Dodaj do ulubionych

Janosik z Jamajki

23.06.10, 19:58
Wiadomości TVP opowiedziały historię Michaela Christopher Coke'a.
Szlachetny gangster miał dobre serce i zyskami z handlu narkotykami dzielił się z ubogimi dziećmi Jamajki.

Pan Prezes pieniędzmi Srebrnej i zyskami z handlu długami szpitali też się dzieli z uboższymi. Zięć Prezesa jeździ wspaniałym Ferrari, a członkom Rodziny załatwia się dobrą pracę - etat Prezydenta, a nawet kilka etatów dla potrzebujących, noclegi w Pałacu Prezydenckim też.
Obserwuj wątek
    • zoro_wieczorowo_poro skąd Wam się to ferrari wzięło u zięcia? 23.06.10, 20:03

• dystans4 Re: skąd Wam się to ferrari wzięło u zięcia? 23.06.10, 20:21
        Czytałem na Forum, przyznaję, nie sprawdzałem.
        A czym jeździ? Fiatem Panda?

(sam Prezes takim jeździ, sam widziałem)
        • zoro_wieczorowo_poro Re: skąd Wam się to ferrari wzięło u zięcia? 23.06.10, 21:40
          znalazłem. To jakiegoś kolegi pana zięcia. Tylko razem knuli w jakiejś knajpie.
          Pan zięć z buta przyszedł
    • allspice Re: Janosik z Jamajki 23.06.10, 20:19
      Nic dziwnego,że familia prezesa tak do niego przylgnęła:)
      popierają,wspierają a on dba o nich, tylko o nich...
      I Srebna i Pałac do nich należą a zięciuno czuje się w Pałacu,jak
      u siebie w domu. Dłuuugo trzeba będzie po nich wietrzyć.
      • dystans4 Re: Janosik z Jamajki 23.06.10, 20:24
        Zapomniałaś o Wawelu. Trzeba tylko sarkofag Piłsudskiego przenieść, żeby nie przeszkadzał. Jeszcze by kto pomyślał, że Piłsudski dostał się tam po znajomości.
      • kaczkodyl Re: Janosik z Jamajki 23.06.10, 20:24
        No sie chłopa nie czepiam jakbym Martusię poślubił to tylko za złoto i szkarłaty -)
        • dystans4 Re: Janosik z Jamajki 23.06.10, 21:36
          Niech każdy prawdziwie lewicowy zwolennik PiS i entuzjasta Pana Prezesa wpisze się z deklaracjami miłości i uwielbienia dla Pani Marty.
          Jak dla królewny czy księżniczki, z wyższej półki, piękne połączenie tradycji ze współczesnością.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka