Gość: Baśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 13:21 www.youtube.com/watch?v=vN6kPB1qQBA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miłosz Kurvinox Re: PO to hołota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 13:34 Ohyda,pozbawieni skrupułów dranie...po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: PO to hołota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 14:00 Też zamieściłam ten link,pozostał bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klątwiusz Re: PO to hołota... IP: *.aster.pl 28.06.10, 15:55 NIe żebym twierdził,ze to dziwnie wyglądana zaplanowane- ta sprawność i szybkość działania w szeregach"zszokowanej katastrofą PO" chwile po katastrofie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Łotr i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 17:19 To było wstrętne posunięcie Komorowskiego. Ludzie przeżywali żałobę a on jak chłop na folwarku, i to ma być elita.Wrażliwy człowiek,już to widzę.To zwykły hipokryta żądny władzy.Debatę zaczął dobrze a zakończył jak kretyn-wszystko zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Bezhonorny Re: Łotr i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 17:21 Tylko w tym przypadku działania były sprawne hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanna2 Re: Łotr i tyle. IP: *.45.broadband3.iol.cz 28.06.10, 17:54 Dziękujemy za to że są jeszcze ludzie, niezależni ludzie. Brawo jeszcze raz ! Wspaniały kanał! Dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Łotr i tyle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:07 Są ale co z tego,takich do głosu rzadko się dopuszcza.Bardzo dobry wywiad i bardzo smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Alik Re: PO to hołota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:14 No to zupełny brak poszanowania,kurde nie wiedziałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanna2 Re: PO to hołota... IP: *.45.broadband3.iol.cz 28.06.10, 19:25 Smolenska mgla - sites.google.com/site/katynii/ smolensk-2010.pl/2010-05-15-gazowe-interesy-putina-zalatwiane-byly-z-polskim-premierem-nad-grobami-oficerow-w-katyniu-i-dziwily- www.pluszaczek.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: PIS to kłamcy IP: 94.75.81.* 28.06.10, 19:47 tyle na ten temat, a wy macie amnezję albo taką krótka pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: PIS to kłamcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 14:01 Solidaryzuję się z rodzinami ofiar.Oni twierdza że rząd w tej sprawie nic nie zrobił.Wierze im a ich argumentacja jest w pełni uzasadniona.Wywiad z Panem Sasinem widziałem pierwszy raz,brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: PO to hołota... IP: *.tvgawex.pl 28.06.10, 21:08 www.smolensk-auto.ru/forum/index.php?showtopic=16192 a to jest forum w smoleńsku godzina 10 :25 rozmowa o katastrofie ,czas polski to 8 :25 ,rozmowa z samolotu kobiety z mężem została przerwana o 8: 19 więc o której była katastrofa??? same kłamstwa ,każda podana informacja przez media to kłamstwo ! włączcie tłumacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PO to hołota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 21:37 Pewne w tym wszystkim jest jedno,Rząd pokpił sprawę najlepiej o tym wiedzą rodziny ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanna2 Re: PO to hołota... IP: *.45.broadband3.iol.cz 28.06.10, 21:42 Jolka, Genialne! Lech Kaczyński sam się zabił i spowodował katastrofę, by Jarosław wykorzystał ją do swoich niecnych celów. Największy spisek nowożytnej Europy. Co jeszcze? Mam nadzieje ze Polacy sie wreszcie obudza... Ahoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: PO to hołota... IP: *.tvgawex.pl 28.06.10, 23:16 ja ciebie nie zrozumiałam ,a czemu tak sądzisz ja podaje fakty ,że o 8:25 było po katastrofie ,forumowicz pierwszy post o tej godzinie napisał a rozmowa pani IZABELI TOMASZEWSKIEJ [SZEF PROTOKOŁU] z mężem została przerwana o 8:19 .zrozumiałaś!i wiem że to był zamach ,bo jak się poskłada wszystki fakty ,i dołączy tę dezinformacje którą nas karmią ruski i rząd to nawet dziecko wie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanna2 Re: PO to hołota... IP: *.45.broadband3.iol.cz 28.06.10, 23:45 Jolka, ja dobrze zrozumialam a popieram cie na 200%. Nie jestem Polakiem, dla tego mnie nezrozumialas. Przepraszam. Dyskuzja jest barzo agresywna a wyglonda tak, ze pan J. Kaczynski niewjarygodny, a z tego winika, ze ci, co JK popierajom som chorzy, tiemni ludze....Raz napisalas: Podczas kampanii wyborczej wiele razy był pan JK upokarzany i obrażany przez członków PO! No a ja napisalam: Co pan Jaroslaw powie, jest zle (lze) i czy nakoniec s. p. Lech Kaczyński sam się zabił i spowodował katastrofę, by Jarosław wykorzystał ją do swoich niecnych celów. Tragedia u Smolenska, to największy spisek nowożytnej Europy. Swiat to widzi, pisze a dyskutuje i troszeczke se boji. Dobranoc a Ahoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: PO to hołota... IP: *.ptr.magnet.ie 28.06.10, 21:44 no coz w debacie komorowski z Kaczynskim wg ustalen nie mieli sobie zadzwac pytan bezposredni po jak zwykle gra wg wlasnych regul i gajowy zadawal pytania Panu Kaczynskiemu caly czas,zal mi tych ktorzy gosuja na po bo maja bardzo nie pokolei w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: PO to hołota... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 14:10 ....... a Baśka to idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamjaktusk Holota to malo, to zaklamana, oszukancza, zbrodnic 29.06.10, 14:41 za banda. Odpowiedz Link Zgłoś