jola.iza1 03.09.10, 14:38 świadkiem. Rybką i polityką prorodzinną we mnie?? Lekarstwami w moich rodziców?? No to się zapiszę, TUSKU, pożyjemy, zobaczymy. I Wuj mi świadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polazrski Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:39 Myslisz Jolu, ze to kogos poruszy? Glupio robisz, ale to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:43 Moje zapisanie nikogo nie ruszy:) Zapamiętaj, oszustwa nie zniosa obywatele,serio serio.:( Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:50 jola.iza1 napisała: > Moje zapisanie nikogo nie ruszy:) Zapamiętaj, oszustwa nie zniosa obywatele,s > erio serio.:( Rób, co chcesz. Przypomnij sobie jednak, jaką "prawdę" serwowali PiS-meni, z Jarkiem na czele. Co wyprawiają teraz chyba widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:58 No wlasnie. Wiec po co od razu taki osobisty dramat? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:41 Jako V kolumna? Nie wyjdzie , Migalski dowodem. Tam trzeba d...prezesowi lizac zanim czegos sie dochrapiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:46 sie zobaczy, gorzej być nie może:) Niemniej jednak?? Jarosław jest przystojny i ma rację!! Nadaję sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:52 jola.iza1 napisała: > sie zobaczy, gorzej być nie może:) Niemniej jednak?? Jarosław jest przystojny > i ma rację!! > Nadaję sie?? A więc jednak żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 14:57 Troszkę żartuję panno Wos, troszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 15:00 jola.iza1 napisała: > sie zobaczy, gorzej być nie może:) Niemniej jednak?? Jarosław jest przystojny > i ma rację!! > Nadaję sie?? No to juz kompletna bzdura. W czym ma racje Jaroslaw? Podaj przyklady. A ze przystojny, no, Szczypinskiej sie podoba, ale sama Szczypinska, Jolu, zal patrzec.;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 15:01 jola.iza1 napisała: > sie zobaczy, gorzej być nie może:) Niemniej jednak?? Jarosław jest przystojny > i ma rację!! > Nadaję sie?? Klamac umiesz. Znaczy siem nadajesz siem. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 15:38 Przebijasz Szczypę, to sie nadajesz.:-) Zrób migdałowe oczy w obecności prezesa , moze w końcu sie ujawni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 15:01 PiS ma(miał)też plusy:Zatopił LPR i SO,poszedł na udry z Rydzykiem.....".pogonił" oligarchów(plutokratów)-Kluczyka,100kłosę,Krauzego,Guzowatego..... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Kobieto szaleju sie opilas ? 03.09.10, 15:36 jola.iza1 napisała: > świadkiem. Rybką i polityką prorodzinną we mnie?? Lekarstwami w moich rodziców? > ? > No to się zapiszę, TUSKU, pożyjemy, zobaczymy. I Wuj mi świadkiem. Nie smuc mnie, czy do tego zeby miec wyraziste poglady na sprawy ktore cie obchodza trzeba sie zapisac do jakiejs partii ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Nie zapiszę się:) 03.09.10, 17:20 przez dwa "i"?? Oboje wiemy, iż niekoniecznie:) Niemniej jednak?? Nie dam się robić RZONdowi w blondynkę. Jak myślisz?/ Od akwarium powyżej 700 litrów należy się podatek?? O lekach nie wspomnę i Wuj takoż Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ile ten podatek "rybkowy" ma wynosić? 03.09.10, 17:34 podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/446590,hodujesz_rybki_a_podatek_zaplaciles.html Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ile ten podatek "rybkowy" ma wynosić? 03.09.10, 18:18 To ty hodujesz rybki w dużych ilościach i na sprzedaż??? A dobrze przynajmniej na tym wychodzisz? Może karpie lepiej... od gupików? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Kto wie... 03.09.10, 21:35 Jeśli ktoś chce wstąpić do PiSu > glonojady mogą być użyteczne. ps. może też się zapiszę do PiS? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Nie zapiszę się:) 03.09.10, 17:32 Daj linka bo mnie zaciekawiło te 700 l. To basen? A jak rybek w basenie nie mam, to tez placę? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nie zapiszę się:) 03.09.10, 17:52 www.tok.fm/TOKFM/0,88795.html Drugi września, z Rosatim i Bochniarz program , paragrafy wysłałam Ave:) Już się boję gdzie te rybki w "basenie" , przed sONsiadami?? Odpowiedz Link Zgłoś
