u, to pośmiejemy się wszyscy. Co do dziennikarzy to ich perfidia polega na tym, że każdy, kto widział w przeszłości konferencje Chlebowskiego wie, że facet się poci. Ma po prostu taką przypadłość. Nadmiernie się poci, jak wiele innych osób(w tym zapewne jakaś część dziennikarzy) i jest to niezależne od niego. Dziennikarze sejmowi świetnie sobie z tego zdają sprawę, ale nie przeszkadza im to w wałkowaniu jednego momentu, gdy ociera czoło, co robił też na innych konferencjach, a czego wcześniej nie pokazywali. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorondla Re: Cały ten światek polityczno-dziennikarski 24.01.10, 12:31 wykorzystują prostackie chwyty o poci się -pewnie z powodu poczucia winy Pamietajmy o jednym - ciekawe jak czuli by się te chamskie pismaki gdyby z nich nie próbowano zrobić kotlet schabowy jak to zrobiono medialnie z Chlebowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:46 Chlebowski speparowany jak tresowana małpa w cyrku. Wymalowany, wykąpany, wyuczony gestów i mimiki, z ustawionym głosem, udawanymi emocjami( wybuchy gniewu na M.Kam., chwila smutku na temat cmentarza)to widowisko bardzo niesmaczne ... No a te kłamstwa i rzekome luki w pamieci - żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:48 Fakt, Kikut, najgorzej, że się wykąpał. Prawdziwi Polacy się nie kąpią? Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:52 wykąpał się wreszcie!!!!No i o koszule zadbał - myślał, że to co POmoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko A poseł Kempa... 24.01.10, 10:55 sto razy lepsza od Pitery. Dziwne, że łykacie tę chamicę Piterę, do tego niekompetentną chałturnicę, tak bezboleśnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:57 uu.kiko napisała: > wykąpał się wreszcie!!!!No i o koszule zadbał - myślał, > że to co POmoże.... Nie miałem pojęcia, że przesiadujesz u niego w łazience i w jego garderobie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:59 może napisz wreszcie co sensownego, panie pielęgniarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:31 uu.kiko napisała: > może napisz wreszcie co sensownego, panie pielęgniarzu... Jak Ci napiszę, żebyś zamiast oceniać to czy Chlebowski się wykąpał, raczej zajęła się komentowaniem uzębienia swoich politycznych wybrańców, to będzie bardziej z sensem? Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:04 nie będzie bardziej z sensem, niestety :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:05 Wiekszosc dziennikarzy to patentowane lenie i nieuki.Napisanie powaznego artykulu wymaga wiedzy,znajomosci tematu refleksji i przemyslenia tematu.Wiekszosc nie do takiej pracy jest zdolna.Potrafia,tak jak w wczorajszym wydaniu GW zamiescic serie zdjec Chlebowskiego ocierajacego chusteczka twarz,Wypelnic tak duza jaka zajely te zdjecia powierzchnie trescia wymaga pracy.Wklejenie obrazkow o tej samej powierzchni nie wymaga zadnego wysilku.Dziennikarskie"gowki" siem nie przegrzejom.Rozradowanym "czytelnikom" rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 10:59 Odpowiadasz na: uu.kiko napisała: > Chlebowski speparowany jak tresowana małpa w cyrku Ja tam bym wolała żeby Kempę też trochę spreparowali, bo od takiej saute to troszkę mdli... Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:05 Damokier, a poznajesz w uu.kiko swoją starą znajomą? To damapik1, która przed laty wychwalała polityków SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:20 kon.by.sie.usrnial napisał: A jakże, pamiętam - już nawet wspominałyśmy dawne czasy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:08 Kempa nie musi nic ukrywac pod warstwą make-up'u. Chlebowski niech se botox wstrzyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:27 To jest skuteczne? Kempa ci powiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:34 Kempa ma naturalną mimikę. To kłamcy, pokerzysci i cicnciarze potrzebują miec żelazną maske na twarzy aby mimika ich nie zdradzala. Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:06 Kempa to ładna kobieta - a Piterze tylko miotły brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:30 damakier1 napisała: > A co - > miał mieć włos w strąkach, krosty na twarzy i krwiste plamy na > dekolcie jak Kempa? Te czerwone krwiste plamy na dekolcie posłanki Kempy zapewne sa po to by kokietowac posła Arłukowicza od postkomunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:32 Otoz to.Na poczatek wystarczy Kempie mydlo,szampon i..bluzka z golfem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 11:57 Aby nie kokietowac. Kempa to nie Doda. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 12:00 Z cala pewnoscia.To nawet nie 1/8 Dody.Zakladajac ze malo kto wysoko ceni Dode. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 12:04 No,jesli polityk sie też się tobie z d.....ą musi kojarzyc, to do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:08 elena4 24.01.10, 11:57 Odpowiedz Aby nie kokietowac. Kempa to nie Doda. Masz juz termin? Kempa to polityk? Od kiedy.Dla mnie to blachara-maglara. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 12:07 elena4 napisała: > Aby nie kokietowac. Kempa to nie Doda. Daje się zauważyć. Doda nie ma czerwonych plam i pryszczy na dekolcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Nikt tak pięknie nie szlocha jak Zbychu Ch. ! 24.01.10, 13:08 I jak pięknie poci się na tym różanym buziaczku. Prawda i tylko prawda (w swojej trzeciej wersji ... .) Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:10 jakie plamy, jakie krosty??? I co tu sztuczna, ze sztucznymi cycami i zębami, prymitywna Doda ma do rzeczy????? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nikt tak pięknie nie szlocha jak Zbychu Ch. ! 24.01.10, 13:24 uu.kiko napisała: > jakie plamy, jakie krosty??? > I co tu sztuczna, ze sztucznymi cycami i zębami, prymitywna Doda > ma do rzeczy????? Wy PiSdziaki i PiSdziaczki jesteście brzydcy jak sto Ch...lebowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:24 Normalne. Doda żyje ze swojego ciała, więc musi o nie dbac. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:26 elena4 napisała: > Normalne. Doda żyje ze swojego ciała, więc musi o nie dbac. Klempa jednak czasem powinna się umyć i uczesać. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:38 Myje sie i czesze. Ino sie nie pudruje. Pudernice to w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nikt tak pięknie nie szlocha jak Zbychu Ch. ! 24.01.10, 13:42 elena4 napisała: > Myje sie i czesze. > Ino sie nie pudruje. Pudernice to w PO. O qrde ! Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:44 elena4 napisała: > Myje sie i czesze. > Ino sie nie pudruje. Pudernice to w PO. Przestań się już może kompromitować, bo aż przykro na te Twoje wyczyny w tym wątku patrzeć. www.tvn24.pl/2228384,28378,0,96,1,puder,wideo.html www.tvn24.pl/2123626,28378,0,226,1,puder,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 13:56 To nie patrz. To nie ja sie pocę ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 14:01 Czy ty naprawde jestes idiotka i nie potrafisz napisac czegos oryginalnego? Napisalem wczesniej ze pudrnica to Kempa,choc gwoli sprawiedliwosci une wszstkie pisowki od mydla i dezodoranzu stronia(pure natur jak Rydzyk nakazal). Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski [...] 24.01.10, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 17:13 elena4 napisała: > Myje sie i czesze. > Ino sie nie pudruje. Pudernice to w PO. I w SLD, np. Senyszyn - rany boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 14:02 > Strasznie się teraz w Śniadaniu w radiu Zet nabijali, że > Chlebowski przed Komisją był wylakierowany i wypudrowany. A co - > miał mieć włos w strąkach, krosty na twarzy i krwiste plamy na > dekolcie jak Kempa? Właśnie. Ja też nie rozumiem tego rozwodzenia się nad makijażem w studio TV. No, chyba, żeby się powyzłośliwiac... