ferrari.dubienieckich 03.08.10, 20:44 Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzil samochod od rzadu. Az milo sluchac :)) www.tvn24.pl/12690,1667831,0,1,wojna-z-krzyzem-nie-ma-sensu--biskupi-nie-mieli-odwagi,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man_sapiens Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 21:24 Tak jak nie przepadam za Arłukowiczem - wypunktował bardzo celnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 21:48 Brawo Bartek ! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 21:57 Skleroza Z. Romaszewskiego odebrała mu resztki rozsądku. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 22:24 Prawicowa swolocz w odwrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 22:30 ferrari.dubienieckich napisał: > Prawicowa swolocz w odwrocie. ChIWDNDrogę ! Oni to uwielbiają ... . Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 22:52 > Skleroza Z. Romaszewskiego odebrała mu resztki rozsądku. Przykre. Nie deprecjonuj występu Arłukowicza ;-) Romaszewski to talib, na dokładkę cienki w erystyce jak dupa węża. Arłukowicz walił w sedno, ale to sedno było wyjątkowo duże. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 23:02 > Arłukowicz walił w sedno, ale to sedno było wyjątkowo duże. Wielkie jak d..a biskupa. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ladnie wypunktowal Arłukowicz tego co wyludzi 03.08.10, 23:04 Nie deprecjonuj występu Arłukowicza ;-) Nawet mi to do głowy nie przyszło. On jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :-))))))))))))))) 03.08.10, 23:30 patrz.pl/filmy/senator-romaszewski-sie-zdenerwowal-na-komucha-wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: :-))))))))))))))) 03.08.10, 23:37 Bosze i cos takiego jest marszalkiem :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: :-))))))))))))))) 03.08.10, 23:39 ferrari.dubienieckich napisał: > Bosze i cos takiego jest marszalkiem :(((( Z ramienia PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: :-))))))))))))))) 03.08.10, 23:41 uu1 napisała: > ferrari.dubienieckich napisał: > > > Bosze i cos takiego jest marszalkiem :(((( > Z ramienia PiS. > To wiele tlumaczy, ale ... Szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Bartek jak zwsze miał rację. 04.08.10, 08:16 To bardzo boli solidaruszych popaprańców spisdziałych ... . Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Rymaszewskiemu 04.08.10, 10:45 się jak zwykle rymnęło. Jak krzyż nikomu nie przeszkadza to powiem wam tow. romaszewski z PiS, że ja jutro pójdę i postawię wiele krzyży w odległości pół metra jeden od drugiego wiecie gdzie? W dowolnym miejscu! To będzie moja decyzja i nikomu nic do tego. spróbuj ględzić, że to profanacja i godzenie w twoje ciulu uczucia religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Rymaszewskiemu 04.08.10, 11:56 prawieemeryt napisał: > się jak zwykle rymnęło. Jak krzyż nikomu nie przeszkadza to powiem > wam tow. romaszewski z PiS, że ja jutro pójdę i postawię wiele > krzyży w odległości pół metra jeden od drugiego wiecie gdzie? W > dowolnym miejscu! To będzie moja decyzja i nikomu nic do tego. > spróbuj ględzić, że to profanacja i godzenie w twoje ciulu uczucia > religijne. > Nie wymagaj od solidaruszego kretyna uczciwości i elementarnej logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Nie wymagaj od solidaruszego kretyna 04.08.10, 12:13 Nie wymagam, nawet nie oczekuję. Ale czy to za wiele gdy wymagam, żeby skretyniałych staruchuchów nie produkować na wizji z elementarnego szacunku dla widza i słuchacza jakim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Nie wymagaj od solidaruszego kretyna 04.08.10, 16:31 prawieemeryt napisał: > Nie wymagam, nawet nie oczekuję. Ale czy to za wiele gdy wymagam, > żeby skretyniałych staruchuchów nie produkować na wizji z > elementarnego szacunku dla widza i słuchacza jakim jestem? > Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś