golden-women01 09.09.10, 12:01 gegenjay.wordpress.com/2010/05/17/sprzedam-polske-j-rostowski-i-po-spolka/ odzew : www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8 "mondralo z PO" może tu POdyskutujesz co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondrala_z_po POwim ciebie tak.Zorientowałem się w tym późno. 09.09.10, 12:11 Dopiero jak otworzyli Makro Kesz i Kery. Polazłem tam POszukać długo oczekiwanych zachodnich towarów. Ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem że tam handlują tym samym co ja. Wtedy zrozumiałem że nie ma dla nas już ratunku , chyba że wojna partyzancka. he.he a Stefan nie zawsze był głupi. Ale nicnierobienie za które dostaje się coś rozwala moozg od środka. przewodniczącym winien być Stefan Kutzyk z Biłgoraja albo Gregory Pękł mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
golden-women01 Re: POwim ciebie tak.Zorientowałem się w tym późn 09.09.10, 16:22 Jako rodowitego (?) Polaka nie interesuje cie to , że nasz majatek narodowy jest rozkradany? Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala_z_po qwa nać,czy ty mię rozumisz ? Makro łotworzyły w 09.09.10, 16:33 1993 roku i ja już to rozkradanie widziałem wtedy. I ja mówiłem tyn wasz Bolek puści was w obiecanych skarpetkach. Ale ja byłem jeden i obśmiewany byłem przez entuzjastów Jewropy dokumentnie pracując 24h na dobę i POdwajając codzień kasę i przyszedł rok 1994 jak Orwella 1984 i wszystko zaczęło zjeżdżać w dół. niektórym się zdawało że trzymają Pana Boga za nogi a dziś licytują im chałupy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: qwa nać,czy ty mię rozumisz ? Makro łotworzył 09.09.10, 17:07 I tak od 1993 rozkradają, rozkradają, rozkradają i rozkraść nie mogą? To jołopy są. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: już tylko ziemia została , twarzyszu 09.09.10, 20:17 Sprzedać , niech nie leży odłogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: już tylko ziemia została , twarzyszu 10.09.10, 08:28 lody kręcimy lody. Odpowiedz Link Zgłoś
odnowiony_moralnie No to zrobi w wała Niemcy i Rosję! 09.09.10, 16:24 golden-women01 napisała: > gegenjay.wordpress.com/2010/05/17/sprzedam-polske-j-rostowski-i-po-spolka/ > odzew : > > > www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8 > > "mondralo z PO" może tu POdyskutujesz co? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Za mało sprzedaje 09.09.10, 16:43 Marzę o tym aby szybko sprzedali zasyfione PKP, zabagnioną PP Poczta Polska i wiele innych. Za słabo sprzedają ! Mam o to żal! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Za mało sprzedaje 09.09.10, 17:08 A idź, PP i PKP kto ci kupi? To są instytucje niereformowalne, można tylko zaorać i posiać owies. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Za mało sprzedaje 09.09.10, 20:29 yoma napisała: > A idź, PP i PKP kto ci kupi? To są instytucje niereformowalne, można tylko zaor > ać i posiać owies. Wyobraż sobie, że jest wielu chętnych aby to i nie tylko to kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Za mało sprzedaje 10.09.10, 13:32 Szczerze mówiąc, ciężko mi to sobie wyobrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
druh.jarka pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 17:52 zapudlowac go na dozywocie i trzymac o suchym chlebie i wodzie. W kazdym normalnym kraju taki zdrajca juz by wisial, a w Tuskolandii jest zlodziejem- ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 17:58 Przeciez sprzedaje tylko POlske, jak napisala Golda(a ona zawsze wie najlepiej), wiec co sie martwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
druh.jarka Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 18:09 ok okradl Polske, nasz kraj, i ja sprzedaje. Miejsce zlodzieja jest w pudle albo na szubienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 18:16 Zloz doniesienie w prokuraturze A wieszac to sobie mozesz majtki, jak je upierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 10.09.10, 09:45 Klińskiego nam brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 09.09.10, 20:15 Skoro sprzedaje to beda pieniadze , które ty przezresz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 11.09.10, 11:41 potrzeba Kilińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
golden-women01 pod trybunal stanu zdrajce J.V.Rostowskiego 10.09.10, 16:18 włos mu z głowy nie spadnie podobnie jak Balcerowiczowi za wyprzedaż majątku narodowego! Polacy muszą jeszcze dostać fest po dupach by otworzyły im się oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Hasło : "Sprzedam POlskę- J.V.Rostowski 09.09.10, 18:21 Jak jeszcze trochę spuści z ceny, to bierz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Przez PiSdzielców sprzedajemy taniej 09.09.10, 18:55 Jak nie bylo kryzysu i można było sprzedać w lepszych warunkach rynkowych, to antyprywatyzator tow. Jasiński pilnował państwowych posadek dla PiSdzielców. To te posadki mają PiSiory na myśli bulgocząc o "srebrach narodowych". Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Goldzia, co Ci szkodzi?? 09.09.10, 18:59 Kupuj , bedzie polską Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
golden-women01 to niemożliwe! 11.09.10, 12:07 jola.iza1 napisała: > Kupuj , bedzie polską Polska. Nie mam nic wspólnego z układem z Magdalenki ani z Okrągłym Stołem, nie mam w rodzinie komucha,nie jestem z "starszych i madrzejszych" czyli fiasko na całej linii.Polakom NIC nie sprzedają bo z czego Polak ma kupić? z tej marnej pensyjki państwowej??? z najniższej krajowej?A to jest własnie obraz statystycznego Polaka.Polak dzis nie jest suwerenem we własnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Hasło : "Sprzedam POlskę- J.V.Rostowski 09.09.10, 20:13 Sprzedam POLSKE-kupie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrala_z_po ryży waśka sprzedał beczkę spirytusu i za wszystko 09.09.10, 20:19 kupił litra samogonu. kiedyś to był przykład radzieckiej gospodarki ale teraz... liberalnej. Bo nie ważne co i za ile się sprzeda tylko komu się sprzeda a komu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: ryży waśka sprzedał beczkę spirytusu i za wsz 09.09.10, 20:25 Boisz sie że ci stołek spod du... sprzedadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: jesteś głupszy niż ustawa aborcyjna 10.09.10, 08:04 wszystko na sprzedaż aby ukręcić lody. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Podplę Polskę-JK 10.09.10, 13:33 Dla wadzy gotów jestem przelać krew Polaków-JK Odpowiedz Link Zgłoś