wermut3 19.04.10, 00:02 Wg , mnie żałoba powinna trwać do końca , aż nie sprowadzą pozostałych ciał... Co sądzicie, Oczywiście, bez tego chorego zadecia w mediach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pregierz Re: KONIEC żałoby! 19.04.10, 00:21 ustawowo dwa dni wolnego w przypadku śmierci osoby najbliższej (!!!).... i zasiłek nie pokrywajacy kosztów pogrzebu, reszta to nie załoba tylko spektakl hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 budowanie 'legendy' musi trwać 19.04.10, 07:22 pregierz napisała: > ustawowo dwa dni wolnego w przypadku śmierci osoby najbliższej > (!!!).... > i zasiłek nie pokrywajacy kosztów pogrzebu, reszta to nie załoba > tylko spektakl hipokryzji spektakl hipokryzji nie tylko dla ciemnego... Ciekawe, ile pisdzielce uciułali dodatkowych procencików na tym koronowaniu ich prezydĘta... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: ile pisdzielce uciułali procencików na koronac 19.04.10, 07:41 Aż dziw bierze, że żadem szmatławiec nie wyskoczył od rana z żadnym sondażem, mówiącym, że WSZYSCY w nocy z niedzieli na poniedziałek wybralismy kogoś na prezydenta a kogo to wiadomo. Dziwisz nic nie ogłosił. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: ile pisdzielce uciułali procencików na korona 19.04.10, 09:15 słuchałem w drodze do pracy Olejnik. Smolarowi, prezesowi fundacji Batorego, z definicji obywatelskiej, co sądzi o tym królewskim pochówku... I usłyszałem sztampową odp. Niemal nikt nie ma odwagi wychylić sie i powiedzieć publicznie prawde o tym pisowskim szoł z koronacją. Wszyscy dali się zaszantażować... No, oprócz przywódców Zachodu, ale to inna sprawa, nic nie ryzykuja. Ale tu w Polsce to dla mnie szok, ile mamy tchórzy na około. Wszyscy tańczą jak im prawdziwy Polak w pierwszym pokoleniu zagra Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch Re: KONIEC żałoby! 19.04.10, 07:48 Towarzysz Jarosław będzie chciał coś ugrać na smierci brata ale mu to ziobro da, chwila dobroci dla wybryków natury juz sie skonczyła Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch [...] 19.04.10, 08:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej508 Re: KONIEC żałoby! 19.04.10, 08:45 No to było nas 2- wóch a może więcej! Odpowiedz Link Zgłoś