alistair-p 11.08.10, 19:39 Uważam że powinna taka powstać.Wykłady z bezpieczeństwa lotów miałby Jarosław K i niejaki Macierewicz.Przed wejściem oczywiście popiersie patrona,znacznie większe w stosunku do oryginału,coby było je widac z lotu ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudna.menda Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 11.08.10, 20:18 Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 00:10 Za czym jesteś? Ps. Agorowe nicki: jak któryś opuszcza trzodę adasia a takich jest coraz więcej to pojawia się nick nr 2: np. marudna.menda ma zastąpić marudę, po katarynie pojawiło się ich aż kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 01:38 Nie,chetnie wytlumacze pochodzenie mojego nicka. To pochodna nie marudy,a maroudera, ktory menda jest. Stad i moj nick. Nie mam z Agora ani Adasiem nic wspolnego.;) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Szkoła KGB im. Andrzeja Wajdy! 11.08.10, 20:55 11.normalny-czlowiek.1 napisał: > alistair-p napisał: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. > > ---> Uczyć tam będą: > "Jak KATYnie ponoszą odpowiedzialności" > "Instrukcja Obsługi Polaków" > ============================ Myslałem dotąd że można ci jakoś pomóc,MYLIŁEM SIĘ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
11.normalny-czlowiek.1 Dokładnie to samo pomyślałem o autorze wątku :) 11.08.10, 21:01 alistair-p napisał: Myslałem dotąd że można ci jakoś pomóc,MYLIŁEM SIĘ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Dokładnie to samo pomyślałem o autorze wątku 12.08.10, 00:04 czasami można im pomagać, ale jak sami sobie nie pomogą to będą ufajdani w kpp agorowym głównie do końca.... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazim Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 11.08.10, 20:58 a Romaszewski będzie robił za stewardesę! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 00:23 romaszewski, to za woźnego najwyżej może robić. za stjuardesę będzie robić rokicina, a rokita za stjuarda. malutkiego...;) no i żeby nie było... to katedrę pilotażu na drzwiach od budynków gospodarczych oraz lotnictwa morskiego - poprowadzi niejaki hrabia (ale nie ten od muszek...) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazim Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 11.08.10, 21:35 www.pl.info.pl/img/nowosci/tusk-kacz.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 11.08.10, 23:42 jeszcze nikt nie podsunal tej szczytnej ideii .. patronce - Jadwidze :( Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 00:18 Zbigniew S. pod krzyżem patronuje waszym manifestacjom. Nie wszyscy wiedzą, że Zbigniew S. który zniszczył już kariere niejednej celebrytce. Fotografie z gwałcicielem wielokrotnym i wymuszaczem haraczów są niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 00:25 jadwiga będzie dyrektorem portu lotniczego w starachowicach. - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 Karski mógłby uczyć pisania donosów na pilotów 11.08.10, 23:51 w ramach bezpiecznego latania Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 11.08.10, 23:57 A dlaczego giną posty w tym wątku o szkole im. A Wajdy kiedyś odznaczanego orderami Lenina a teraz Putina? Ps. Pan Wajda należał nie tylko do PZPR, on należał do PPR.... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_grzesiek Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 00:00 Czy wy młodziaki z gazetki wiecie co to należeć do PPR? To jest jak należeć do organizacji zbrodniczej która mordowała AKowców na polecenie Moskwy... Odpowiedz Link Zgłoś
zoo24 Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 00:05 A dlaczego giną posty w tym wątku o szkole im. A Wajdy kiedyś odznaczanego > orderami Lenina a teraz Putina? > Ps. Pan Wajda należał nie tylko do PZPR, on należał do PPR.... nic głupszego już się nie dało wymyślić, pisdakom juz brakuje całkiem rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 01:47 rysiek_grzesiek napisał: > A dlaczego giną posty w tym wątku o szkole im. A Wajdy kiedyś odznaczanego > orderami Lenina a teraz Putina? > Ps. Pan Wajda należał nie tylko do PZPR, on należał do PPR.... Jestes pewny? Bylem kiedys (1970r.) na spotkaniu z Wajda w Londynie. Chwalil sie,ze nigdy nie byl w partii i ja mu wierze. Moze dalbys jakis wiarygodny link? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Tupolewa i samolot juz uhonorowano 12.08.10, 00:28 www.fronda.pl/news/czytaj/fragment_tupolewa_w_sukni_jasnogorskiej_pani Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka catering 12.08.10, 01:27 bedzie wykładał Jajo bruździński, ze względu na potrzebę mocno ograniczonego kontaktu z pasażerami. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: kto nawigatorem ?? 12.08.10, 01:31 proponuję kandydaturę Niesiołka. Zawsze wie gdzie lądować... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: kto nawigatorem ?? 12.08.10, 01:37 Właściwy kierunek może wskazać tylko Jurgiel,jednostka wybitnie inteligentna i błyskotliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: kto negocjatorem ?? 12.08.10, 01:43 no to niesiołka rzucić na negocjatora. odpukać, w razie czego... Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka katedra bezpieczeństwa lotów 12.08.10, 01:39 i zabezpieczenia lotnisk druh Maciorkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka gabinet odnowy biologicznej i fitness club 12.08.10, 01:49 boska Jakuboska i starsza asystentka Szczypa. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka pracownia komputerowa i fonoskopii 12.08.10, 01:54 mł asystent Zbynio Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze a studium jezykow obcych 13.08.10, 06:14 poprowadzi jola szczypinska sadzac po twarzy ma wyglad poliglotki Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazim [...] 12.08.10, 02:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 12.08.10, 06:38 Wspaniały pomysł! Popieram!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 13.08.10, 00:44 za pijar uczelni odpowiedzialna będzie... Pani Kitka!!! ;) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 13.08.10, 00:46 Szkoła ,szkoła tylko uczniów ...zabraknie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Szkoła pilotażu im.Lecha Kaczyńskiego. 13.08.10, 00:49 Się z niewinnych dobierze... ;) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś