elena4.2 22.09.10, 13:08 to zróbcie miejsce dla brygad międzynarodowych.Przyjadę, kurczę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etwas-geheimnis Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 13:14 Przyjedz z sedesem. Tarcza ci sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 13:17 Chciałes powiedziec z deską od sedesu? Spoko. No chyba zdążycie, bo mnie słuchy dochodzą, że Polska w oczach niknie. Obyśmy zdążyli. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 14:03 Zaćma zwykła ci się zaczyna, dziecko drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim1 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:32 sclavus napisał: > Zaćma zwykła ci się zaczyna, dziecko drogie... sclavus,Ty lepiej nie mów o zaćmie.Nie wypada w domu powieszonego mówić o sznurze.Zrozumiałeś coś z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:38 w oczach to niknie twoja Hiszpania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:40 W oczach to Zapatero niknie. Az zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:43 Ale zanim zniknie zdazy was nieźle uszkodzić.Chcieli komuny to mają. My nie chcemy ani czerwonej ani brunatnej . Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:46 Mówisz, że mafijna najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:47 Hiszpania nie upadnie. Co najwyżej komunistyczny projekt państwa ogólnej beztroski. W przypadku Polski to kraj jest zagrozony. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 19:09 Co to znaczy mafijna? Układ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 19:13 Tarzysze beneficjenci w kupce. To juz nie jest dawne hole dupki hop do kupki, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
odnowiony_moralnie na razie musisz sie gonić z irasiadem 24.09.10, 01:39 elena4.2 napisała: > Tarzysze beneficjenci w kupce. > To juz nie jest dawne hole dupki hop do kupki, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 24.09.10, 03:31 Proszę pani,jak będziemy gonić Tuska,to spadów zza granicy,nawet piszących po polsku nie potrzebujemy. A z tą deską od sedesu,to proszę uważać i paluszków sobie nie przyciąć,bo i wzrok ma pani kiepski/cała Polska w oczach i jeszcze niknie,to jakaś nowa jednostka chorobowa,w Polsce jeszcze nie znana/. No i ze słuchem u pani nie tak,bo tylko słuchy,czyli jakieś szczątkowe informacje do pani docierają. Zamiast rwać się do nie potrzebnej i niepożądanej pomocy lepiej pójść do lekarza i zacząć leczyć te dziwne objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika na Twoim miejscu, to ... 22.09.10, 13:19 bardziej bym się o Hiszpanię martwiła Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: na Twoim miejscu, to ... 22.09.10, 13:23 Ma jednak uczciwsze slużby publiczne, więc w razie czego upadek będzie mniej bolesny. A nasze służby na koniec zanim będą chciały czmychnąc, to jeszcze resztki będą chciały z sobą zabrac, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 13:53 elena4.2 napisała: > to zróbcie miejsce dla brygad międzynarodowych Jesteś jeszcze gorliwszą komunistką niż sawa. Fascynujące, jakie spustoszenie zasiał w umysłach ten system przez 45 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 14:36 lepkie.lapki napisał: > elena4.2 napisała: > > > to zróbcie miejsce dla brygad międzynarodowych > > Jesteś jeszcze gorliwszą komunistką niż sawa. Fascynujące, jakie spustoszenie z > asiał w umysłach ten system przez 45 lat. > Jak elena sama wyznała, wyjechała z Polski dopiero PO 89 roku, więc innej Polski, niż PRL nie zaznała. Dlatego tak tęskni za rządami PiSbolszewii. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:09 Znałam, znałam. Rychtyg dane mi było poznac. Nocna zmiana potwierdziła, ze nie ma tu na co czekac bo pod mostem wyladuję. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:13 A no i z przyjazdow na wakacje albo w celach zalatwiania jakichś spraw znam. I wisz, co? trochę podrózowałam, nawet uliczne jedzenie w krajach trzeciego swiata jadłam. Ale jedynego w zyciu zatrucia żołądkowego dostałam w Warszawie jedząc fast food i to wcale nie wietnamski, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:17 Tak, ze IIIRP z zatruciem żołądka mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:24 elena4.2 napisała: Ale jedynego w zyciu zatrucia żołądkowego dostałam w Warszawie jedz > ąc fast food i to wcale nie wietnamski, hehehe. > Tak, ze IIIRP z zatruciem żołądka mi się kojarzy Tak to sie konczy ,jak sie kupuje zarcie u Prawdziwych Polakow, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:27 A czy ja wiem, jakiej narodowosci to zarcie bylo?? Wiem tylko, ze sprzedawca skosnych oczu nie miał. No i że potem wcale nie było przyjemnie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 13:58 Nie bedziemy gonić Tuska.Przed nim rok ciężkiej pracy jako premiera a potem ,następne 4 lata. To zręczny i inteligentny polityk.Niewielu jest takich w Polsce.Kompletnie przeciwieństwo tzw 'męża stanu' guru sekty pis JarKacza, Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 cookies 9 22.09.10, 17:55 s......j na zebranie młodzieżówki i tam sobie możecie takie żałosne teksty nawzajem opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:21 Aktywista jak zetempowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 płacą mu (albo jej) za teksciki na forum 22.09.10, 18:23 zbyt kwadratowe formułki, żeby to "z serca" było Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 17:27 Ależ ty masz fantazję, elenko. Nie widzisz, że to Jarka chcą pogonić, a nie Tuska? Ślepota cię dopadła? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:05 Ale to nie Jarka będą chcieli zjeśc tylko Tuska, głodne rzesze/ już budżetówka protestuje, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Dlaczego "międzynarodowych", pani Eleno ? 22.09.10, 18:05 To Pani już nie jest Polką ? Szkoda, taka patriotka kiedyś z Pani była. Ubyło jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Dlaczego "międzynarodowych", pani Eleno ? 22.09.10, 18:14 Jestem Polonią. Mówie o międzynarodowych brygadach polonijnych, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Dlaczego "międzynarodowych", pani Eleno ? 22.09.10, 18:26 Cieniutkie tłumaczonko, jak na takie bojowe "he he he". Ile razy Panią czytam, to jakbym słyszała taki ochrypły sznaps baryton spod budki z piwem. Po co Pani tak się oszpeca ? Jakieś umartwienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Dlaczego "międzynarodowych", pani Eleno ? 22.09.10, 18:34 A to sobie daruj skarbie. Nigdy nie udawałam kogoś innego tak, jak to zwylkli robic twoi idole, ktorzy na wizji ę ą, a poza nią menel. Jesli ja się tobie kojarzę z budka z piwem, to trudno. wolnośc skojarzeń też mamy. Tylko później nie dziw się jesli korzystam z zasady wzajemnosci na tym polu , hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:49 Mam obawy ze nie bedzie juz co gonic sam ucieknie do Israel Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 18:50 Oj, nie bylabym taka pewna. Mnie się bardziej to, ze w Rosji o azyl poprosi, po głowie kołacze. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 19:03 Ależ przyjedź, brygado międzynarodowa, walczyć o polskoom Polskie-Wolskie. Z kałasznikowem najlepiej. bo to koronny argument pisi faszystowskiej - o ile umiesz przełącznik ognia przestawiać... Dobrze jest siedzieć na d... za granicą i mądrzyć się na temat polskich spraw, a już kaczej s.aczki zwłaszcza. Jeszcze stanie wodzuś przed Trybunałem Stanu za działalność na szkodę Polski. Pardon - Wolski, bo przecież Hymnu się do dziś nie naumiał. Przyjeżdżaj dołączyć do neofaszystów, co Chrystusa z krzyża usunęli i z mogiłami sprzed 90 lat walczą. To takie łatwe! Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 19:08 A przyjadę. A potem faktycznie uruchomię trybunał stanu. Oby nie był to rewolucyjny trybunał stanu. A o broń sie nie martw. Łuk mam. Odpowiedz Link Zgłoś
krasawicamaskwy Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 19:22 elena4.2 - A przyjadę. A potem faktycznie uruchomię trybunał stanu. Oby nie był to rewolucyjny trybunał stanu. ===================================== Wali Ci na dekiel coraz bardziej. Pisuardessa - rewolucjonistka. Pomnik ci postawią . Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 22.09.10, 19:37 Wali na dekiel temu, kto słuszne pretensje chce skojarzyc z faszyzmem. No jasne. Faszyzm to byl największy wróg lewaków. A wiedzą oni, że kiedyś za niegodziwosci przyjdzie zaplacic. To im sie poo nocach sni. A że nie wiedzą w jaki sposób zaplacą, to odwołują się do stereotypu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 24.09.10, 01:11 Ale on sie boi zimy moze jako rudy by predzej osiedlil sie w Szwecji albo Irlandi tam by nikt jego nie rozpoznal. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 24.09.10, 04:47 a kto ma go pogonic ? Katolicko-narodowo-pisowcy psychole nie dadza rady zebrac potrzebnej do tego ilosci zolnierzy Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 24.09.10, 04:55 fagay napisał: > a kto ma go pogonic ? Katolicko-narodowo-pisowcy psychole nie dadza rady zebrac > potrzebnej do tego ilosci zolnierzy nie będzie pił nie będzie jadł nie będzie spał będzie bał się koszmarów, ognia, trucizny Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 kameleon 24.09.10, 05:05 Tusk zmienia sie jak kameleon w zaleznosci do sytuacji zmienia szybko kolor raz czarny czerwony albo brunatny.nie wiadomo bedzie kogo gonimy a moze przez pomylke popedzimy kapciowego Papy Dziwisza. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jak zaczniecie już gonic Tuska., 24.09.10, 06:59 pan.kultura napisała: > fagay napisał: > > > a kto ma go pogonic ? Katolicko-narodowo-pisowcy psychole nie dadza rady > zebrac > > potrzebnej do tego ilosci zolnierzy > > nie będzie pił > nie będzie jadł > nie będzie spał > będzie bał się koszmarów, ognia, trucizny ======================= Bardzo dokładnie opisałeś fobie Lecha i Jarosława K. A Tuskowi,możecie skoczyć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś