pis_da_deby 31.07.10, 09:07 www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/439959,pis_i_radio_maryja_milosz_jubileuszowego_roku_niegodny.html Cholera! Kto im daje prawo do tego, by komus odmawiac "godnosci" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol godny godny 31.07.10, 09:19 gdyby mi dano sposób, wysadziłbym ten kraj w powietrze dla Polski nie ma miejsca na ziemi patriotyzm i ojczyzna, czyli wartości zbiorowe. Jest mi to najzupełniej obce Polak musi być świnią, ponieważ się Polakiem urodził. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: godny godny 31.07.10, 10:13 hordol napisała: > Polak musi być świnią, ponieważ się Polakiem urodził. Nie wiem skad ci cos tak madrego przyszlo do glowy ale faktem jest, ze odmawianie Miloszowi godnosci to zwykle swinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Jeszcze jeden "niegodny" 31.07.10, 09:36 PiSia swolocz. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jeszcze jeden "niegodny" 31.07.10, 09:49 ferrari.dubienieckich napisał: > PiSia swolocz. Dziwna mentalnosc maja ci PISowcy Lechowi chca stawiac pomniki a Milosz jest "niegodny" Ciekawy jestem jaka miara oni mierza godnosc i czy w ogole znaja znaczenie tegp pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jeszcze jeden "niegodny" 31.07.10, 09:50 najbardziej kompetentna w tej sprawie jest Sobecka.każda partia ma takich członków na jakich zasługuje.w PiSie zgromadziły się wyjatkowe gnidy. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jeszcze jeden "niegodny" 31.07.10, 10:01 venus99 napisał: > najbardziej kompetentna w tej sprawie jest Sobecka.każda partia ma > takich członków na jakich zasługuje.w PiSie zgromadziły się > wyjatkowe gnidy. Nie wiem dlaczego ale przypomnialo mi sie wlasnie porzekadlo: "Jaki Pan, taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś