psiogon 08.09.10, 01:15 "Gra naszej reprezentacji przynosi nam wstyd". Większy wstyd przynosi Polsce "polityk" taki jak Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all.correct Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 07:47 Co on tam wtedy mógł powiedzieć ? Za te marne 11.200 zł ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petrozwierz Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:19 Wypuścić Bolka na boisko, on pokaże jak się gra. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:26 Bolek jako mędrzec,Bolek z Matka Boską w klapie marynarki,Bolek podający nogę na przywitanie,Bolek reformator i jeszcze Bolek trener...do dzieła Euro niedługo wytrenuj naszych chłopców jak GW wyborców POszewi hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Znowu skandaliczny żart witoldzbazin... 08.09.10, 09:33 witoldzbazin napisał: > Bolek jako mędrzec,Bolek z Matka Boską w klapie marynarki,Bolek podający nogę n > a przywitanie,Bolek reformator i jeszcze Bolek trener...do dzieła Euro niedługo > wytrenuj naszych chłopców jak GW wyborców POszewi hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:31 psiogon napisał: > "Gra naszej reprezentacji przynosi nam wstyd". Większy wstyd przynosi Polsce "p > olityk" taki jak Wałęsa. ...że o tych dwóch klonach, z których jeden nie żyję, wspominał nie będę.. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:36 Na tym forum nikt, nikogo nie czyta, nikt nikogo do niczego nie jest w stanie przekonać, każdy pisze tylko dla siebie. W jakim celu to robicie, lżej wam? 23. PS.Nie wolno mi zakładać watków, łamię regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:38 oryginal23 napisał: > Na tym forum nikt, nikogo nie czyta, nikt nikogo do niczego nie jest w stanie p > rzekonać, każdy pisze tylko dla siebie. > W jakim celu to robicie, lżej wam? > 23. > PS.Nie wolno mi zakładać watków, łamię regulamin. Pewnie, że lżej...Przecież ty też tym wpisem swe frustracje wyładowujesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:43 oryginal23 napisał: > Na tym forum nikt, nikogo nie czyta, nikt nikogo do niczego nie jest w stanie p > rzekonać, każdy pisze tylko dla siebie. trafna diagnoza...to wojna Polsko-Polska którą obnażył niejaki Wajda a premierek POszewików ją rozpoczął cel jest prosty dorznąć watahę albo ubić matoła hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:04 oryginal23 napisał: > PS.Nie wolno mi zakładać watków, łamię regulamin. Nie trzeba było zakładać wątków, których moderator nie jest w stanie zrozumieć. Odruchowo skasuje, a karne punkty lecą... Trzeba zakładać wątki proste i zrozumiałe dla wszystkich, jak normalniludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:48 psiogon napisał: > "Gra naszej reprezentacji przynosi nam wstyd". Większy wstyd przynosi Polsce "p > olityk" taki jak Wałęsa. Wałęsa ma absolutną rację.Gra reprezentacji Polski jest skandaliczna i przynosi wstyd Polsce. B.prezydent wie co mówi,za zasługi dla Polski ma być twarzą Euro2012 Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:04 "B.prezydent wie co mówi,za zasługi dla Polski ma być twarzą Euro2012" - na tych waszych zebraniach pionierow daja wam gotowe teksty na fora? Zainterweniej prosze, ze dretwe sa strasznie i moglby wydzial propagandy sie przylozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:07 kkuubba1 napisał: > "B.prezydent wie co mówi,za zasługi dla Polski ma być twarzą Euro2012" - na tyc > h waszych zebraniach pionierow daja wam gotowe teksty na fora? > > Zainterweniej prosze, ze dretwe sa strasznie i moglby wydzial propagandy sie pr > zylozyc. Twoje wpisy rydzykopodobny J.M.Nowak pisuje, pisowski hunwejbinie...? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:09 nie lubie pis.nigdy na pis nie glosowalem. uwazam jednak, ze PO to najgorsza,najbardziej nieudolna i bez pomyslu partia w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:12 kkuubba1 napisał: > nie lubie pis.nigdy na pis nie glosowalem. > > uwazam jednak, ze PO to najgorsza,najbardziej nieudolna i bez pomyslu partia w > polsce. Ja z kolei żadnej partii nie lubię...ale PiSu szczególnie...Mogę zrozumieć błędy, ale nigdy zacietrzewienia i debilizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:21 a ja nie rozumiem jak mozna nie wiedziec co to srednia arytmetyczna, ale tlumaczyc to innym (jak robile(a)s w innym watku). Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:25 kkuubba1 napisał: > a ja nie rozumiem jak mozna nie wiedziec co to srednia arytmetyczna, ale tlumac > zyc to innym (jak robile(a)s w innym watku). Wstawisz mi "jedynkę"...? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:09 kkuubba1 napisał: > "B.prezydent wie co mówi,za zasługi dla Polski ma być twarzą Euro2012" - na tyc > h waszych zebraniach pionierow daja wam gotowe teksty na fora? > > Zainterweniej prosze, ze dretwe sa strasznie i moglby wydzial propagandy sie pr > zylozyc. Trolu,spadaj albo nauczyć się gramatycznie i ortograficznie pisać.Pobierasz nauki wolskiego u prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:11 gramatycznie pisze. brakuje tylko polskich znakow. spokojnie, spokojnie - nie nalezy sie unosic.na zebraniu partyjnym nie mowili?:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:14 kkuubba1 napisał: > gramatycznie pisze. brakuje tylko polskich znakow. > spokojnie, spokojnie - nie nalezy sie unosic.na zebraniu partyjnym nie mowili?: > ) Piszesz takim tonem jakbyś po "Dniach skupienia" dopiero co był... Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:14 kkuubba1 napisał: > gramatycznie pisze. brakuje tylko polskich znakow. > spokojnie, spokojnie - nie nalezy sie unosic.na zebraniu partyjnym nie mowili?: > ) A prezes nie wyposażył ,jak należy klawiaturę? Poproś o.Rydzyka - na pewno da to co potrzeba do wypisywania bzdur na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:30 cookies9 napisała: > kkuubba1 napisał: > > > gramatycznie pisze. brakuje tylko polskich znakow. > > spokojnie, spokojnie - nie nalezy sie unosic.na zebraniu partyjnym nie mo > wili?: > > ) > > A prezes nie wyposażył ,jak należy klawiaturę? Poproś o.Rydzyka - na pewno da t > o co potrzeba > do wypisywania bzdur na FK. On ci to objaśni stosując "średnią arytmetyczną" dlaczego po "polskiemu" pisywać ma trudności...On Stefan Banach, nie Kopaliński... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 09:59 Czy ja doczekam czasów gdy zniknie wreszcie z mediów ta paskudna gęba, która zawsze ma coś do powiedzenia na wszystkie tematy ? Tyle wstydu, co nam Wałęsa za czasów swojej prezydentury przyniósł nikt nigdy nie przyniósł i nie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:05 ewa8a napisała: > Czy ja doczekam czasów gdy zniknie wreszcie z mediów ta paskudna gęba, która za > wsze ma coś do powiedzenia na wszystkie tematy ? Tyle wstydu, co nam Wałęsa za > czasów swojej prezydentury przyniósł nikt nigdy nie przyniósł i nie przyniesie. > Zapomniałaś jakby o jego imienniku...też niczego sobie trefniś był... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Wałęsa powiedział 08.09.10, 10:34 Mimo wszystko - drugi w kolejności. Kmiota Wałęsy i jego ,,naczynia do dupy'', na którego brak uzalał się podczas wyzyty w Niemczech, nikt nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Jak zwykle pitolisz. 08.09.10, 10:08 Wałęsa Polsce wstydu nie przynosi. Zawstydza natomiast Wolskę. I dobrze. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: Jak zwykle pitolisz. 08.09.10, 19:27 Co on tam wtedy mógł powiedzieć ? Za te marne 11.200 zł ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś