Dodaj do ulubionych

Ks. Jankowski z Lepperem

IP: 81.15.135.* 21.03.04, 17:21
jako jeden z w/w (25 lat, to chyba jeszcze mlodziez) - prosze ks.
jankowskiego o wykreslenie mnie z listy potrzebujacych pomocy od samoobrony!
dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryba Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.pcserwis / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 17:24
      Wreszcie połączyło swe siły dwóch prawdziwych patriotów. Polska będzie
      uratowana. Na szczęscie będę to obserwował z azylu politycznego w Australii.
      Powodzenia.
      • Gość: man+man Ks. Jankowski i Lepper maja sie ku sobie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 17:46
        no porsze, co za parka... a jeden i drugi mowi, ze facet z facetem nie moze....
        Amen
    • Gość: rydzyk a wystarczyło mianować ks.prałata biskupem... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 17:24
    • Gość: usiruf Piękna para IP: *.org.helsinki.fi 21.03.04, 17:27
      A jakie śliczne byłoby potomstwo!
      Jedno by budowało szopki z bron i gnojowicy, a drugie je blokowało.
    • Gość: tomek 1 Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: 5.5D* / 213.40.3.* 21.03.04, 17:28
      Ja rozumiem, że pan przewodniczący Lepper ma do odsiedzenia kilka wyroków
      sądowych. Ja rozumiem również, że ksiądz prałat Jankowski ma niedobrze w głowie
      poukładane. I ja też rozumiem, że obaj się mają do Europy jak pięść do nosa. W
      sumie nie trzeba tak dużo rozumieć.
      • Gość: Rafał Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: 80.51.220.* 21.03.04, 17:34
        obaj żyją ponad stan i tumanią tych najuboższych
        • Gość: w Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.b.dial.de.ignite.net 21.03.04, 17:40
          Upiorna randka...
    • Gość: Yenna Against IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 17:49
      Nie zgadzam się na coś takiego! Jak chodzi o kościół to Jan Paweł II chyba
      powiedział coś mądrego. A jak chodzi o tego księdza to kto go upoważnił do
      wypowiadania się w imieniu młodzieży?? Mam 16 lat i już myślę o jak najszybszym
      wyemigrowaniu z kraju... bo tu nie ma dla nas przyszłości!! A oni chcą Polskę
      od świata odciąć? To może zerwiemy wszystkie kontakty handlowe z zagranicą??
      Przcież to też kupowanie państwa i jego produktów... Tak tak... nie wchodźmy do
      UE, tylko chowajmy sie, niech młodzież wciąż widzi jedyną szansę życia w
      ucieczce z kraju!
    • Gość: Al Wkrótce dołączy Rydzyk. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.03.04, 17:59
    • Gość: S. Flores mam nadzieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 18:15
      ...że Leppera tym razem opuściła intuicja polityczna. Bo na mojego nosa umizgi wielebnego
      księdza prałata raczej Samoobronie odejmą niż dodadzą głosów.
    • Gość: Travel A może to polski ksiądz TISO? IP: *.acn.waw.pl 21.03.04, 18:26
      Był taki na Słowacji kiedyś...
    • sioban Ile można ? 21.03.04, 18:30
      Kiedy prokuratura się zajmie tym ksenofobem ??? A Lepper jak zamawiasz seans to
      zadbaj żeby z sensem gadali.
    • Gość: Nath Oszolomy wszelkiej masci laczcie sie... IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 21.03.04, 18:30
    • Gość: jot23 Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.grodzisk-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 18:49
      Ten związek powinien poblogosławić Rydzyk !Napewno po tym zostałby Biskupem co
      jest jego celem
    • Gość: AK Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: 195.121.38.* 21.03.04, 18:59
      Wiercioch - Siedz sobie w Izraelu, nikt cie tu nie potrzebuje
      • Gość: Nath Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 21.03.04, 19:02
        AK, masz problemy? Tabletek nie wziales? Lewa noga wstales z lozka?
      • Gość: Wiercioch Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: 81.15.135.* 21.03.04, 19:43
        widzisz... a jednak TU zostaje... za to moze ty bys popatrzyl na wschod?
        kierunek minsk wydaje mi sie dla ciebie i tej 'pary' jak najbardziej slusznym!
        pozdrawiam
    • Gość: jestem z nimi Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.chello.pl 21.03.04, 19:30
      Ten kraj ginie przez kurewskie, sprzedajne elity- tylko LEPPER MOŻE GO
      URATOWAĆ.mAM 25 SKONCZYŁEM Z WYRÓŻNIENIEM DWA FAKULTETY- JESTEM POPYCHADŁEM W
      SUPERMARKECIE.
      • franzmaurer Kabaret Absurdu... 21.03.04, 19:47
        Znany antysemita, miłośnik blichtru i win odprawił mszę dla znanego
        anty-antysemity i obrońcy rencistów, emerytów, żuli i obiboków...

To już nie jest polityczne qurestwo... to jest jakaś zupełna abstrakcja która
        wymyka się wszelkim próbom pojęcia rozumowego...

Teoria nieoznaczoności Heisenberga to w zetknięciu z zachowaniami naszych
        rodzimych politykierów zupełna błahostka...
      • Gość: czarnecki głosuj na Leppera,nie będziesz musiał pracować! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 19:51
        1)wszyscy bezrobotni dostaną po 900zł zasiłku
        2)nie będzie supermarketów
        • jacekm22 Re: głosuj na Leppera,nie będziesz musiał pracowa 21.03.04, 19:58
          A poza tym bedzie jak na Bialorusi!!!
      • Gość: Świstak Oj, ucony, ucony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:00
        Gość portalu: jestem z nimi napisał(a):

> SKONCZYŁEM Z WYRÓŻNIENIEM DWA FAKULTETY
        Nie za bardzo Cię wyuczyli, skoro nie wiesz do czego służy Caps Lock.
        Jeśli zaś jesteś popychadłem w supermarkecie, to widocznie do niczego innego
        się nie nadajesz. Więc po co tym się chwalisz? Dobrze przynajmniej, że nie
        podajesz uczelni, którą(e) rzekomo skończyłeś, bo profesorowie musieliby się za
        Ciebie (i za siebie pewnie też) wstydzić...
      • Gość: S. Flores Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:06
        Gość portalu: jestem z nimi napisał(a):

> Ten kraj ginie przez kurewskie, sprzedajne elity- tylko LEPPER MOŻE GO
        > URATOWAĆ.mAM 25 SKONCZYŁEM Z WYRÓŻNIENIEM DWA FAKULTETY- JESTEM
        POPYCHADŁEM W
        > SUPERMARKECIE.

Na prawdę Ci współczuję. Tym bardziej, że czeka Cię kolejne rozczarowanie.
      • Gość: Zenek Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 08:32
        Albo kłamiesz, albo te twoje fakultety są nic nie warte. Jeśli jesteś naprawdę
        inteligentny (jak sugerujesz) to powinieneś umieć zorganizować sobie pracę.
        Obawiam się jednak, że jesteś po prostu kolejnym życiowym niedojdą, który musi
        dostać wszystko na talerzu.
        Z.
        PS. Jeśli masz 25lat to właśnie skończyłeś studia. Dlaczego więc nie robisz
        stażu? Za dużo zachodu? Nie ma dla Ciebie miejsca? Biedactwo...
    • dabar1 Re: Ks. Jankowski z Lepperem 21.03.04, 20:31
      A już myślałem,że ten Leper jest mądrzejszy.Ty glupku przypatrz sie gdzie są ci
      co paktowali z jankowskim . Ostatni taki glupek dogorywa w rzadzie.To samo
      będzie z tobą jak zaczniesz trzymać z klerem.
      • Gość: jmk Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 20:51
        Było to spotkanie dwóch niedowartosciowanych złodzieji z których jeden marzył o
        purpurowej mycce albo przynajmiej posadzie naczelnego kapelana strazy
        granicznej a obecnie zawiedziony przez JPII wyrósł na czarnego jajcarza IIIrp,
        natomiast drugi marzy o posadzie premiera w tym operetkowym kraju z niejaką
        bergerową jako ministrem finansów i innymi półgłowkai u boku- oczywiscie po
        wyborczym poparciu wierzących w te idiotyzmy pozostałych półgłówków tego bagna.
        Ten dwufakultatowy gosc tyrający w supermarkecie musił się zdrzemnąć na
        zajęciach albo wyszedł na chwilę kiedy rozum innym do głów wkładali-współczuję.
    • Gość: maruda a może to i dobrze IP: *.gdynia.mm.pl 21.03.04, 22:07

To, że te dwa wyrodki mają wspólne ideały może przynieść trochę opamiętania
      popierającym Samoobronę.

Patrząc retrospektywnie to wygląda to na początek jakiegoś pier...ego ruchu
      faszystowskiego: antysemita i szowinisista z nawiedzonym wiejskim filozofem.

• Gość: polonus Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.proxy.aol.com 21.03.04, 22:48
      Lepper co ty wyprawiasz?!?!?! Jak chcesz wygrac to przestan zmiatac smieci pod
      siebie! Czys zatracil zupelnie wyczucie polityczne? Odsun od siebie jak najdalej
      Czarneckiego (o ktorym Ci juz napisalem) i tego Jankowskiego. Moze jeszcze
      Walese i Wachowskiego wezmiesz i bedzie komplet. A co do tej Unii Europejskiej
      to jest prawda, bedziecie poslugaczami we wlasnym kraju dla innych.
    • Gość: karol w. nazikatolicy polscy IP: *.sympatico.ca 21.03.04, 23:02
      i trockisci leppera - piekna kombinacja. cos podobnego moze wydarzyc sie tylko
      na tych peryferiach umyslu, tylko na tym czarnoziemiu nad odrowisla ...
    • douglasmclloyd Boże ratuj nas przed ks. Jankowskim (n/t) 21.03.04, 23:10
    • Gość: GACEK PRZECZYTAJCIE BO WARTO !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 23:15
      LUDZIE CZY WY SOBIE ZDAJECIE SPRAWĘ JAKIE KONSEKWENCJE PONIESIEMY W PRZYPADKU
      PRZEJĘCIA WŁADZY PRZEZ LEPPERA???? POZWOLE PRZEPROWADZIĆ SYMULACJĘ: 1. LEPPER
      ZOSTAJE PREMIEREM - BALCEROWICZ ZOSTAJE ODWOŁANY. ZŁOTÓWKA GWAŁTOWNIE SPADA,
      RUSZA INFLACJA 2. LEPPER (ZGODNIE ZE SWOIM PPROGRAMEM) NARUSZA REZERWY WALUTOWE
      POLSKI W EFEKCIE CZEGO ZWIEKSZA SIĘ PODAŻ PIENIĄDZA NA RYKU - INFLACJA
      PRZYSPIESZA 3. LEPPER ZWIEKSZA DATKI SOCJALNE Z I TAK PEKAJACEGO JUZ BUDŻETU -
      WEFEKCIE CZEGO CENY ORAZ KOSZTY PRACY ZACZYNAJĄ GWALTOWNIE DROŻEĆ. 4. ŻYWNOŚĆ
      GWAŁTOWNIE DROŻEJE 5. PRZEDSIĘBIORCY, INWESTORZY ZAGRANICZNI WYCOFUJĄ SIE Z
      POLSKI (OCZYWIŚCIE RAZEM ZE SWOIMI PIENIĘDZMI) 6. GWAŁTOWNY WZROST BEZROBOCIA
      (DO 50%) Z TOWARZYSZĄCYMI PODWYZKAMI CEN 7. DEFICYT BUDŻETOWY SIEGAJĄCY
      ASTRONOMICZNYCH WIELKOŚCI - BRAK REZERW WALUTOWYCH NA POKRYCIE - ZAŁAMANIE SIĘ
      TOTALNIE ZŁOTÓWKI 8. GRABIEŻE, KORUPCJA, UCIECZKA Z KRAJU, BUNTY 9. BY TO
      WSZYSTKO ZATRZYMAĆ LEPPER WPROWADZI REŻIM... JEŚLI GŁOSUJĄC NA LEPPERA CHCECIE
      ZROBIĆ NA ZŁOŚĆ OBECNIE RZĄDZĄCYM TO ZROBICIE KRZYWDĘ PRZEDE WSZYSTKIM SOBIE I
      POLSCE. CI KRADNĄ DZISIAJ PIERWSI WYJADĄ I BĘDĄ ŻYLI DOSTATNIE ZA GRANICĄ I SIE
      Z WAS ŚMIALI PODCZAS GDY WY BEDZIECIE STALI W KOLEJKACH PO CHLEB.
      • Gość: Travel Swięte słowa Gacek! IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 00:52
        Dodaj jeszcze, że Lepper oczywiście zamknie granice i odbierze ludziom
        paszporty. A o podróżach na dowody osobiste zapominij...

Czy sądzicie, że to niemożliwe?
        Jak tylko WOP (czytaj SG) dostanie przywileje, świadczenia rzeczowe, obietnice,
        że nie zostaną przeniesieni na wschód, będą strzelac do każdego, kto się zbliży
        do granicy, nawet do dzieci.

W tym kraju ZOMO katowało licealistów na śmierć. I nie mówię tutaj o Grzesiu
        Przemyku.

Chcecie faszyzmu w najgorszym wykonaniu?
      • Gość: proste pytanie Re: PRZECZYTAJCIE BO WARTO !-DZIEKI GACKU ALE..... IP: *.mts.net 22.03.04, 03:05
        Balcerowicz to jeden z najwiekszych ekonomistow wspolczesnego swiata , autorytet wsrod
        naukowcow raczej niepodwazalny, to dlaczego nasz kochany narodzik ciagnie do :rydzykow
        lepperow i innych skurwieli ,cwaniaczkow.Przepraszam .ale co wiadomosc z Kraju to trwoga i
        przerazenie, nie dlatego, ze takie kundle istnieja w zyciu politycznym-[niech im inne psy morde
        liza]-ALE ZE TE KUNDLE MAJA TAKI POSLUCH W NARODZIE EUROPEJSKIM- WSTYD I CHANBA!!!!
        A Jankowski zglupial juz do reszty,przebieral sie za admirala. wielkiego mistrza zakonu
        krzyzackiego, swiecil bilboard coca - coli ,malowal bombki na choinke z napisami:nkwd,pzpr,
        gestapo itp. 10 lat chodzilem do jego kosciola ,czy ja bylem taki glupi , czy wszysko dzisiaj
        poprzewracalo sie do gory nogami.Ostatni wybor nastepcy Glempa- nastepna
        kompromitacja.Intelektualista kontra faszysta, ten drugi oczywiscie wygrywa, niewazne, ze
        intelektualista wyklada w 5-ciu jezykach, zna dodatkowych 5 jezykow, reprezentuje Watykan w
        dialogu z Judaizmem, to wszystko niewazne, bo CHAM POTRZEBUJE CHAMA NA OBRAZ I
        PODOBIENSTWO SWOJE!!!! i to jest cala prawda.Najlepszy pasterz bedzie mial tylko stado baranow.
        • Gość: jack Re: PRZECZYTAJCIE BO WARTO !-DZIEKI GACKU ALE.... IP: *.proxy.aol.com 11.04.04, 18:17
          KUNDLU i CHAMIE (cytaty z twoich wypocin) na jakiej zasadzie odbierasz innym
          ich forme wypowiedzi. Czy karane jest to co Jankowski robi?
          Jesli nie to zamknij dziob, stul ogon i nie strasz.
          O swobode wypowiedzi chodzilo kiedys, nieprawdaz?
      • Gość: Zenek Re: PRZECZYTAJCIE BO WARTO !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 08:41
        Ogólnie masz rację. Sądzę jednak, że mylisz się w jednym punkcie. Hiperinflacja
        jaka wystąpi spowoduje obniżenie kosztów produkcji i zdecydowany SPADEK
        bezrobocia. Czy ktoś będzie się z tego cieszył? Wątpię. Tak naprawdę to nikt
        nie chce pracy tylko PŁACY(sic!) a w tej sytuacji będziemy pracować za 10$
        miesięcznie.
    • zdrufko Re: Ks. Jankowski z Lepperem 22.03.04, 01:32
      ciekawe co ma do powiedzenia na temat tego mariażu Lech W., mieszkaniec Gdańska
      i przyjaciej kanonika Jankowskiego ?
      • Gość: Woj Boze, strzez nas... IP: 65.217.59.* 22.03.04, 02:55
        Boze strzez nas przed zlem, szatanem, Jankowskim i Lepperem.
        • Gość: karol w. woj, a do ktorego IP: *.sympatico.ca 22.03.04, 04:53
          z trzydziestu siedmiu tysiecy bogow, bozkow i swietych kamieni slesz te
          zawolania?
    • Gość: miastowy Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.ne.client2.attbi.com 22.03.04, 05:33
      No to dogadalo sie dwoch niebezpiecznych dewiantow. Niczego dobrego to nie
      wrozy.
    • Gość: arahat I takie chwasty łaza po polskiej ziemiiii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.04, 09:26
      a ciemnogrod lize ich po lapach zdobne w zlote sygnety kupione za grosz
      ciemnogrodu
    • Gość: adam Re: Ks. Jankowski z Lepperem IP: *.icpnet.pl 22.03.04, 10:07
      jeden pajac z drugim pajacem
    • Gość: mlodziez polska mocne TAK dla UNIi!!! JUZ DALA MI SZALENIE DUZO!!! IP: *.laribsl.jussieu.fr 22.03.04, 14:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka