jedynaladyhawke 03.08.10, 16:11 za zadymami stoi PIS Tak wygląda poszanowanie prawa i pogodzenie się z werdyktem wyborców ,który Jarosława Kaczyńskiego uznał za niegodnego funkcji prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynaladyhawke Re: Polska ulega warchołom z PIS 03.08.10, 17:51 Jarosław K szaleje z furii ,że wybory przegrał Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Polska ulega warchołom z PIS 03.08.10, 17:58 Przegrał to znaczy wygrał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamienne.twarze Ale nie uległa warchołom z 1976 roku. 03.08.10, 18:00 Codzi mi o Usus i Radom. Tak jak dzisiaj komunistyczna propaganda nazywała ich warchołami. Widać tu bardzo wyraźnie POdstawy komunistycznej propagandy w parszywej propagańdzie SLD i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze dooopa nie panstwo 03.08.10, 17:53 w koncu nie po to narod glosowal jak glosowal zeby teraz to panstwo nic nie robilo Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: dooopa nie panstwo 03.08.10, 17:56 albo państwo prawa ,albo dzicz -jak słusznie powiedział Drzewiecki . Pokażcie mi drugie państwo ,które by pozwoliło na taką anarchię . Po drugie agresja tych "co chcą umierać" za krzyż dowodzi ,że czego jak czego ,ale Boga to oni w sercu nie mają . Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: dooopa nie panstwo 03.08.10, 17:58 upior_w_moherze napisał: > w koncu nie po to narod glosowal jak glosowal > zeby teraz to panstwo nic nie robilo jak najbardziej dooopa nie prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 17:54 Kto był pomysłodawcą tego konfliktu? Pan Prezydent czy jego przyjaciel kanalia POlikot kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 17:57 kecawa napisał: > Kto był pomysłodawcą tego konfliktu? Pan Prezydent czy jego przyjaciel kanalia > POlikot > > kecaw "z kim sie zadajesz takim sie stajesz..." Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 17:59 Mam osobiście nadzieję że wielce szanowny Pan Prezydent BK ma za przyjaciela oprócz kanalii POlikoto kogoś jeszcze kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 18:03 kecawa napisał: > Mam osobiście nadzieję że wielce szanowny Pan Prezydent BK ma za przyjaciela > oprócz kanalii POlikoto kogoś jeszcze ma ma Pana Kutza? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 18:15 Nie dobijaj mnie- ja szukam wśród przyjaciół Pana Prezydenta BK- ludzi godnych a nie kanalii Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 19:10 kecawa napisał: > Nie dobijaj mnie- ja szukam wśród przyjaciół Pana Prezydenta BK- ludzi godnych > a > nie kanalii mam mam Niesiolowski. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 18:00 wiadomo ,że za wszystkimi zadymami stoi PIS . To efekt furii, po przegranych wyborach . Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 18:02 Wacek pisowski ynteligencie inaczej !! Pokaz mi JAKIEKOLWIEK panstwo na swiecie ( poza Iranem , i Afganistanem pod rzdami talibanow ..) gdzie jakikolwiek symbol religijny postal by dluzej niz 10 min przed palacem prezydenckim... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 18:06 Biedaczku- Szwajcaria jest tu pięknym przykładem-im ciągle ten symbol powiewa z milym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 18:21 Pisowski uposledzony debilku !! Szwajcaria jest federacja i nie ma prezydenta i jego palacu ...!! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa100 Re: Pan Prezydent czy ta kanalia POlikot 03.08.10, 19:16 kecawa napisał: > Biedaczku- Szwajcaria jest tu pięknym przykładem-im ciągle ten symbol powiewa > > z milym kwa kwa Taka pisowska prawda, półprawda. Dla niezorientowanych brzmi jak prawda autorytatywnie głoszona. Pisowską metodą wciskanie kitu i pałacu prezydenckim w Szwajcarii. Pisowcy to przyjmą (ciemny i niedokształcony ludek w przygniatającej większości) i będą podawać dalej. Jak to Kloss powiedział? Nie z nami te numery Brunner - ty świnio! Odpowiedz Link Zgłoś
jas123456789 Re: Polska ulega warchołom z PIS 03.08.10, 18:01 Komorowski chciał podzielić Polaków,ale nie sprawdził sondaży i sie nie udało z krzyżem.Po co sie wychylał,elekt z budy ruskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 PiS nap...la się z PO. To tylko dintojra. 03.08.10, 18:05 Solidarusze i bolkowe "targanie się po szczękach ... ." ChIWD ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Mówiąc wprost: PO znów uległo pisofrenikom 03.08.10, 18:10 Posrańcy dali doopy pisdziakom. Może będzie z tego kolejny NSZZ "Solidarność" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow warchoły ? 03.08.10, 18:14 Ktoś już kiedyś używał tych słów i to masowo w uchwałach, przemówieniach i publikacjach, Wtedy modne też były : zaplute karły reakcji itp Niedawno Premier tego rządu namawiał do nie płacenia abonamentu okreslonego ustawą. To rzeczywiście łamanie prawa apropos pisałes coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: warchoły ? 03.08.10, 18:22 Dla niego Tusk jest jak prorok- wszak nie można proroka ganić a tak miedzy nami jak to jest że przyjacielem Premiera i Prezydenta BK może być taka kanalia jak POlikot pozdrawiam serdecznie zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Polska ulega warchołom z PIS 03.08.10, 18:21 Jeszcze nie ulega. To było 1-wsze starcie i piłka,mimo wszystko po naszej stronie. 6 sierpnia jest zaprzysieżenie nowego prezydenta i PiSowi chodziło o zakłócenie tej uroczystosci. Nie wiadomo,jak rozegrałaby się cała akcja pod krzyżem. A tak jest spokojnie,mimo że krzyz dalej stoi przed pałacem. Tyle stał,to i niech dalej jeszcze postoi. Spokój w panstwie najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Solidaruchy leją się z solidaruchami. 03.08.10, 18:24 Zabawne to, ale są większe problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Solidaruchy leją się z solidaruchami. 03.08.10, 19:50 rodzi się anarchia Odpowiedz Link Zgłoś