Dodaj do ulubionych

Hasło : "Sprzedam POlskę- J.V.Rostowski

09.09.10, 12:01
gegenjay.wordpress.com/2010/05/17/sprzedam-polske-j-rostowski-i-po-spolka/
odzew :

www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8

"mondralo z PO" może tu POdyskutujesz co?
Obserwuj wątek
    • mondrala_z_po POwim ciebie tak.Zorientowałem się w tym późno. 09.09.10, 12:11
      Dopiero jak otworzyli Makro Kesz i Kery. Polazłem tam POszukać długo oczekiwanych zachodnich towarów. Ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem że tam handlują tym samym co ja.
      Wtedy zrozumiałem że nie ma dla nas już ratunku , chyba że wojna partyzancka. he.he
      a Stefan nie zawsze był głupi. Ale nicnierobienie za które dostaje się coś rozwala moozg od środka.
      przewodniczącym winien być Stefan Kutzyk z Biłgoraja albo Gregory Pękł mimo wszystko.
      • golden-women01 Re: POwim ciebie tak.Zorientowałem się w tym późn 09.09.10, 16:22
        Jako rodowitego (?) Polaka nie interesuje cie to , że nasz majatek narodowy jest rozkradany?
        • mondrala_z_po qwa nać,czy ty mię rozumisz ? Makro łotworzyły w 09.09.10, 16:33
          1993 roku i ja już to rozkradanie widziałem wtedy. I ja mówiłem tyn wasz Bolek puści was w obiecanych skarpetkach. Ale ja byłem jeden i obśmiewany byłem przez entuzjastów Jewropy dokumentnie pracując 24h na dobę i POdwajając codzień kasę i przyszedł rok 1994 jak Orwella
          1984 i wszystko zaczęło zjeżdżać w dół. niektórym się zdawało że trzymają Pana Boga za nogi
          a dziś licytują im chałupy.
          • yoma Re: qwa nać,czy ty mię rozumisz ? Makro łotworzył 09.09.10, 17:07
            I tak od 1993 rozkradają, rozkradają, rozkradają i rozkraść nie mogą? To jołopy są.
            • mondrala_z_po już tylko ziemia została , twarzyszu 09.09.10, 20:08

• etwas-geheimnis Re: już tylko ziemia została , twarzyszu 09.09.10, 20:17
                Sprzedać , niech nie leży odłogiem.
                • 4cat Re: już tylko ziemia została , twarzyszu 10.09.10, 08:28
                  lody kręcimy lody.
    • odnowiony_moralnie No to zrobi w wała Niemcy i Rosję! 09.09.10, 16:24
      golden-women01 napisała:

> gegenjay.wordpress.com/2010/05/17/sprzedam-polske-j-rostowski-i-po-spolka/
      > odzew :
      >
      >
      > www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8
      >
      > "mondralo z PO" może tu POdyskutujesz co?
    • wiosnaludzikow Za mało sprzedaje 09.09.10, 16:43
      Marzę o tym aby szybko sprzedali zasyfione PKP, zabagnioną PP Poczta Polska i wiele innych.
      Za słabo sprzedają ! Mam o to żal!
      • yoma Re: Za mało sprzedaje 09.09.10, 17:08
        A idź, PP i PKP kto ci kupi? To są instytucje niereformowalne, można tylko zaorać i posiać owies.
        • wiosnaludzikow Re: Za mało sprzedaje 09.09.10, 20:29
          yoma napisała:

> A idź, PP i PKP kto ci kupi? To są instytucje niereformowalne, można tylko zaor
          > ać i posiać owies.
          Wyobraż sobie, że jest wielu chętnych aby to i nie tylko to kupić.
          • 4cat Re: Za mało sprzedaje 10.09.10, 13:30
            kręcą .....
          • yoma Re: Za mało sprzedaje 10.09.10, 13:32
            Szczerze mówiąc, ciężko mi to sobie wyobrazić :)
    • druh.jarka pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 17:52
      zapudlowac go na dozywocie i trzymac o suchym chlebie i wodzie. W kazdym normalnym kraju taki zdrajca juz by wisial, a w Tuskolandii jest zlodziejem- ministrem.
      • aniechto.only Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 17:58
        Przeciez sprzedaje tylko POlske, jak napisala Golda(a ona zawsze wie najlepiej), wiec co sie martwisz?
        • druh.jarka Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 18:09
          ok okradl Polske, nasz kraj, i ja sprzedaje. Miejsce zlodzieja jest w pudle albo na szubienicy.
          • aniechto.only Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 18:16
            Zloz doniesienie w prokuraturze
            A wieszac to sobie mozesz majtki, jak je upierzesz.
            • 4cat Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 10.09.10, 09:45
              Klińskiego nam brakuje.
      • etwas-geheimnis Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 20:15
        Skoro sprzedaje to beda pieniadze , które ty przezresz:-)
        • 4cat Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 11.09.10, 11:41
          potrzeba Kilińskiego.
      • golden-women01 pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 10.09.10, 16:18
        włos mu z głowy nie spadnie podobnie jak Balcerowiczowi za wyprzedaż majątku narodowego!
        Polacy muszą jeszcze dostać fest po dupach by otworzyły im się oczy!
    • druh.jarka skladamy doniesienie na tego zlodzieja w trybunale 09.09.10, 18:19
    • wariant_b Re: Hasło : "Sprzedam POlskę- J.V.Rostowski 09.09.10, 18:21
      Jak jeszcze trochę spuści z ceny, to bierz!!!
    • ukos Przez PiSdzielców sprzedajemy taniej 09.09.10, 18:55
      Jak nie bylo kryzysu i można było sprzedać w lepszych warunkach rynkowych, to antyprywatyzator tow. Jasiński pilnował państwowych posadek dla PiSdzielców. To te posadki mają PiSiory na myśli bulgocząc o "srebrach narodowych".
    • jola.iza1 Re: Goldzia, co Ci szkodzi?? 09.09.10, 18:59
      Kupuj , bedzie polską Polska.
      • 4cat Re: Goldzia, co Ci szkodzi?? 11.09.10, 11:59
        od Zyda ?
      • golden-women01 to niemożliwe! 11.09.10, 12:07
        jola.iza1 napisała:

> Kupuj , bedzie polską Polska.

Nie mam nic wspólnego z układem z Magdalenki ani z Okrągłym Stołem, nie mam w rodzinie komucha,nie jestem z "starszych i madrzejszych" czyli fiasko na całej linii.Polakom NIC nie sprzedają bo z czego Polak ma kupić? z tej marnej pensyjki państwowej??? z najniższej krajowej?A to jest własnie obraz statystycznego Polaka.Polak dzis nie jest suwerenem we własnym kraju!
    • hawranekslonko Re: Hasło : "Sprzedam POlskę- J.V.Rostowski 09.09.10, 20:13
      Sprzedam POLSKE-kupie PiS.
    • mondrala_z_po ryży waśka sprzedał beczkę spirytusu i za wszystko 09.09.10, 20:19
      kupił litra samogonu. kiedyś to był przykład radzieckiej gospodarki ale teraz... liberalnej.
      Bo nie ważne co i za ile się sprzeda tylko komu się sprzeda a komu nie.
      • etwas-geheimnis Re: ryży waśka sprzedał beczkę spirytusu i za wsz 09.09.10, 20:25
        Boisz sie że ci stołek spod du... sprzedadzą?
        • mondrala_z_po jesteś głupszy niż ustawa aborcyjna 10.09.10, 03:42

• 4cat Re: jesteś głupszy niż ustawa aborcyjna 10.09.10, 08:04
            wszystko na sprzedaż aby ukręcić lody.
    • zapijaczony_ryj Podplę Polskę-JK 10.09.10, 13:33
      Dla wadzy gotów jestem przelać krew Polaków-JK
      • 4cat Re: Podplę Polskę-JK 10.09.10, 15:08
        nawet aresztuję krzyż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka