mr.sajgon 21.07.10, 12:38 jakies reformy, nowe miejsca pracy, a moze zaczeto wrescie budowac 2 linie metra w Warszawie. Wszystkim chetnym co chca ciagle o krzyzu pokazuje srodkowy palec. Niech Lucyfer czuwa nad wami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 12:53 Zabieram się za remont mieszkania - w końcu mamy kryzys :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 12:59 hummer napisał: > Zabieram się za remont mieszkania - w końcu mamy kryzys :) A juz myslalem ze wszyscy rozmodleni klecza przed krzyzem :-) Ja tez musze cos zrobic ale to dopiero na poczatku sierpnia, tak sobie przynajmniej planuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:07 mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > Zabieram się za remont mieszkania - w końcu mamy kryzys :) > > A juz myslalem ze wszyscy rozmodleni klecza przed krzyzem :-) > > Ja tez musze cos zrobic ale to dopiero na poczatku sierpnia, tak sobie > przynajmniej planuje. Będziesz dłubał samemu? To nie dla mnie. Dam gdzieś dyla gdzieś na łono natury, a remont będzie się czynił, więc będą nowe miejsca pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:34 hummer napisał: > mr.sajgon napisał: > > > hummer napisał: > > > > > Zabieram się za remont mieszkania - w końcu mamy kryzys :) > > > > A juz myslalem ze wszyscy rozmodleni klecza przed krzyzem :-) > > > > Ja tez musze cos zrobic ale to dopiero na poczatku sierpnia, tak sobie > > przynajmniej planuje. > > Będziesz dłubał samemu? To nie dla mnie. Dam gdzieś dyla gdzieś na łono natury, > a remont będzie się czynił, więc będą nowe miejsca pracy :) > Nic samemu chocby dlatego ze moj czas jest drozszy niz czas ekipy remontowej. Jakby nie patrzec bede do przodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:42 mr.sajgon napisał: > Nic samemu chocby dlatego ze moj czas jest drozszy niz czas ekipy remontowej. > Jakby nie patrzec bede do przodu :-) To mamy podobnie :) Mnie nuży sprzątanie i remontowanie. Tym bardziej, że już się o mnie domagają Bieszczadnicy. Poszła fama, że się doń wybieram. W zeszłym roku nie byłem to się stęsknili :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:49 hummer napisał: > mr.sajgon napisał: > > > Nic samemu chocby dlatego ze moj czas jest drozszy niz czas ekipy remonto > wej. > > Jakby nie patrzec bede do przodu :-) > > To mamy podobnie :) Mnie nuży sprzątanie i remontowanie. Tym bardziej, że już > się o mnie domagają Bieszczadnicy. Poszła fama, że się doń wybieram. W zeszłym > roku nie byłem to się stęsknili :) > > Ja generalnie nie mam duzych wymagan poza jednym musi byc duzo wody. Krajobrazowo najbardziej lubie Podlasie, dla mnie to typowy sielski krajobraz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 14:03 mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > mr.sajgon napisał: > > > > > Nic samemu chocby dlatego ze moj czas jest drozszy niz czas ekipy r > emonto > > wej. > > > Jakby nie patrzec bede do przodu :-) > > > > To mamy podobnie :) Mnie nuży sprzątanie i remontowanie. Tym bardziej, że > już > > się o mnie domagają Bieszczadnicy. Poszła fama, że się doń wybieram. W ze > szłym > > roku nie byłem to się stęsknili :) > > > > > Ja generalnie nie mam duzych wymagan poza jednym musi byc duzo wody. > Krajobrazowo najbardziej lubie Podlasie, dla mnie to typowy sielski krajobraz : > -) Osobiście kocham lasy, góry i stepy. Pewnie to jakiś atawizm po przodkach. Ech ten widok z Halicza. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 14:16 hummer napisał: > Osobiście kocham lasy, góry i stepy. Pewnie to jakiś atawizm po przodkach. > > Ech ten widok z Halicza. > Musimy kiedys sobie wrzucic kilka fotek na FdW tego co lubimy :-) Tutaj nas giwi wytnie w pien :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 14:22 mr.sajgon napisał: > hummer napisał: > > > Osobiście kocham lasy, góry i stepy. Pewnie to jakiś atawizm po przodkach > . > > > > Ech ten widok z Halicza. > > > Musimy kiedys sobie wrzucic kilka fotek na FdW tego co lubimy :-) > Tutaj nas Giwi wytnie w pien :-) Jak pomnik na Chrysztatej www.irekw.internetdsl.pl/chryszczata/ Ech obrońcy krzyży :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Masz mój Halicz :) 21.07.10, 14:38 www.bieszczady.net.pl/coppermine_dir/albums/userpics/10001/halicz.jpg Chyba już rozumiesz, za co kocham to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:00 A kto narzucił opinii publicznej temat krzyża? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:34 mietowe_loczki napisała: > A kto narzucił opinii publicznej temat krzyża? > Pan Bronislaw Komorowski prezydent elekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:42 > > A kto narzucił opinii publicznej temat krzyża? > > > Pan Bronislaw Komorowski prezydent elekt. On go postawił w tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:53 kicior99 napisał: > > > A kto narzucił opinii publicznej temat krzyża? > > > > > Pan Bronislaw Komorowski prezydent elekt. > > On go postawił w tym miejscu? Szanowny panie kicior nr 99 zgode w imienu po. prezydenta Bronislawa Komorowskiego wydal szef jego kancelarii pan Michalowski. jak ma pan jakies watpliwosci to oczywiscie sluze pomoca i przeprowadze pana przez ten problem jak staruszke po pasach z jej ulubionym czworonogiem. pozdrawiam jak najserdeczniej zyczac udanego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:02 Poza krzyżem to jest:ruja,porubstwo i polityka! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:36 zoil44elwer napisał: > Poza krzyżem to jest:ruja,porubstwo i polityka! Mamy lato, sezon polowan w pelni ? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Na nic innego nie ma czasu 21.07.10, 13:36 to przez te wściekłe ataki pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Na nic innego nie ma czasu 21.07.10, 14:01 wkkr napisał: > to przez te wściekłe ataki pisu. Wsciekly to jest POlikut. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Antek policmajster robi dochodzenie . 21.07.10, 14:01 Jak Macierewicz walczyl o wolnosc RP to ty srales w pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Antek policmajster robi dochodzenie . 21.07.10, 14:16 Nie moglem , bo nie bylo wtedy pampersow . Metode zaslug to stosujesz tylko do swoich , czy do Bartoszewskiego rowniez ? Bo on walczyl wtedy , kiedy za to mozna bylo dostac czape . Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Antek policmajster robi dochodzenie . 21.07.10, 14:18 total_immersion napisał: > Nie moglem , bo nie bylo wtedy pampersow . > > Metode zaslug to stosujesz tylko do swoich , czy do Bartoszewskiego rowniez ? > > Bo on walczyl wtedy , kiedy za to mozna bylo dostac czape . A konkrety jakies czy skonczy sie to tak jak jego tytul prof. ? Zapewniam cie ze wchodzisz na grzaski grunt, jak AK bylo rozwalane w kazamatach ubezkich to co robil wtedy Kuron, Mazowiecki, Bartoszewski ? Napisz mi chetnie poczytam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Antek policmajster robi dochodzenie . 21.07.10, 14:34 Kuron mial 14 lat i pewnie chodzil do szkoly. Ale ty i tak wiesz , ze oni stali wtedy z okiem przy muszce wiec konrargumenty nie maja sensu. To co kiedys robil Macierewicz , to tylko moga byc okolicznosci lagodzace w jego ocenie i moga skutkowac tylko w odsunieciu go od biezacej polityki a nie o wyciaganiu konsekwencji za jego aktualna dzialalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 mam taki problem 21.07.10, 13:54 Bronek podobno hycnie na żyrandol jeszcze w lipcu. A tu mamy takie info: "3 sierpnia SN rozstrzygnie ważność wyborów" wiadomosci.onet.pl/2200296,11,3_sierpnia_sn_rozstrzygnie_waznosc_wyborow,item.html Wydawało mi się, że po rozstrzygnięciu ważności wyborów Bronio może sobie hycnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: mam taki problem 21.07.10, 14:13 wojciech.2345 napisał: > Bronek podobno hycnie na żyrandol jeszcze w lipcu. > A tu mamy takie info: > "3 sierpnia SN rozstrzygnie ważność wyborów" > wiadomosci.onet.pl/2200296,11,3_sierpnia_sn_rozstrzygnie_waznosc_wyborow,item.html > Wydawało mi się, że po rozstrzygnięciu ważności wyborów Bronio może sobie hycną > ć. Masz racje moze dopiero po ogloszeniu waznosci wyborow. Wiec imprezka bedzie w sierpniu jak dozyje elekt, panie Boze daj mu duuuuzo zdrowia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 13:56 A co może sie dziać? Normialnie dzień jak codzień POpaprańcy się staraja. Trwa dalsza wasalizacja Polski wobec UE i wyprzedaje się reszte tego co zostało do wyprzedania. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 14:19 xkx2 napisał: > A co może sie dziać? Normialnie dzień jak codzień POpaprańcy się > staraja. Trwa dalsza wasalizacja Polski wobec UE i wyprzedaje się > reszte tego co zostało do wyprzedania. OK ale kto ukradl srebra rodowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: A co w kraju sie dzieje poza krzyzem ? 21.07.10, 14:43 No, już nie narzekaj, że nie masz o czym pisać. Mnie się tam nie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś