Dodaj do ulubionych

Błąd w opisie badań DNA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 20:40
"Biegły nie dostanie w całości nagrody rocznej i nie będzie miał
podwyżki. " ??????? TO JEST KARA??? To jest tylko brak nagrody!!!! Jak ma to
panstwo dzialac skoro w budzetowie takie jaja sa ? Przez palanta 2 gosci
poszloby na 7 lat do paki! Biedactwo teraz przezywa tak ? Wcale mi go nie
szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: tak sobie mysle a gdyby w RP byl KS IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.04, 20:44
      i na podstawie ekspertyzy,
      takie doopka,
      zabito by czlowieka w tzw. majestacie,
      czy tez premie,
      by mu zabrano?
    • Gość: ksywek Re: Błąd w opisie badań DNA IP: *.chello.pl 01.03.04, 21:15
      Pewmie nie miał czasu, bo wykonywał prywatne ekspertyzy, z wykorzystaniem
      policyjnego sprzętu, jako biegły sądowy. Tak robi znakomita większość ekspertów
      w policyjnych laboratoriach kryminalistycznych. Chałtura goni chałturę, a otym
      żeby trochę wiedzy sobie przypomnieć, to nie ma czasu. Czas to pieniądz.
    • Gość: Izabella Re: Błąd w opisie badań DNA IP: 67.72.98.* 01.03.04, 21:27
      Ja też bym ukarała dziennikarkę agnieszkę j. za niedokładnie napisany artykuł.
      Opierając się na powyższej treści mogę tylko dodać, że expert postąpił godnie
      przyznając się do błędu choć wcale tego nie musiał zrobić , a niejeden z was na
      jego miejscu do tego by się nie przyznał. Więc o co tu kruszyć kopie? Każdy z
      nas robi w życiu masę błędów ale mało kto potrafi je odkryć i się do nich
      przyznać ! W większości takich przypadków, każdy rżnie głąba i liczy że reszta
      dookoła jest jeszcze głupsza od niego, i tak to się wszystko piknie kręci!
    • Gość: stop Re: Błąd w opisie badań DNA IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:01
      a mnie go szkoda,bo nie wyparł się swojego błędu, być może mając świadomość co
      by to oznaczało dla podsądnych ( jeśli tej świadomości nie miał tym bardziej
      oceniam Go jako uczciwego czlowieka)
      • Gość: stop Re: Błąd w opisie badań DNA IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:09
        przepraszam za wcześnie mi się wciśnęło "wyślij" Proszę czytać wypowiedż
        ośtatnią
    • Gość: stop Re: Błąd w opisie badań DNA IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:06
      A mnie go szkoda!
      potrafił się bachnąć "Mea culpa"
      Człowik zły "szedłby w zaparte".
      Takie pomyłki są powodem dla którego nie domagam się kary śmierci.
      Skazanego na dożywocie zawsze można uniewinnić i przynajmniej spróbować
      zrekompensować mu lata uwięzienia. "Wyeliminowanego" jakoś trudno przywrócić do
      życia,chyba że uda się opracować technikę hibernacji
    • Gość: R Re: Błąd w opisie badań DNA IP: *.telkab.pl 01.03.04, 23:01
      To nie pomyłka biegłego jest problemem. Nikt nie jest niomylny. tylko ldaczego
      oparto się na jednej opinii??? Czy nie powinno być conajmniej dwóch ekspertyz
      wykonanych przez niezależnych ekspertów??? Nie wiem jakie są regulacje prawne w
      tej kwestii, ale przepisy powinny eliminować takie błędy.
      • Gość: JAP Re: Błąd w opisie badań DNA IP: *.souyaku.taihoyakuhin.jp / 210.158.206.* 02.03.04, 04:31
        Tego rodzaju wyniki badan musza byc potwierdzone przez co najmniej 2-3 osoby
        oceniajace niezaleznie. Osoby te moga znac jedynie numer identyfikacyjny probki
        materialu, a nie sprawe. Ryzyko popelnienia bledu znacznie sie zmniejsza.
        Ekspert odkryl wlasny blad, natychmiast zareagowal, wyrazil ubolewanie. Nalezy
        mu sie za to szacunek. Wszyscy znamy wielu nieomylnych, nieprawdaz. No more
        comments.

Wniosek: Labaoratorium musi miec tak zwane: Quality Assurance Unit
    • Gość: małgorzata uczciwy biegły IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 08:27
      człowiek jest tylko człowiekiem i może się mylić,ale przyznać się do błędu
      potrafi tylko człowiek uczciwy .
    • Gość: ON TO PRZEPISYWAL? JAK SIE QRWA MOZNA POMYLIC: WINNY-NIE WINNY? IP: *.dyn.optonline.net 02.03.04, 08:29
    • Gość: Eugeniusz Re: Błąd w opisie badań DNA IP: 195.117.104.* 03.03.04, 12:22
      Posiadam wyniki badań z Wrocławia DNA gdzie je wykonano mimo tego że nie
      posiadali na ten czas atestu.Jak można było sie spodziewać wynik badania był
      oczywiście krzywdzący moja osobę.Badanie mi przysłano bez jakiej kolwiek
      pieczątki,ksero czarno-białe,gdzie sam osobiście je opłaćiłem.Ciekawy jestem
      kto w tym przypadku bierze odpowiedziałnośc za wydaje się lewe badania na
      zlecenie Sądu.Winny to chyba jestem ja że się o to zwróciłem i domagałem sie
      sprawiedliwości.Teraz wiem że to jest MAFIA grubymi nićmi szyta Mój adres e-
      meil to gienusia@poczta.wprost.pl jestem otwarty na dyskusje w tym temacie i
      zapraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka