a_sumienie 05.07.10, 23:01 I ze słodkiej Jakubiak wylazła zwykła kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkiko Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:05 a co wylazło z niesiołowskiego? muszka? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:10 Tylko nie usłyszałem aby jej od k...nawyzywal ,a ona jemu od chamów tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:06 już wypełzają z nor ,zdejmują maski. dzisiaj widziałem w tv Jacka K. niewidzianego od circa 2 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:10 A słuchałaś Kurskiego dziś?? To nie była słowna nawalanka a'la Palikot czy Kutz. Odpowiedz Link Zgłoś
a_sumienie Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:12 wylazł także Macierewicz - taki krajowy upiór w operze Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 A to,że na urząd prezydenta włazi człowiek ze WSI 06.07.10, 09:03 a_sumienie napisała: wylazł także Macierewicz - taki krajowy upiór w operze ---> to ci nie przeszkadza. Toż to krajowy bajarz i konfabulant, który okłamał swoich wyborców. Nawet Schetyna dzisiaj się zaśmiewał na samo wspomnienie o jego obietnicach wyborczych. A HGW właśnie potwierdziła jego kłamstwa mówiąc, że większość tych obietnic wyborczych już od dawana jest w budżecie! A więc Komorowski jest oszustem! Zdecyduj się wreszcie i powiedz, co jest ważniejsze , urząd prezydenta, czy jego zawartość... Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:12 słuchałem Jarka Kurskiego vice, dziś w komentarzu powyborczym Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:14 Palikot też ostatnio obecnością nie grzeszył,lecz jak się pojawił,to wylazło z niego już nie chamstwo,tylko zero-bez komentarza........ Odpowiedz Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Skoro Jakubiak nasladuje Palikta to niech 06.07.10, 08:34 se najpierw przyprawi penisa i podciągnie IQ. malgosia403 napisała: > Palikot też ostatnio obecnością nie grzeszył,lecz jak się pojawił,to wylazło z > niego już nie chamstwo,tylko zero-bez komentarza........ Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:12 To idzie o byt. O apanaże za nicnierobienie. Także transformacje som dopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 05.07.10, 23:18 teraz podliczą, ile poszło na wódkę w pałacu Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: I ze słodkiej Jakubiak wylazła zwykła kaczka. 06.07.10, 08:18 Kaczki to bardzo "brudzący" otoczenie drób. Odpowiedz Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Re: I ze słodkiej Jakubiak wylazła zwykła kaczka. 06.07.10, 08:32 prawieemeryt napisał: > Kaczki to bardzo "brudzący" otoczenie drób. ma ktoś nagrane jak chlipała e Zetce, po rozwaleniu przez Kaczyńskiego samolotu pod Smoleńskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Nauki Kempy nie poszły w las .... 06.07.10, 08:23 Okazało się, że Jakubiak to ordynarna baba. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nauki Kempy nie poszły w las .... 06.07.10, 08:31 retronick napisał: > Okazało się, że Jakubiak to ordynarna baba. To bliska wspolpracownica prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
jkiko Re: Nauki Kempy nie poszły w las .... 06.07.10, 09:08 y chyba mylicie POjecia - czegoc hcecie od Jakubiak??? Niesiołowskim, kucem, palikotem się zajmijcie i cała resztą tego PO-plugastwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jkiko Jakubiak i POtwór....... 06.07.10, 09:16 video.lublin.com.pl/play/Niesiolowski_i_Jakubiak_u_Olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Ale muszisz przyznać, że w "Kropce nad I" .... 06.07.10, 09:23 ... Jakubiak przeskoczyła Palikota, Niesiołowskiego, Kurskiego i Kempę razem wziętych. Nie spodziewałem się poniej tego. Emocje wyborcze emocjami, a swoje "ja" w pewnych sytuacjach trudno ukryć. Trochę się jej dziwię, bo ponoć ukończyła Akademię Pedagogiki Specjalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 A ty,biedaku,po POdstawówce?Nie nauczyli cię 06.07.10, 10:48 retronick napisał: bo ponoć ukończyła Akademię Pedagogiki Specjalnej. ---> argumentowania a tylko plucia? No powiedz (opowiedz - niekoniecznie cytaty), w czym przejawiało się to jej "przeskoczenie" tych platfusich POmiotów: Palikota, Niesiołowskiego, Kutza ... Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Nauki Kempy nie poszły w las .... 06.07.10, 09:36 jkiko napisała: >Niesiołowskim, kucem, palikotem Chcesz być nauczycielem dobrych manier? Zacznij od siebie. Nazwiska i imiona ludzi wymawia się i pisze z najwyższą starannością. Złośliwe przekręcanie w celu poniżenia jest wysoce niestosowne. Nim wskażesz na podwórko sąsiada uprzątnij swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nicki trolli pisze się małą literą:palikot,kutz, 06.07.10, 09:49 ta napisała: Złośliwe przekręcanie w celu poniżenia jest wysoce niestosowne. ---> wajda, bartoszewski, sikorski, boni, rostowski, szejnfeld ... > Nim wskażesz na podwórko sąsiada uprzątnij swoje. ---> No to czekam, kiedy uprzątniesz to swoje podwórko. Pierwszych na liście do posprzątania, właśnie ci podałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Nicki trolli pisze się małą literą:palikot,ku 06.07.10, 10:05 normalnyczłowiek1 napisał : >Nicki trolli pisze się małą literą:palikot,ku, wajda, bartoszewski, >sikorski, boni, rostowski, szejnfeld ... Świat realny pozamieniał ci się z netem. Wskazana szybka pomoc medyczna. Nie czekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Palikotom,bartoszewskim,kutzom i innym trollom 06.07.10, 10:39 ta napisała: Świat realny pozamieniał ci się z netem. ---> faktycznie świat realny, czyli taki, który powinien się rządzić uczciwymi regułami, zamienił się z netem... Za Wikipedią: "Troll – zwykle wielkie, tępe, powolne, brutalne stworzenie fantastyczne unikające słońca (często zmienia się pod jego działaniem w kamień). Zazwyczaj jego atrybutem jest wielka maczuga." Unikający słońca prawdy palikot czy bartoszewski, posługujacy się maczugą a nie argumentami, to typowy obrazek z życia Partii Oszustów. Jak widać, są to trolle w pełnym tego słowa znaczeniu! > Wskazana szybka pomoc medyczna. Nie czekaj. ---> Skorzystaj sama z własnych rad - skoro w nie wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Okazało się,że jesteś głupszy niż ustawaprzewiduje 06.07.10, 10:41 retronick napisał: Okazało się, że Jakubiak to ordynarna baba. ---> a tfuj prymitywizm przekracza wszelkie granice... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Okazało się,że jesteś głupszy niż ustawaprzew 06.07.10, 11:01 normalnyczlowiek1 napisał: > retronick napisał: Okazało się, że Jakubiak to ordynarna baba. > > ---> a tfuj prymitywizm przekracza wszelkie granice... > prawda?przyklad wajdy niesiolowskiego bartoszewskieg robi swoje, im wszystko wolno, zwolennikom pelo na tymforum tez. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 06.07.10, 09:30 Wypadałoby zauważyć obiektywnie, że Jakubiak została sprowokowana przez Niesiołowskiego zaraz na początku rozmowy agresywnym atakiem na Kaczyńskiego. Bardzo nieładne z jego strony było również lekceważące zwracanie się do rozwówczyni w formie bezosobowej. Dlatego uważam, że słusznie mu się dostało, co odnotowuję z tym większą satysfakcją, że zrobiła to kobieta, dała radę i usadziła choć na chwilę w myśl zasady: kto mieczem wojuje, ten od niego ginie. Bo w to, że się zagalopował i wyczuł, że przesadził - to jednak trudno mi uwierzyć. Zaiste dziwny jest człowiek, który w chwilę po zwycięstwie swojego kandydata uprawia politykę nienawiści, który nie potrafi uszanować podniosłego momentu i nie umie się cieszyć z wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
jkiko Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 06.07.10, 09:51 no właśnie, powiedziała mu spokojnie i kuluralnie, jak się zachowuje i jak jest oceniany od lat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homoso-vieticus Nie pij kaczego mleka i nie jedz kaczych odchodów! 06.07.10, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 06.07.10, 09:58 www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY macie swojego stefcia pelowaczki,nic dziwnego, ze jak sie wchodzi na obecne forum kraj ,to czlowiek sie czuje jakby sie znalazl w rynsztoku. macie z kogo czerpac wzorce. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 06.07.10, 10:18 Gini, a Ty nie znasz większego rynsztoka??:) A Niesiołowski to cham, bez dwóch zdań:) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 06.07.10, 10:27 jola.iza1 napisała: > Gini, a Ty nie znasz większego rynsztoka??:) > A Niesiołowski to cham, bez dwóch zdań:) > Wiesz jolu ja zaczynalam na forum kraj,wierz mi, ze to co sie dzieje tu teraz wzbudza niesmak. poziom agresji zwolennikow pelo dorownuje poziomowi niesiolowskiego. widzisz zgodzilas sie, ze to cham, ale zwolennicy tego nie widza atakuja pania jakubiak, za to, ze sie przed chamstwem pana marszalka bronila. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Kropka nad "i" z Jakubiak 06.07.10, 10:33 gini napisała: > Wiesz jolu ja zaczynalam na forum kraj,wierz mi, ze to co sie > dzieje tu teraz wzbudza niesmak..... Przeca nie ma przymusu??:) Ja się nie zgodziłam, ja od dawien dawna tak uważam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarzysze pisowcy, rynsztok i chamstwo to PiS! 06.07.10, 10:30 I nikt nam tego nigdy nie odbierze! Odpowiedz Link Zgłoś
apagoga Za bardzo się nie wysiliłeś, ale trudno od ciebie 06.07.10, 11:19 Za bardzo się nie wysiliłeś, ale trudno od ciebie tego wymagać. Tekst godny, tylko tłuszczy i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
apagoga I ta kaczka, jak twierdzisz zrobiła z głupka wiatr 06.07.10, 11:09 I ta kaczka, jak twierdzisz zrobiła z głupka wiatrak? Na robalach facet może się zna. Ale dla kaczki robal to jak kartofel dla byka. Był przecież bez szans. Każde jego zdanie było zaprzeczeniem poprzedniego i następnego. Jedno wielkie zrzędzenie. Myślałem, że padnę, że padnę ze śmiechu. Jaś Fasola i Beny Hill zarazem. Tylko że, oni tylko udają głupków a on wcale nie musi tego udawać i to jest bardzo fajne przecież. Odpowiedz Link Zgłoś