lej_czerwonego 13.06.10, 22:22 Wysylanie do wyborcow sprzecznego przekazu. Ma na transparencie "Zgoda buduje" a lubi sie poklocic. Kaczka generalnie trzyma nerwy na wodzy i jest to zgodne z obrana strategia kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anwad Re: Podstawowy blad Bronka 13.06.10, 22:26 Wszystko się zgadza - Komorowski to obłudnik. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Podstawowy blad Bronka 13.06.10, 22:37 > Wszystko się zgadza - Komorowski to obłudnik. Takie wrazenie Bronek pozostawi u wielu jeszcze niezdecydowanych. Ale to sprawa rzecz jasna rzutuje generalnie na caly sztab. Postanowili zaostrzyc ataki na Kaczynskiego a hasla na billbordach nie zmienili. Widac, ze oni tak od sciany do sciany. Ta kampania Bronka robi wrazenie zupelnie nie przemyslanej. To chaos. Odpowiedz Link Zgłoś
po_etry Re: Podstawowy blad Bronka 13.06.10, 22:28 Bo Zgoda to nazwisko kumpla z PO, który jest deweloperem.To taka ukryta reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Zgoda na wytyczne WSI buduje, czy psuje? 13.06.10, 22:40 lej_czerwonego napisał: Podstawowy blad Bronka Odpowiedz Link Zgłoś
that_monkey_in_red Re: ale sie miotacie:) 14.06.10, 01:50 co nie zmienia faktu: prezes byl kiepsciutki! -- chcialbys zyc w takim kraju? www.youtube.com/watch?v=jvgl4Lq1QVg&feature=related ------------------- Wikicytaty: Jaroslaw Kaczynski "Chciałem rządzić, już gdy miałem 12 lat. Premierem zamierzałem zostać mając lat 34, a skończyć rząd, mając lat 91. To byłby rok 2040. To jeszcze strasznie dużo czasu." Odpowiedz Link Zgłoś