1_normalny.czlowiek-1 Dzięki,że przypomniałaś.Otworzę wątek 03.09.10, 18:51 jola.iza1 napisała: Drugi września, z Rosatim i Bochniarz program , paragrafy wysłałam Ave:) ---> by szczególnie przypomnieć o trzecim gościu Tadeusza Mosza, Hubercie Janiszewskim, gdyż bulwersująca w tej audycji była nie tylko sprawa "rybkowego". Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Nie zapiszę się:) 03.09.10, 18:08 etwas-geheimnis napisał: > Daj linka bo mnie zaciekawiło te 700 l. To basen? A jak rybek w basenie nie mam > , > to tez placę? 700l to sa trzy beczki, czyli duza wanna. :ppp Biada Polakom juz nie beda mogli karpia w wannie trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie zapiszę się:) 03.09.10, 18:20 Etam... Musiało by być tyuciąc dwieście pięćdziesiąt sześ gupików albo dwadzieścia dwa i pół karpia... ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Demontaz pisu. 03.09.10, 18:24 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8334302,PiS_rozwiazalo_struktury_na_Pomorzu.html Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re:Sclavus?? 03.09.10, 18:42 Ty czytał?? Czy Ty koniecznie jesteś ZAA? www.tvaqua.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6:we-are-volunteers&catid=1:latest-news&Itemid=18 Wuj mi mówi, że ?? Niekoniecznie!! Mam pisać gdzie można zaoszczędzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re:Sclavus?? 03.09.10, 19:01 Oj Jolu jesli dla kogos to biznes, to że jakis podatek bedzie placił nie jest dziwne.Chociaż podejrzewam ,że to nadal bedzie szara strefa.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re:Sclavus?? 03.09.10, 19:13 Nio popatr: ) A jak nie jest szara? Mam te rybki Czymać, wymieniać, czekać?? No kto mnie podkabluje?? .SwojOM drogom?? Trzydzieści tysięcy katechetów, tak?? Zarabiają około trzy tysiące brutto,tak?? Konkordat nie nakazał płacić, tak?? No to może rybki zamienić na katechetów?? Co Ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re:Sclavus?? 03.09.10, 19:29 To że KK nie płaci podatków załatwili sobie konkordatem. Zmienic to nie jest proste. Nawet jesli jakaś partia miałaby wolę zmian nie zrobi tego łatwo. Nie bierz do domu takiego , bo z miejsca dostaniesz łatke kochanki , bez wzgledu czy by tak było czy nie. Rybki hoduj jesli lubisz , z zglosic do opodatkowania potrzebujesz chyba wtedy jesli musisz wystawiac rachunki za nie. To zalezy od formy sprzedazy. Ja bym sie nie wyrywał do marnowania pieniedzy.... na podatki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Nie zapiszę się:) 03.09.10, 18:51 Beda mogli tylko .....z podatkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jaki tam basen 03.09.10, 19:15 etwas-geheimnis napisał: > Daj linka bo mnie zaciekawiło te 700 l. To basen? A jak rybek w basenie nie mam > , > to tez placę? Akwarium (jakuzzi) o wymiarach 150/100/50 cm to 750 litrów wody. :) Kogoś pogięło w tym fiskusie. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Jaki tam basen 03.09.10, 19:19 Dokladnie tyle ile maja kadzie z karpiami wystawiane przed Bozym Narodzeniem w czeskich miastach. Niestety, Jolu, bedziesz musiala beknac. Chyba ze zostaniesz zakonnica. Wtedy panstwo na ciebie wylozy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek O rany! Dziewczyny! Musicie do PiSu?? 03.09.10, 18:46 Tyle jest organizacji do wyboru - IRA, OWP, ORMO (ups - nie, tej już nie ma!), GRU, ONZ, SKO, MOSAD, UNESCO, USA, KIK... nawet możecie zostać kawalekami Orderu Uśmiechu!! Co was opętało z tym PiSem??! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: O rany! Dziewczyny! Musicie do PiSu?? 03.09.10, 18:53 A jeszcze jest - SWP (Stowarzyszenie Wujów Prostych) i SWZ (Stowarzyszenie Wujów Zwisających). Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 19:02 Zapiszesz sie , aby bylo wieej martwych dusz? Składki masz zamiar płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Zapisuję się do PiS, i Wuj mi 03.09.10, 19:03 Czy wystapisz o zwolnienie ze składek z powodu trudnej sytuacji rodzinnej, jak Migalski:-) Odpowiedz Link Zgłoś
odnowiony_moralnie A co? PiSowcy nie płacą podatków? 03.09.10, 21:31 jola.iza1 napisała: > świadkiem. Rybką i polityką prorodzinną we mnie?? Lekarstwami w moich rodziców? > ? > No to się zapiszę, TUSKU, pożyjemy, zobaczymy. I Wuj mi świadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś