wkkr 08.08.10, 20:44 Buzek - szef Parlamentu Europejskiego, Schetyna - marszałek Sejmu, Borusewicz - marszałek Senatu, Tusk - premier rządu, i Komorowski - prezydent! I wszyscy z Platformy! wg J.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blumm Rydzyk , pospieszalski i kaczka 08.08.10, 20:45 Wszyscy kibicuja pisuarowi Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jest pięknie! :) 08.08.10, 20:46 wkkr napisał: > Buzek - szef Parlamentu Europejskiego, Schetyna - marszałek Sejmu, > Borusewicz - marszałek Senatu, Tusk - premier rządu, i Komorowski - > prezydent! I wszyscy z Platformy! > wg J.P. Tez tak uwazam, koniec slodkiego lenistwa, nie bedzie juz na kogo zwalac, . Do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Tylko obiecanego cudu gospodarczego 08.08.10, 20:53 wkkr napisał: > Buzek - szef Parlamentu Europejskiego, Schetyna - marszałek Sejmu, > Borusewicz - marszałek Senatu, Tusk - premier rządu, i Komorowski - > prezydent! I wszyscy z Platformy! > wg J.P. nie ma! I pewnie nie będzie. Bo szło o stołki a nie żeby ludziom było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gelerth0 Re: Tylko obiecanego cudu gospodarczego 09.08.10, 01:07 Ci co mieli mieć lepiej już tak mają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tylko obiecanego cudu gospodarczego 09.08.10, 01:10 Jest lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tylko obiecanego cudu gospodarczego 09.08.10, 01:26 Cuda na kiju..he he Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 01:49 Ale jak prezydent i premier nie tylko byli z tej samej partii, ale byli jeszcze blizniakami, to bylo ok, nie? Coz, to se ne vrati :D Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 02:03 Pewnie że sie nie wróci skoro zamordowano jednego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 02:04 Tego, ktory byl Zydem? Wiem, ze jeden z nich byl. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 02:11 sam jestes żydem.Troche szacunku. Nikt ciebie nie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 02:24 A zydostwo to jest jakas ulomnosc czy wyzwisko PiS-dzielcu? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 02:47 Antysemito? Zerknij w moja sygnaturke;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 02:54 absztyfikant napisał: > Antysemito? Zerknij w moja sygnaturke;) Pewnie te robaczki strasznie obrażają Żydów, antysemito. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 07:56 volupte napisał: > Ubodlo cię rasisto i antysemito. ========================================= Fakt, ona strasznie nie lubi arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Zamordowano? 09.08.10, 09:54 volupte napisał: > Pewnie że sie nie wróci skoro zamordowano jednego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 11:36 Pewnie że sie nie wróci skoro zamordowano jednego z nich. Ktoś cię musiał oszukać. LK zginął w katastrofie. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr manny 09.08.10, 07:54 nie ośmieszaj się. Ja wiem że w USA tylko RM słuchacie i to jest jedyne usprawiedliwienie twojej głupopty. Masz umysł zatruty toruńskim jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: manny 09.08.10, 13:44 Abstrakt, RM sluchalem chyba dwa razy w zyciu a ostatni raz z osiem lat temu. I tak wlasnie wyglada Twoja wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: manny 09.08.10, 14:59 manny-jestem napisał: > Abstrakt, RM sluchalem chyba dwa razy w zyciu a ostatni raz z osiem lat temu. =================== I to własnie te dwa razy wystarczyły by zatruć twój umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: manny 09.08.10, 15:08 W obu przypadkach sluchalem Mszy Swietej. Glupis jak but. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: manny 09.08.10, 15:17 manny-jestem napisał: > Glupis jak but. ======================== Ale i tak jestem mądrzejszy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 11:40 Wrocilismy do PRLu. Bez obaw, to tylko dekaczyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jest pięknie! :) 09.08.10, 02:54 wkkr napisał: > Buzek - szef Parlamentu Europejskiego, Schetyna - marszałek Sejmu, > Borusewicz - marszałek Senatu, Tusk - premier rządu, i Komorowski - > prezydent! I wszyscy z Platformy! > wg J.P. Nieważne, że z PO. Ważne, że nie z PiS. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 03:03 Bingo! Moja siostra, ktora zazwyczaj do wyborow nie chodzi, tym razem poszla, bo uznala, ze nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jest pięknie! :) 09.08.10, 13:49 Ale i tak parafrazują ostatnie zdanie z tego filmiku www.youtube.com/watch?v=n7zJg0NmbkM&feature=related "jakby co to to wszystko jest wina PiS-U"...;) Odpowiedz Link Zgłoś