poczesia 12.07.10, 21:44 Przepraszam , ze mowilam , ze Lech Kaczynski jest zlym prezydentem! Czekam na wyznaczenie pokuty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h.c.baron Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 21:46 A ja nie przepraszam i nadal twierdzę że Lech był miernym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 21:48 tez nie widze powodu do przepraszania, bo uwazam, ze byl kiepskim prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 22:51 wanda43 napisała: > tez nie widze powodu do przepraszania, bo uwazam, ze byl kiepskim prezydentem. Był po prostu marionetką swojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 23:07 wos9 napisała: > wanda43 napisała: > > > tez nie widze powodu do przepraszania, bo uwazam, ze byl kiepskim > prezydentem. > > Był po prostu marionetką swojego brata. Pomidor. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Przepraszam panie Kaczynski 13.07.10, 00:32 off_nick napisała: > wos9 napisała: > > > wanda43 napisała: > > > > > tez nie widze powodu do przepraszania, bo uwazam, ze byl kiepskim > > prezydentem. > > > > Był po prostu marionetką swojego brata. > > > Pomidor. > > Ty, moherowa, juz wypsztykana z argumentow? No,nie dziwie sie. Swiat moherstwa wali sie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
hordol proszę bardzo 12.07.10, 22:02 tygodniowa randka z gumowym przyjacielem cyrkowca z biłgoraja Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: proszę bardzo 12.07.10, 22:52 hordol napisała: > tygodniowa randka z gumowym przyjacielem cyrkowca z biłgoraja Widzę, że cię ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Kpisz, czy o drogę pytasz? 12.07.10, 22:07 Kaczyński nie chce od ciebie przeprosin. Odpowiedz Link Zgłoś
hasch1 Bez komformizmu. 12.07.10, 22:16 Wcale nie przepraszam za wszelką krytykę i salwy śmichu kiedy widziałem wpadki. Bo to był kiepski prezydent!!! Osobiście nie miałem okazji poznać owego pana, ale może tak być że był ciekawym i sympatycznym człowiekiem. Tego nie wiem. Przeprosiny były by więc nieszczere i w konsekwencji nie na miejscu. Zostaję sobą, bo zawsze brzydziłem się komformizmem. A tak w ogóle to ile takie przeprosiny dają rocznie i jaki trzeba od tego zapłacić podatek ? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 22:20 Ja również. Za przeproszeniem, prezydent Lech Kaczyński był złym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
heofon Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 22:23 Ja bym z przyjemnością przeprosiła (choć nie wiedziałam, gdy sobie niecnie żartowałam, że LK wszystko słyszał?), ale obawiam się, że pokutą może być głosowanie na Jarka w przyszłych wyborach... Jeśli tak, to ja wolę pozostać elementem niereformowalnym i niewolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 22:59 poczesia napisała: > Przepraszam , ze mowilam , ze Lech Kaczynski jest zlym prezydentem! > Czekam na wyznaczenie pokuty. przepraszam Lecha Kaczyńskiego że nie mogłem być z nim w chwili męczeńskiej śmierci, przepraszam że nie byłem z Prezydentem podczas bohaterskiego wojażu do Gruzji. natomiast nie przepraszam za brak podejmowania rozsądnych decyzji ze strony Lecha Kaczyńskiego. gdyby owe decyzje były, nie byłoby tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 23:04 Czy mam Jarka pocalowac w reke na przeprosiny , bo nie podobal mi sie Lech Kaczynski? Jarek nie gniewj sie juz, wystarczy , ze Lechu byl obrazalski Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Przepraszam panie Kaczynski 12.07.10, 23:13 Czekam na wyznaczenie pokuty. A ja jestem zatwardziałym grzesznikiem i moja dusza jest już pewnie zgubiona na wieki bo głosowałem na Komorowskiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Przepraszam panie Kaczynski 13.07.10, 00:12 poczesia napisała: > Przepraszam , ze mowilam , ze Lech Kaczynski jest zlym prezydentem! > Czekam na wyznaczenie pokuty. O czym Ty piszesz Kobieto? Ktoś każe Ci przepraszać? Tu... forum.gazeta.pl/forum/w,28,114099426,114099426,Tusk_rozwiazal_zespol_ds_bezpieczenstwa_energetyc.html masz temat ważny ze względu na Twoje/moje/nasze bezpieczeństwo... zamiast wypisywać głupstwa, do niego się odnieś. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Przepraszam panie Kaczynski 13.07.10, 09:33 grand_bleu napisała: > poczesia napisała: > > > Przepraszam , ze mowilam , ze Lech Kaczynski jest zlym prezydentem! > > Czekam na wyznaczenie pokuty. > > O czym Ty piszesz Kobieto? Ktoś każe Ci przepraszać? > > Tu... > forum.gazeta.pl/forum/w,28,114099426,114099426,Tusk_rozwiazal_zespol_ds_bezpieczenstwa_energetyc.html > masz temat ważny ze względu na Twoje/moje/nasze bezpieczeństwo... > zamiast wypisywać głupstwa, do niego się odnieś. > Możesz sobie przecież założyć wątek na ten ważny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia odwal się pan, za przeproszeniem... 13.07.10, 00:23 z tymi idiotyzmami! Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Przepraszam panie Kaczynski 13.07.10, 14:13 Jarek nie gniewaj sie juz.Przeprawszam za siebie i przeprosze tez za innych,nawet w reke pocalowac moge,bo POLSKA jest najwazniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: Przepraszam panie Kaczynski 13.07.10, 14:31 A ja właśnie dlatego, że POLSKA jest najważniejsza nie przeproszę Jarka i powiem mu krótko: Spiepszaj dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Przepraszam panie Kaczynski 13.07.10, 15:44 Już na zawsze zostaniesz czerwoną świnią i żadna pokuta ci nie pomoże. Bóg wybacza zawsze, Jarek nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze przepraszam, ze na pana, nie glosowalam.... 13.07.10, 17:46 ale byli lepsi kandydaci Odpowiedz Link Zgłoś
poczesia Re: Przepraszam panie Kaczynski 13.07.10, 20:56 No i co z ta pokuta Jarek,przeprosilam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś