Gość: BumBum IP: 129.81.192.* 17.03.04, 19:10 Nie wiem, moze piszac "z daleka" mam jakies skrzywione spojrzenie ale... wciaz nie moge zrozumiec dlaczego taka oslizla kreatura jak Lepper cieszy sie coraz wieksza popularnoscia w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Świńska historia Leppera IP: *.hrl.com 17.03.04, 19:12 pecunia no olet, no samoobrona jak nazwa wskazuje musi sie bronic przed ekspansja brzydkiego kapitalizmu najlepiej poprzez korzystna dla obu stron przyjacielska wspolpraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Animex Animex IP: *.prosoft.com.pl 17.03.04, 19:14 fakt, pracowalem z Animeksem w tym czasie jako prawnik. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... Bedzie Leppej,bedzieLeppiej wsyscy scebaci,równość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 19:59 Tylko uśmiech wodza będzie błyskał pełnym uzębieniem jak słońce Karpat. I tak Samoobrona doprowadzi do wzrostu optymizmu w narodzie, wybić zęby i niech mają optymizm , że odrosną. Szczególnie złote zęby jak chce elektorat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Świńska historia Leppera IP: *.hrl.com 17.03.04, 19:17 no ja tez pisze z daleko ale mysle ze jak jest ludziom zle i pojawia sie ktos ktory mowi ze to rzad jest wszystkiemu nieszczesciu winien i obiecuje ze sam bedzie sprawca dobrobytu i surowym katem dla winnych , no to juz masz 90% poparcia, gwarantuje sukces dla ciebie kolego rownie duzy jak Lepperowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekb No i co z tego? IP: 62.189.19.* 17.03.04, 19:14 Mnie nie musicie przekonywac, ze ten facet powinien od 10 lat siedziec. Ci co popieraja leppera i tak nie czytaja gazet, a jak juz to i tak nic nie rozumieja, a nawet jezeli, to sa tak pustoglowi, ze nie potrafia powiazac jednego z drugim, i to nic nie zmieni. A poza tym to ja bym mu doradzil zmienic nazwisko zanim zacznie robic kariere w UE. Lepper po angielsku to znaczy tredowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Świńska historia Leppera 17.03.04, 19:16 Lepper się bawi w haracze? Czyżby Rokita poruszył lawinę? Dużo szumu po niedzielnym ringu, nawet Barcikowski się ocknął (a kto pamięta jego zachowanie w aferze Rywina wie, że jego byle co nie rusza) i zarządził sprawdzenie Leppera. Jak nie będzie przyspieszonych wyborów to może w dwa lata uda się Leppera trochę podniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BM Re: Świńska historia Leppera IP: 216.116.53.* 17.03.04, 20:01 Czy ktoś wie, jak nazywa się ta amerykańska organizacja, która przyznała Lepperowi medal? Chętnie do nich napiszę i zapytam, czy słyszeli pogłoski o jego konszachtach z Ciemną Stroną. BM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Kontakt AWI IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 18.03.04, 00:02 Gość portalu: BM napisał(a): > Czy ktoś wie, jak nazywa się ta amerykańska organizacja, która przyznała > Lepperowi medal? Chętnie do nich napiszę i zapytam, czy słyszeli pogłoski o > jego konszachtach z Ciemną Stroną. > > BM prosze bardzo: Animal Welfare Institute www.awionline.org/index.htm jest tez przedstawicielstwo w Polsce, w Gdansku, ale nie pamietam linku. AWI robi dobra robote i jego przedstawiciele byli wielokrotnie w Polsce pomagajac organizowac opor przeciw Smithfieldowi. Partnerem AWI w Polsce jest ruch Zielonych i rozne lokalne grupy, jak nasza, a juz nie Samoobrona. Coz, postawili na zlego konia! Afera z tymi kasetami jest bardzo prawdopodobna - szukalem ich na prozno dla naszej grupy w zachodniopomorskiem, m.in. poprzez Samoobrone - na prozno, chociaz miala je rozprowadzac. Dopiero AWI z USA nam przeslala kopie. To co sie widzi na tym filmie jest wstrzasajace - pomijajac nawet gehenne swin, kleska ekologiczna ktora spowodowal Smithfield w USA jest trudna do wyobrazenia. Obecnie jest ona powielana w kilkunastu