zapijaczony_ryj_banowany22razy 08.06.10, 09:46 Facet startuje na prezydenta, czy do MTV? Albo VIVA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Laski całkiem fajne. 08.06.10, 09:48 Pasują do Grzesia. Już niedługo będzie miał dla nich sporo wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Laski całkiem fajne. 08.06.10, 10:05 haen1950 napisał: > Pasują do Grzesia. Już niedługo będzie miał dla nich sporo wolnego > czasu. Do lasek też nie mam żadnych zastrzeżeń, raczej do tego, ze to teledysk z bałwochwalczym tekstem na cześć Grześka. Piszę Grześka , bo Napieralski kazał tak do siebie mówić (jak by ktoś chciał mnie dopec, ze sie spoufalam, albo chamsko zachowuję) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Laski całkiem fajne. 08.06.10, 14:00 > Piszę Grześka , bo Napieralski kazał tak do siebie mówić (jak by ktoś chciał > mnie dopec, ze sie spoufalam, albo chamsko zachowuję) A Bronek nie kazał tak do siebie mówić, a i tak wszyscy tak mówią :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Laski całkiem fajne. 08.06.10, 15:59 ziemski_mlynarz napisał: > > Piszę Grześka , bo Napieralski kazał tak do siebie mówić (jak by ktoś chc > iał > > mnie dopec, ze sie spoufalam, albo chamsko zachowuję) > > A Bronek nie kazał tak do siebie mówić, a i tak wszyscy tak mówią :) Nie wszyscy, tylko PiS_dogłowi. Pierwszy raz prawdziwego hrabiego widzą to się i spoufala-swołocz Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Widzieliście najnowszy Clip "Grześka"? 08.06.10, 09:53 zapijaczony_ryj_banowany22razy napisał: > Facet startuje na prezydenta, czy do MTV? > Albo VIVA? Ryju Drogi....i tak wolę Grzesia niż tego nadętego bufona Kaczyńskiego...Pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Widzieliście najnowszy Clip "Grześka"? 08.06.10, 09:57 Boś głupi. Jak Grzesiu-Wiesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To od kiedy ty wolisz Kaczyńskiego? 08.06.10, 10:09 haen1950 napisał: > Boś głupi. Jak Grzesiu-Wiesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: To od kiedy ty wolisz Kaczyńskiego? 08.06.10, 10:27 Dla mnie Napieralski to fagas Kaczorów, teraz Kaczora. Cała lewica z centrolewicą przez tego gnoja została rozpieprzona. O to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To od kiedy ty wolisz Kaczyńskiego? 08.06.10, 11:11 haen1950 napisał: > Dla mnie Napieralski to fagas Kaczorów, teraz Kaczora. Cała lewica z > centrolewicą przez tego gnoja została rozpieprzona. > > O to mi chodzi. Od wielu miesięcy piszę, że Napieralski jest nieszczęściem SLD (i pewnie szerzej - lewicy), więc w tej kwestii - zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Widzieliście najnowszy Clip "Grześka"? 08.06.10, 10:07 simera16 napisał: > zapijaczony_ryj_banowany22razy napisał: > > > Facet startuje na prezydenta, czy do MTV? > > Albo VIVA? > > Ryju Drogi....i tak wolę Grzesia niż tego nadętego bufona Kaczyńskiego...Pzdr.. > . ja też, tylko ktoś niezrównoważony moze woleć tego intryganta po entym picerunku Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 BufonKomorowski tak się nadyma, że niedługo pęknie 08.06.10, 10:18 simera16 napisał: i tak wolę Grzesia niż tego nadętego bufona Kaczyńskiego. ---> Najśmieszniejsze jest pokazywanie przez jego sztab wyborczy fałszywego wizerunku Komorowskiego. Bronisław Komorowski, pomimo wykształcenia historyka, to zdeklarowany wróg rzetelnego poznawania przeszłości, wróg kształtowania wartości patriotycznych i tożsamości narodowej - dawał temu wyraz niejednokrotnie, tępiąc instytucje państwowe, historyków i sabotując konferencje naukowe oraz spotkania z ludźmi zasłużonymi dla Polski. No i ten jego sztab wyborczy obiecuje, że jeszcze będą TYLKO dwa spoty wyborcze o tematyce historycznej a JUŻ piąty spot będzie o tematyce programowej. Chyba te proporcje pomiędzy "spotami historycznymi" przy jego ahistorycznej postawie a "spotami programowymi", świadczy jednoznacznie jak wielka pustka programowa panuje po tamtej stronie ... nieMocy. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak żal.pl :) Kretyński tekst, laseczki 08.06.10, 10:52 wijące się jak u mózga Tede na teledysku... Tekst składa się z jednego? Dwóch zdań? Miernota jak grzesio :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.wielonickowiec ...jak z dyskoteki w Pierdziszewie Górnym ;-> 08.06.10, 13:39 . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj L i n k 08.06.10, 13:44 www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100608/WYBORY_PREZYDENCKIE_2010/572942260 Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: "Są nas miliony" 08.06.10, 14:31 To stare, komunistyczne haslo. Kiedy odbywal sie tzw Światowy Kongres Intelektualistów w Obronie Pokoju we Wroclawiu w 1948 roku, nad fasadzie domu wariatow w Tworkach wisial transparent: "Są nas miliony. Obronimy pokoj".;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: "Są nas miliony" 08.06.10, 15:51 klip ma trafić do młodych,którzy szukają w kandydacie tego,co stare knury im dać nie mogą,mi się podoba a wieprzom mówimy nie,fiutom też! Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: "Są nas miliony" 08.06.10, 15:55 bodo.2 napisał: > klip ma trafić do młodych,którzy szukają w kandydacie tego,co stare knury im da > ć > nie mogą,mi się podoba a wieprzom mówimy nie,fiutom też! Bodek... Już myślałem, że to niemożliwe, a jednak...W tej kwestii całkowicie z tobą się zgadzam...! Odpowiedz Link Zgłoś