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Mnie się zdawało, że zamysłem Damy był wątek 24.01.10, 14:24 chilum napisał: > Ja też nie rozumiem tego rozwodzenia się nad makijażem w studio TV. > > No, chyba, żeby się powyzłośliwiac... > o dziennikarzach, a nie o czyimkolwiek makijażu. O ich idiotycznych komentarzach i o ogólnej płytkości podejścia do spraw koniec końcców jednak dość ważnych. Ale cóż - bitwa między zwolennikami pudru a wielbicielami plam na dekolcie rozwinęła się na miarę możliwości uczestników. Byle przywalić wrogowi politycznemu. Mnie to już nawet nie bawi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Nikt tak pięknie nie szlocha jak Zbychu Ch. ! 24.01.10, 14:35 gat45 napisała: > chilum napisał: > > > > Ja też nie rozumiem tego rozwodzenia się nad makijażem w studio TV. > > > > No, chyba, żeby się powyzłośliwiac... > > > > > o dziennikarzach, a nie o czyimkolwiek makijażu. O ich idiotycznych > komentarzach i o ogólnej płytkości podejścia do spraw koniec końcców > jednak dość ważnych. Ale cóż - bitwa między zwolennikami pudru a > wielbicielami plam na dekolcie rozwinęła się na miarę możliwości > uczestników. Byle przywalić wrogowi politycznemu. Mnie to już nawet > nie bawi :((( Masz rację. To dintojra w POPiSowej mafii ... . Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Nikt tak pięknie nie szlocha jak Zbychu Ch. ! 24.01.10, 14:50 lech.niedzielski napisał: > Masz rację. To dintojra w POPiSowej mafii ... . Oooo, przemówił prawdziwy specjalista od forumowych dyskusji na poziomie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Mnie się zdawało, że zamysłem Damy był wątek 24.01.10, 14:59 I dlatego wspomniała jakies tam plamy na dekolcie Kempy? Rzeczywiscie klasa sama w sobie. Z młócką nie ma nic wspólnego. A gdzieżby tam! Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Przyznaję się bez bicia 24.01.10, 16:06 Skoro już powstał spór co do moich intencji, to wyjaśniam - rzeczywiście chciałam pokazać, jak cała ta polityka zeszła na psy - i politycy, i dziennikarze, i wszyscy uczestnicy tak zwanego życia politycznego. Chlebowski zeznawał 11 godzin, a jak się posłucha i poczyta opinie na ten temat, to okazuje się, że najważniejszy był puder na jego twarzy! Ale przyznaję uczciwie, że chciałam też dowalić Kempie, bo coś jej nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Przyznaję się bez bicia 24.01.10, 19:01 Z powodu wrodzonego lenistwa > wykorzystam fakt, że tak to dobrze ujęłaś w swoim pości i dołączę się ino :) :p Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Przyznaję się bez bicia 25.01.10, 18:32 damakier1 napisała: > Skoro już powstał spór co do moich intencji, to wyjaśniam - > rzeczywiście chciałam pokazać, jak cała ta polityka zeszła na psy - > i politycy, i dziennikarze, i wszyscy uczestnicy tak zwanego życia > politycznego. Chlebowski zeznawał 11 godzin, a jak się posłucha i > poczyta opinie na ten temat, to okazuje się, że najważniejszy był > puder na jego twarzy! > Ale przyznaję uczciwie, że chciałam też dowalić Kempie, bo coś jej > nie lubię... Narszcie jeden sprawiedliwy wśród ... . Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Mnie się zdawało, że zamysłem Damy był wątek 24.01.10, 17:14 dama z nazwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mnie się zdawało, że zamysłem Damy był wątek 24.01.10, 21:06 Zawsze to lepiej niż z niczego ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Mnie się zdawało, że zamysłem Damy był wątek 25.01.10, 18:48 gat45 napisała: > chilum napisał: > > > > Ja też nie rozumiem tego rozwodzenia się nad makijażem w studio TV. > > > > No, chyba, żeby się powyzłośliwiac... > > > > > o dziennikarzach, a nie o czyimkolwiek makijażu. O ich idiotycznych > komentarzach i o ogólnej płytkości podejścia do spraw koniec końcców > jednak dość ważnych. Ale cóż - bitwa między zwolennikami pudru a > wielbicielami plam na dekolcie rozwinęła się na miarę możliwości > uczestników. Byle przywalić wrogowi politycznemu. Mnie to już nawet > nie bawi :((( ?! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek :) 24.01.10, 16:12 Kempie, to nawet operacyjnie defektów urody nikt nie naprawi! O mózgu już nawet nie wspominam:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: :) 24.01.10, 16:18 g.gazetaprawna.pl/p/_wspolne/pliki/23000/chlebowski_1_23024.jpg Tez bym sie zakochac nie zdołała. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: :) 26.01.10, 18:04 dupetek napisał: > Kempie, to nawet operacyjnie defektów urody nikt nie naprawi! O mózgu już nawet > nie wspominam:) Jest tak samo śliczna i mądra jak ta minister od chorób z PO Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 16:41 niestety, Chlebowski nie wypadł jak sobie PiS planowało, był dobrze przygotowany na każdą ewentualność...;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 17:17 isa.stern napisała: bo nic nie skapowała.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 17:23 :D robisz postępy, zaczyna Ci się rymować...;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 17:28 wierszyki to dla mnie betka zawsze coś tam do rymu się wetka w polityce problemów mnóstwo więc obce mi rymów ubóstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Make up Chlebowskiego 24.01.10, 17:02 Ci sami dziennikarze, nabijający się z make-up'u Chlebowskiego, jeśli wypadnie im stanąć przed kamerami zasiadają najpierw na fotelach makijażystek. Wszyscy wiedzą doskonale, że bezlitosna kamera wyłowi każdą plamkę i pryszcza, cienie pod oczami i nierówności w wybarwieniu skóry. W trakcie robienia programów w pogotowiu czekają panie z pudełkami pudru, by na bieżąco poprawiać wcześniej nałożony makijaż i by twarze nie świeciły się księżycowo. Nikt ( niezależnie od płci) nie odważy się stanąć przed kamerami bez makijażu. Dlaczego nabijać się z człowieka, który chciał wyglądać schludnie, a wiedział, że "występ" może być wielogodzinny. Jedni się na tę okoliczność upudrują inni zaś nie wyczyszczą butów i nie zakupią sznurowadeł za 1.60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie chodzi o schludny wygląd a o fałszywy przekaz! 25.01.10, 19:14 ta napisała: Dlaczego nabijać się z człowieka, który chciał wyglądać schludnie, a wiedział, że "występ" może być wielogodzinny. ---> Odpowiedz sobie na pytanie, dlaczego Tusk i PO postawili na PR zamiast na rządzenie. Dlaczego skupili się na organizacji Departamentu Propagandy, który czerpiąc z najgorszych bolszewickich wzorów, uczy premiera i innych ludzi z PO, jak przekonywać ludzi do siebie formą a nie treścią, jak odwrócić uwagę od miałkości argumentów a nawet od zwykłych kłamstw... Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 cudnie, że takie farbowane lisy nami 24.01.10, 19:11 rzOndzO... bo wszak wszyscy wiedzO, że POlityk musi kłamać, kraść, patrzeć na dobro swoich kolesi i żeby się nie POcić na przesłuchaniu POtrzebuje kilo tapety...;))) wiadomo, że "o take POlskie" największy z geniuszy walczył... i żeby jeszcze tylko tych szczekaczy, co rano do conDonka sie modlO, można było w obozac zamykac... ech... kiedys to chociaż pałO można było przywalić... teraz tylko fk zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Zbych poszalał ze specjalistami od PR. (Naczas) 25.01.10, 08:14 Mało tego, nie ominął także wizażystki. Nie było potu na twarzy, jednak jestem przekonany, że główna postać afery hazardowej spociła się zupełnie gdzie indziej. Widać po nim, że pamiętna „spocona” konferencja prasowa Z. Chlebowskiego było kompletnie nieprzygotowana i ominęli ją szerokim łukiem specjaliści PO(R). Tym razem jednak stanęli na wysokości zadania. Uśmiechnięty wyraz twarzy miał sprawić, że widz stanie po stronie pewnego siebie Zbigniewa. Uśmiechów było bez liku. Do tego zapewnienia o przyjemności przy odpowiedziach na kolejne pytania sprawiały wrażenie pewności i czystego sumienia. Za słowami i mimiką szła także mowa ciała. Ręce. Czy ktoś zwrócił uwagę na ręce? Teraz były otwarte ku górze, rozkładane tak by pokazać „jestem czysty, nie mam nic do ukrycia”. Ruchy rąk nie wędrowały w kierunku głowy, co czynił Chlebowski tak nieporadnie podczas dawnej konferencji prasowej. Wtedy to dotykał to nosa, to ucha. Ewidentnie ciało mówiło – mam coś do ukrycia. Nie widać było potu. W kuluarach podobno przy każdej przerwie malowano i pudrowano ważnego polityka PO tak by nie sprawiał znanego wrażenia człowieka zagubionego, który nie potrafi ukryć emocji. Odpowiedz Link Zgłoś