miejscach w Polsce - na dawnych farmach Animexu ktore przejeli. Najbardziej przygnebiajaca jest premedytacja koncernu ktory wykopywany z Ameryki zimno wykalkulowal czasowy przyczulek w Polsce, korzystajac z chaosu zmiany ustrojowej i miernot w rodzaju Lepera reprezentujacych ciemny elektorat. A wiec tu przekupic, tam zagrozic, wycisnac, zaswinic, i dalej. Dlaczego czasowy? Poniewaz dobrze wiedzial ze unijne przepisy - zwlaszcza tzw dyrektywa nitratowa - wykopia go dalej na Bialorus czy Syberie predzej czy pozniej. Niestety zanim odpowiednie okresy przejsciowe sie skoncza liczyc moze na kompletna bezkarnosc w zanieczyszczaniu srodowiska, w tym nieodwracalna degradacje ekologiczna jezior - jak w naszym rejonie. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBRODNIA! Re: ĺwiÄska historia Leppera IP: *.posc.mu.edu 17.03.04, 19:27 Dla mnie wazniejsza sprawa jest postawa Ministerstwa Rolnictwa. Ono tez milczy. Czy to znczy, ze Minister tez wzial? Na marginecie dodam, ze smrod z tych obor swinskich jest NIE do zniesienia i wpuszczanie tej amerykanskiej firmy do Polski jest ZBRODNIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.rolnik Re: Świńska historia Leppera IP: *.proxy.aol.com 17.03.04, 19:42 Lepper na prezydenta !!!! ( ja deklaruje sie zostac Twoim doradca ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Re: Świńska historia Leppera IP: *.zwm.punkt.pl / 217.197.78.* 17.03.04, 19:57 Popieram Szanowny Panie Lepper! Bardzo dobrze Pan przemawia i przypomina tym, którzy skrzywdzili - rozkradli Polskę i okradli Polaków, że Samoobrona ich rozliczy. Tak trzymać! Rozliczyć i osądzić przed sądami powszechnymi zdrajców Polski i Narodu Polskiego! W najbliższych wyborach do Parlamentu Europejskiego wraz z rodziną oddamy głosy na Samoobronę albowiem gwarantuje ona obronę naszych wspólnych - polskich interesów w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeżwy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlo Re: Świńska historia Leppera IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 08:35 Powyzsza wiadomosc pokazuje, ze zwolennicy Leppera wcale nie mysla, ze bedzie lepiej. Oni tylko chca odwetu Leppera na obecnych rzadzacych. Biedaki zapomnieli, ze kruk krukowi oka nie wykole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Świńska historia Leppera IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 18.03.04, 00:06 Gość portalu: dr.rolnik napisał(a): > Lepper na prezydenta !!!! > ( ja deklaruje sie zostac Twoim doradca ) Lepper ma najwyrazniej dosc swin... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Świńska historia Leppera IP: 195.117.149.* 17.03.04, 20:01 Ta, jak Pan raczy go nazywać, 'oślizgła kreatura' dlatego cieszy sie coraz większym poparciem, ponieważ w Polsce jest coraz więcej osób takich jak on. Na palcach jednej ręki mozna policzyć osoby, ktore są uczciwe, niesprzedajne, ceniące honor i nieposzlakowaną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyklista Gienek - kreatura! IP: *.skynet.org.pl / *.skynet.org.pl 17.03.04, 20:22 No właśnie, wyżej Eugeniusz napisał, że będzie głosował na tego 'trędowatego". Gienek ty oslizgła kreaturo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor [...] IP: *.proxy.aol.com 17.03.04, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Buzka przeczymaliśmy i Lepera się uda 17.03.04, 22:00 Jedynie Platforma może nas wykończyć i rozkraść reszte tego co zostało po UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Buzka przeczymaliśmy i Lepera się uda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.03.04, 11:34 Dobra rada: idź i kup sobie wielki słownik ortograficzny. A potem chwyć go oburącz i z całej siły walnij się w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ A ja myślałem IP: *.top.net.pl 18.03.04, 00:03 że to będzie coś o zoofilii. Odpowiedz Link Zgłoś