Dodaj do ulubionych

Pesymizm i Strach, czyli PiS.

25.09.10, 13:58
Tak powiedział Pepek z gumy, nieślubny syn wodza Azteków...
Analizując tą głeboką jak Rów Marjański myśl naszego wóca, kiedy nie czuję ciężaru portfela, piwnica jescze mi po powodzi nie przeschła, nie mam opału a Jankesi głoszą zimę tysiąclecia, słowa pesymizm i strach są rzeczywiście adekwatne. Na dodatej ta 100 miliardowa dziura Rostkowskiego, która nagle, jak grom z jasnego nieba spadła na nas ze środy na czwartek... Od trzech lat pasmo klęsk, tragedii i pogromów boiskowych. Najpierw zabili się nasi najlepsi piloci, szkoleni za ciężką kasę przez wiele lat, później prezydent i cały sztab armii, trzy powodzie na rok, gaz na trzy tygodnie, chleb po 4 zł, 66 pozycja naszych kopaczy, a dziś czytam, że Unia zabiera nam kasę, która niby była nasza. Czysty PiS, czyli pesymizm i strach. Kiedym usłyszał z ust wóca naszego, że to nie koniec jeszcze jego misji, z trwogi przybiegłem tutaj, byście mnie ostrzegli, co jeszcze nam szykuje nasz Pepek kochany?
Obserwuj wątek
    • etwas-geheimnis Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 14:04
      Nie marudz , tylko sobie kup:www.trotec24.com/pl-pl/osuszanie-powietrza/osuszacze-seria-tkk-pro/?adword=g_entfeuchterbautrocknung_PL
      • czat_elnik Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 14:09
        Ło matko! Czyli wróżysz pasmo kolejnych powodzi? PiS, tylko PiS, czyli pesymizm i strach...
        • etwas-geheimnis Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 14:17
          Ty wzorem swojego wodza interpretujesz radę z serca , po swojemu. Ja tylko ci podpowiadam co kupic aby piwnice osuszyc, a nie płakac tu na forum.:-)
          • czat_elnik Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 14:26
            Mamy tylko jednego wodza, Pepka z gumy. Nie stać mnie na takie fajerwerki, jak osuszacz, misja się jeszcze wszak nie skończyła, może na końcu tej misji naszego Pepka będzie "osuszacz dla każdego pisowca", tak jak "laptop dla każdego ucznia".
            www.wprost.pl/ar/130664/Od-wrzesnia-laptop-dla-kazdego-ucznia/
            • etwas-geheimnis Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 14:28
              To zarób i nie jęcz.
    • wkkr On bzdurzy 25.09.10, 14:07
      ty natomiast kompropmitujesz się stylem wypowiedzi.
      • czat_elnik Re: On bzdurzy 25.09.10, 14:13
        Jak śmiesz prawić, że nasz wóc w czapce bzdurzy?! To obraza majestatu naszego władcy!
        • etwas-geheimnis Re: On bzdurzy 25.09.10, 14:20
          Podaj go do sadu.
          • czat_elnik Re: On bzdurzy 25.09.10, 14:28
            Hm, może zatrudnij się u Pepka, co? Masz same dobre rady... Może zamiast Rostkowskiego?
    • maszmi Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 14:31
      Psychopata i Spolka = PiS , uchowaj nas Boze !
      • czat_elnik Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 14:34
        Kim są ludzie, który wszędzie widzą psychopatów?
        • sclavus Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 15:34
          Bo ja wiem..
          Wiem natomiast na pewno, kim są psychopaci, których tak łatwo ludzie dostrzegają...
    • czat_elnik oto słowa prawdziwego wóca 25.09.10, 14:41
      "udało się zbudować Platformie - poczucie zaufania, nadziei i energicznego optymizmu - mówił premier"
      Mówił premier, mówił premier, mówił premier, mówił premier... mówił... mówił... móóóóó...
      • fastwinter.5 Re: oto słowa prawdziwego wóca 25.09.10, 15:10
        drogi czat_elniku,czy tego chcesz,czy nie bedziesz musiał sie z tym pogodzić,że dla PO dzisiaj nie ma alternatywy.
        Bo jeżeli sądzisz,że PIS jest teraz w stanie sprawować rządy w Polsce,to nie masz zielonego pojęcia o rządach i polityce w ogóle,że o nastrojach i stosunku społeczeństwa do Kaczyńskiego i PIS-u nie wspomnę.
        Lewica w tej chwili też, nie ma odpowiedniego potencjału do sprawowania władzy,co nie znaczy,że i PIS, i SLD by tej władzy nie chciały.Chcieć to oni wszyscy chcą!!
        Ich chciejstwo jest przeogromne!!
        Tyle że aktualnie nie bardzo mogą i nie bardzo sie do tego nadają.Jeżeli tak ci trudno żyć ze świadomością,że rządzi PO,to pozostaje ci jeszcze emigracja
    • sclavus Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 15:16
      Może by i przyznać ci rację można...
      Sam wolę to: Paranoja i Schizofrenia...
      Alboi to: PiS - dwa kłamstwa plus spójnik...
      • x2468 Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 15:55
        Nie pepek lecz pepeg.Jeszcze raz sie okazuje ze tzw "prawdziwi Polacy,patrioci" z pis o Polsce pojecie maja marne.
        Paranoja i Swolocz.Nie wszedzie widze paranoikow,lecz w pis wyjatkowo duzo.Wyglada na to ze paranoicy i swolocz skupili sie w tym ugrupowaniu(stad nazwa tej firmy).
    • cookies9 Re: Pesymizm i Strach, czyli PiS. 25.09.10, 16:21
      Raczej Paranoja i Schizofrenia. Jeszcze tak 'potłuczonego'polityka-prezesa w naszej historii
      nie było. Co słowo,czy zdanie to bzdet i zniewaga. Nie jest w stanie racjonalnie myśleć.
      Kiedy zajmą się nim lekarze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka