Dodaj do ulubionych

NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 16:43
Procz glupoty wynikajacej z zacietrzewienia i cwanej walki o swoje interesy rydzyk judzi i jadzi biednych ludzi!
Czesc kleru ta badziej normalna usiluje go nie widziec ale go sie boi. Czesc popiera. Ten model katolicyzmu
wyjdzie kosciolowi bokiem ale Polakom rowiez.
Obserwuj wątek
    • Gość: OzRM Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 17:46
      to samo robi Urban i Michnik którzy sięją nienawiść w młodzieży do wszystkiego
      co polskie narodowe i katolickie. Każda akcja wywołuje reakcję. Powinniscie o
      tym pamietać moi drodzy . Pozdrawiam
      Oszołom z Radia Maryja
      • Gość: zyx OsZM przyznal sie ze RM to terrorysta. IP: *.rdu.bellsouth.net 20.02.02, 04:26
        Gość portalu: OzRM napisał(a):

> to samo robi Urban i Michnik którzy sięją nienawiść w młodzieży do wszystkiego
        > co polskie narodowe i katolickie. Każda akcja wywołuje reakcję. Powinniscie o
        > tym pamietać moi drodzy . Pozdrawiam
        > Oszołom z Radia Maryja

• Gość: popo Re: OsZM przyznal sie ze RM to terrorysta. IP: *.ipt.aol.com 26.02.02, 21:57
          Panie Oszolomie z radia Maryja,
          ten Oszolom to rzeczywiscie idealne dla Pana okreslenie. Niech pan nie
          zapomina, ze ani Urban, ani Pan Michnik nie ubieraja sie w czarne sukienki i
          nie wznosza falszywych oczek do Pana Boga, ani tez w jego imieniu nie sieja
          nienawisci w Narodzie.Wiem cos o tym, bo na nie szczescie czase musze rozmawiac
          z oszolomkami, sluchaczkami radia Maryja. Panie te sieja nienawiscia do
          wszystkiego co nie jest zgodne z rydzykowym programem indoktrynacji, ani tez w
          duchu szowinistycznego Naszego Dziennika. Czytelnicy Wyborczej sa za to raczej
          zrownowazeni. Nie mowie o "Nie", bo do Urbana mam cxhorobliwy wstret z dawnych,
          komunistycznych czasow. Zycze obiektywizmu;
    • Gość: Jan Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: 2.4.STABLE* / 10.0.11.* 20.02.02, 00:17
      Ta szczwana gapa rydzyk przymierza sie do zagarniecia wystarczajacej puli miejsc w samorzadzie torunskim,
      zeby za darmoche chapnac kilkadziesiat ha a potem zarabiac na Polonusach! Mam nadzieje, ze to mu sie nie uda!
      Ale on najwczesniej zaczal przygotowania do wyborow samorzadowych!
      • reggie Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! 20.02.02, 00:21
        Lepiej samorząd dla Rydzuka, niż dla tych drugich.
        Ojciec Dyrektor prowadzi nas w trzecie tysiąclecie.
        Z Panem Bogiem.
        • Gość: zyx Nastepny chce miec tysiacletnie mocarstwo: RYDZYK! IP: *.rdu.bellsouth.net 20.02.02, 04:23
          reggie napisał(a):

> Lepiej samorząd dla Rydzuka, niż dla tych drugich.
          > Ojciec Dyrektor prowadzi nas w trzecie tysiąclecie.
          > Z Panem Bogiem.

• Gość: gogo Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.ipt.aol.com 26.02.02, 22:04
          Rydzyk niech lepiej sie modli, a nie mysli ani o wladzy, ani o mamonie. Ksieza
          precz od wladzy!
    • Gość: karol w. radio z ryjem IP: *.sympatico.ca 20.02.02, 01:54
      karol, karol - czemu sie tak podniecasz ? polscy wyznawcy kultu zydowki z
      bekartem znani sa z nienawisci do wszystkiego co sie im w tych malych mozdzkach
      nie miesci. pomysl jakie to pojebusy - modla sie do zydowskiej bogini
      (krolowej polski zreszta i hetmanki naszej szmacianej armii), lbem bija przed
      semickim, pustynnym bozkiem, ale to co ich naprawde raji to adam michnik - bo
      zyd. toz to schizofrenia straszna i nieuleczalna ! jak to powiedzial lem,
      wszystkie narody sa okropne, ale ten jest najokropniejszy.
      • Gość: pol Re: radio z ryjem IP: 12.31.53.* 20.02.02, 03:19
        Takie osobniki jak Rydzyk, Lepper i im podobni zawsze znajda poklask w tym
        porabanym kraiku, poniewaz myslenie nigdy nie bylo nasza mocna strona .Wiadomym
        jest ze jak Bog chce kogos ukarac to najpierw odbiera mu rozum.Tak wiec sobie
        mysle ze Bog odebral rozum osmiu milionom wyznawcow Rydzyka za kare, ze
        przestali wierzyc w NIEGO,a zaczeli oddawac balwochwalcze holdy tatce rydzykowi
        panu papiezowi itp.Ludzie!! w kogo wy wierzycie!!?
        • Gość: jori Re: radio z ryjem IP: *.master.pl 23.02.02, 13:19
          Ludzie! co wy chcecie od Tadka Rydzyka.
          Przecież ten człowiek zaabia pieniądze na godne życie. Nie bądżcie zazdrośni.
          Wszyscy razem ,oporócz Tadka, jesteśmi głupi gdyż nie stać nas aby takiego
          hochsztaplera jak Rydzyk najnormalniej w świecie rozliczyć z tych jego przekrętów.
          Czy chociaż raz skarbówka zrobiła mu kontrolę? Nigdy. Czy lewicę stać na
          normalność? Nigdy, bo oni też Rydzyka się boją. Jak Sieńkiewicz skoczyłą z
          propozycją opodatkowania Kościoła jaki podniósł się rwetes.Teraz jest wszystko
          wyciszone, tematu nie ma ale jest problem, którego żadna siła nie jest w stanie
          rozwiązać. Wchodzimy w IIITYSIĄCLECIE. TRÓJKA,LEWY PAS I GAZ

• Gość: pol Re: radio z ryjem IP: 12.31.53.* 20.02.02, 03:22
        Takie osobniki jak Rydzyk, Lepper i im podobni zawsze znajda poklask w tym
        porabanym kraiku, poniewaz myslenie nigdy nie bylo nasza mocna strona .Wiadomym
        jest ze jak Bog chce kogos ukarac to najpierw odbiera mu rozum.Tak wiec sobie
        mysle ze Bog odebral rozum osmiu milionom wyznawcow Rydzyka za kare, ze
        przestali wierzyc w NIEGO,a zaczeli oddawac balwochwalcze holdy tatce rydzykowi
        panu papiezowi itp.Ludzie!! w kogo wy wierzycie!!?
    • Gość: Laik O, Polsko ... IP: *.ec.bialystok.pl 20.02.02, 09:49
      O Polsko, biedny europejski kraiku, zamieszkały w dużej części przez stado
      pojebanych i zarozumiałych warchołów - biada ci!
      Jeszcze długo będziesz pośmiewiskiem i popychadłem lepszej części świata...
      • Gość: Jan O, Polsko ...! Ksiezy na ksiezyc! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 15:29
        W Polsce bedzie tak dlugo nedznie pod kazdym wzgledem jak dlugo KLECHY beda robily wode z mozgu rodakom.
        Jest scisly zwiazek miedzy katolicyzmem a bieda nie tylko w Europie. Wystarczy porownac kraje o przewadze
        protestantow!
        • Gość: OzRM Re: O, Polsko ...! Ksiezy na ksiezyc! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:30
          Gość portalu: Jan napisał(a):

> W Polsce bedzie tak dlugo nedznie pod kazdym wzgledem jak dlugo KLECHY beda ro
          > bily wode z mozgu rodakom.
          > Jest scisly zwiazek miedzy katolicyzmem a bieda nie tylko w Europie. Wystarczy
          > porownac kraje o przewadze
          > protestantow!

Estonia i niektóre kraje afrykańskie też są protestanckie ale jakoś bogate to one
          nie są...
          • Gość: Hala Re: O, Polsko ...! Ksiezy na ksiezyc! IP: 2.4.STABLE* / 10.0.11.* 25.02.02, 13:07
            Estonia Cie zaskoczy! Juz rozwija sie najszybciej w Europie.
        • Gość: wikul Re: O, Polsko ...! Ksiezy na ksiezyc! IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 01:03
          Może konkretniej,które to kraje katolickie są gorsze od protestanckich.Gdzieś
          słyszłes że dzwonia tylko nie wiesz w którym kościele.W czym są gorsze takie
          katolickie kraje jak np. Francja,Austria,Włochy,Irlandia,Portugalia od innych.
          A może byś wolał np.Kubę,Wietnam itp.Tam kler przywołali do porzadku i teraz
          mogą się swobodnie rozwijać.
    • Gość: Skin Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:49
      Księża na księżyc a syjoniści do syjamu!
    • Gość: jAKO' Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.chello.pl 23.02.02, 12:28
      FUNKCJONARIUSZE KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO TO ŚMIECIE.JAK CHCĘ POGADAĆ Z BOGIEM ,TO
      NIEPOTRZEBNY MI POŚREDNIK.KSIĘŻA TO ZŁODZIEJE I ZBOCZEŃCY.
      TERAZ JAKIŚ ZAJEBAŁ CHYBA 136 MLN.WYSOKIEJ KLASY ZŁODZIEJ!

• Gość: MMM Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: 192.168.5.* 23.02.02, 12:46
        no tak, dyskryminacja i przesladowanie katolikow przybiera na sile, ale my nie
        wyrzeczemy sie nigdy naszej wiary nie liczcie na to
        • Gość: mik Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 13:37
          Gość portalu: MMM napisał(a):

> no tak, dyskryminacja i przesladowanie katolikow przybiera na sile, ale my nie
          > wyrzeczemy sie nigdy naszej wiary nie liczcie na to

m Przepraszam,ale w co Wy wierzycie?
        • Gość: Hala Przesladowania katolikow? Masz na mysli pedalow? IP: 2.4.STABLE* / 10.0.11.* 23.02.02, 23:39

> no tak, dyskryminacja i przesladowanie katolikow przybiera na sile, ale my nie

Piszac o przsladowaniach miales na mysli tych poznanskich klerykow ktorych rznal arcybiskup. Pewnie rznal by ich
          dalej, ale zrobilo sie za glosno. Ja mu wspolczuje!
          Klechy nie zyja po bozemu przez celibat! Prowadzi to do obsesji na temat seksu i dewiacji jak w Poznaniu. Klechy jak
          nie bzykaja gospodyni to chlopakow, czy klerykow! A geby nafaszerowane pouczeniami!
        • xix1 Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! 24.02.02, 09:07

Nie wyrzekajcie się wiary!Wyrzeknijcie się zła!
          • Gość: tarantin Teraz sie wlaczyl choj zydowski z chello.Won z RP IP: *.nas30.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.02.02, 09:21
            Pal te swoje swieczki w sobote. I nie klnij na katolikow.
            • Gość: xix1 Re: Teraz sie wlaczyl choj zydowski z chello.Won z RP IP: *.chello.pl 24.02.02, 09:29
              Gość portalu: tarantin napisał(a):

> Pal te swoje swieczki w sobote. I nie klnij na katolikow.

Jestem ateistą, a ty nie masz nic mądrego do przekazania.Potrafisz tylko lżyć
              ludzi i to anonimowo, na odległość.Chyba masz jakieś kompleksy.Pewnie jesteś
              impotentem.
              Z wyrazami współczucia
              • Gość: tarantin Re: Teraz sie wlaczyl choj zydowski z chello.Won z RP IP: *.nas30.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.02.02, 09:34
                Jestem impotentem z kompleksami i wlasnie Cie scigam. Jak kazdego Zyda. Bo co
                moga robic Zydzi w Polsce. Mieszac oczywiscie.
                • Gość: xix1 Re: Teraz sie wlaczyl choj zydowski z chello.Won z RP IP: *.chello.pl 24.02.02, 10:38
                  Gość portalu: tarantin napisał(a):

> Jestem impotentem z kompleksami i wlasnie Cie scigam. Jak kazdego Zyda. Bo co
                  > moga robic Zydzi w Polsce. Mieszac oczywiscie.

Nie jestem Żydem ale dla ciebie każdy kto nie podziela twoich chorych poglądów
                  Żydem jest.Powinieneś się leczyć.Jesteś chory.Od ..."ostatecznego rozwiazania
                  kwestii Żydowskiej.." specjalista już był.Próbujesz być oryginalny, ale jesteś
                  żałosny.
                  • Gość: tarantin Re: Teraz sie wlaczyl choj zydowski z chello.Won z RP IP: *.nas30.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.02.02, 10:51
                    Ja jestem za metoda miekka, czyli Mieciowa (Moczar). A co do dolegliwosci to
                    jestem OK. Glowa ze mnie nie jest tega ale tu sporo madrzejszych ode mnie i oni
                    nadrabiaja moje zaleglosci.
                    • Gość: mik Re: Teraz sie wlaczyl choj zydowski z chello.Won z RP IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 11:11
                      Biedna ta religia,majac w swych szeregach takich medrcow katolickich,chcacych
                      mordowac,nie mowiac juz o epitetach,etc,etc.
                      Z tego co widac,to oni i swojego Boga maja w d....e.
                      A moze to sa tylko zwierzeta?
            • Gość: Hala Re: Teraz sie wlaczyl choj zydowski z chello.Won z RP IP: 2.4.STABLE* / 10.0.11.* 25.02.02, 00:39
              Cienki Bolku! Pewnie pracujesz u Zydow? To uwazaj! Zmywaj uwaznie talerze w Stanach i odpieprz sie od RP.
        • Gość: gogo Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.ipt.aol.com 26.02.02, 22:26
          Radio Maryja, podobnie jak szowinistyczny szmatlawiec pod nazwa Nasz Dziennik
          niewiele z wiara maja wspolnego. Wykorzystuja tylko tepote niektorych katolikow
          dla wlasnych przyziemnych interesow - forsy i wladzy. To ze zrobila sie dziura
          w murze koscielnego zaklamania i wyszly brudy moze tylko uzdrowic katolikow w
          Polsce. Zaczna troche myslec Ci bezmyslni.Inteligentni i tak nie poddawali sie
          prymitywnej propagandzie, ani nie utozsamiali ksiezy z Panem Bogiem.
          • malek1 Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! 26.02.02, 22:29
            Jedynym wierzacym jest Urbas. I to przekonanym, bo wierzy w co robi.
    • Gość: ktoś tam Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 01:53
      Kilka postulatów:
      1. Rozkurwić stolcową kichę Rydzykowi - najlepiej kijem owiniętym drutem
      kolczastym!!!
      2. Paetz'owi natomiast odciąć kutasa śmierdzącego kałem kleryków (od jebania
      ich w dupale) i ugotować z niego rosół. Następnie rosołek taki podać wszystkim
      bezkrytycznie broniącym klechów!
      3. Postawić czarnym skurwielom ultimatum: albo koniec z celibatem, albo
      powszechna kastracja w dniu święceń!
    • Gość: IRKA Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 20:11
      Zgadzam sie! Ostatnie dni a to wierzcholek gory lodowej pokazuja zaklamane kosciola!
    • Gość: qrde Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.chello.pl 26.02.02, 22:32
      Najgorsza jest ta hipokryzja. Taki smiec jakim jest Rydzyk powoluje sie na
      Chrystusa. Szlag mnie trafia na sam widok ksiedza dyrektora, bo sluchac juz go
      nie moge. Brak mu elementarnej ludzkiej przyzwoitosci, wiec, qrde, jakim prawem
      naduzywa imienia Boga, jakim prawem wykonuje poslugi duszpasterskie, jakim
      prawem smie twierdzic, ze walczy o sluszna sprawe? To co charakteryzuje Rydzyka
      to podlosc, skurwysynstwo, i ta nienawisc, ktora wylewa sie z niego i jego
      zwolennikow wszystkimi otworami ciala.
      Czy nienawisc jest wlasciwa droga, ktora powinien isc ksiadz, ktora powinien
      podazac katolik, ktora powinien wybrac chrzescijanin?
      I prosze mi tu jednym tchem nie wymieniac nazwiska Michnika obok
      zdegenerowanego skurwiela jakim jest Urban. Jezeli naprawde wydaje sie komus,
      ze te postacie cos laczy, to moge mu tylko wspolczuc niezwykle malej
      inteligencji, ktora juz pewnie dala mu sie we znaki w zyciu...
      Kosciol popelnia potworny blad, ze pozwala na dzialalnosc w swoich szeregach
      takich kanali jak Rydzyk. Popelnia ogromny blad zbaczajac ze sciezki, jaka im
      niegdys wytyczyl sam Chrystus. Kosciol popelnia ogromny blad klamiac,
      krzywdzac, popelniajac grzech zaniedbania. Kosciol powinien stac na strazy
      moralnosci, a tu sie okazuje, ze w zadnym razie nie jest przykladem dla
      wiernych. Afery z homoseksualistami i pedofilami wsrod ksiezy jeszcze bardziej
      pogarszaja sprawe. Owszem, w kazdym srodowisku zdarzaja sie takie przypadki,
      ale sposob rozwiazywania tego problemu przez Kosciol jest po prostu odrazajacy.
      W tym momencie Kosciol w zaden sposob nie kojarzy mi sie juz ze szlachetnoscia,
      z dobrem, ze sprawiedliwoscia, z uczciwoscia... Mysle, ze Kosciol zaplaci
      zasluzona kare za swoje zbrodnie. Juz niedlugo.
      Sam jest sobie winien. To nie wrogowie zewnetrzni, wyimaginowani go zniszcza,
      lecz on zniszczy sam siebie. Coz.
      • Gość: Jan Manipulacje RYDZYKA, czapka na zlodzieju IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 19:57
        Rydzyk wszedzie widzi manipulacje mediow liberalnych , czyli totalitarnych. W swej glupocie nie rozumie pojecia
        liberalizm. Sam organizuje msze w intencji- jednych tchem wymienianych:: " Ojca Swietego, Ojczyzny i Radia
        Maryja" Ma to w swiadomosci suchacza stawiac znak rownosci miedzy intencjami. Bezczelny lobuz! Okradl
        kilkaset tysiecy biednych ludzi z Swiadectw Udzialowych zbieranych na ratowanie Stoczni Gdanskiej i nigdy nie
        chcial tych pieniedzy oddac!
        • Gość: Kinga Rydzyk to agent KGB! Przeciw UE I NATO! Kto mu pla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 17:52
          Kto mu placi! T wszystko w interesie Ruskich.
      • Gość: wikul Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 01:15
        W duzym stopniu podzielam te poglądy może tylko mniej emocjonalnie i z
        zastrzeżeniem że pisząc Kościół masz na myśli hierarchię koscielną czy mówiąc
        dokładniej jakąś jej cześć.
    • Gość: Sam Karol, opanuj się IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 23:10
      Słuchasz radia Maryja ? Jeśli nie, to skąd wiesz co oni tam mówią ? Jeśli tak,
      a to cię denerwuje, przestań słuchać. Czy ktoś cię zmusza ?
      • Gość: Karol slucham RM i niedobrze mi sie robi od sliniacych IP: 2.4.STABLE* / 10.0.11.* 06.03.02, 00:15
        Slucham bo chce wiedziec gdzie zyje! Od tych przeslodzonych lepkich zaklamanych glosow czasem robi sie
        niedobrze. Ale chce wiedziec i wiem o czym napisalem!
    • Gość: sero Re: NIENAWISTNE RADIO MA RYJA O CZARNYM PODNIEBIENIU! IP: *.chello.pl 27.02.02, 15:17
      nie mow mi o tym palancie ksiedzu Rydzyku.. takich jak on powinno sie
      powystrzelac... przynosza hanbe temu narodowi... gdyby nie tacy ludzie, moze
      nawet daloby sie w takim kraju zyc
    • ania31 CZARNE PODNIEBIENIE TO OBJAW WSCIEKLIZNY 03.03.02, 16:50
      Może by tak kto sprawdził, kiedy Ojca Rydzyka, ktoś psami nie poszczuł? A czy
      wodowstręt też już się pojawił?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka