alistair-p 07.10.10, 22:56 wyborcza.pl/1,75248,8480370.html Jak widać PiS nic się nie zmienił,nawyk zakładania teczek pozostał.To jest u nich silniejsze od wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inwestor_z_kataru Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 07.10.10, 23:05 Śledztwo w tej sprawie prowadziła prokuratura w Zielonej Górze. W maju tego roku zakończyło się umorzeniem "z powodu niewykrycia przestępstwa". I tyle w temacie. Jak widać GW zawsze może liczyć na swoje pieski, które będą się oburzać na niegodziwość rządu PiS, kiedy tylko nadredaktor wyda komendę. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 07.10.10, 23:10 Nie robię ci wycieczek osobistych.Myśl sobie i pisz co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 07.10.10, 23:08 Teraz robią w gacie?PO trzech latach? Leming was czyta i słucha.Miejcie dla zwierzątka szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
4_oddech_kaczuchy Panie, za czasów PiS to dopiero się działo ... 07.10.10, 23:34 A co, otwarto jakąś "szafę Lesiaka"? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 07.10.10, 23:48 3 lata temu podobno śledzono dziennikarzy.News już z długą,siwą brodą. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 08.10.10, 05:08 i co z tego ? Ziobro i Kaczyński mają się dobrze ,bo nikt ich nie rusza . A to są ludzie ,których powinno się dawno zamknąć . Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 08.10.10, 06:01 jedynaladyhawke napisała: > i co z tego ? Ziobro i Kaczyński mają się dobrze ,bo nikt ich nie rusza . > A to są ludzie ,których powinno się dawno zamknąć . ...w szpitalu dla umysłowo chorych...Chorych z nienawiści do wszystkiego i wszystkich "którzy nie z nimi"... Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 08.10.10, 06:52 CHORZY Z NIENAWISCI TO SĄ WYBORCY PO. Wystarczy posłuchać jakim jezykiem mówia i ile przyjemnosci im daje plucie i wyzywanie PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Żeby haki mać 08.10.10, 07:06 trzeba podsłuchiwać. Mam pomysł na herb rodowy dla omcp Jarkacza: Szklanka ściśnięta między uchem a ścianą a pod spodem wyłupisate oko wyglądające z dziurki od klucza. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien To kiedy powstanie komisja !!! 08.10.10, 07:23 Ależ ja jestem zbulwersowany ! Śledztwo prokuratorskie umorzone,ale co tam, trzeba bić pianę. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: To kiedy powstanie komisja !!! 08.10.10, 07:52 Służby podsłuchują dziennikarzy, okłamują prokuraturę, ale to przecież szczegół, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście ! 08.10.10, 07:57 Ten co na Wawelu leży: "Po zakończeniu wywiadu prezydent zaczął na mnie krzyczeć: "Stokrotka, stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie [właściciele stacji TVN]". - Ja na to przypomniałam prezydentowi - opowiada dziennikarka - że na początku lat 90. brałam w obronę Jarosława Kaczyńskiego przed atakami ówczesnego prezydenta Lecha Wałęsy. Wyciągnęłam do prezydenta rękę na pożegnanie. Zawisła w powietrzu, prezydent nie chciał się pożegnać, więc odeszłam. Świadkami tej sceny było kilkanaście osób: dziennikarze TVN 24 i belgijscy producenci programu. Stali oniemiali." Więcej... wyborcza.pl/1,76842,5824628,Prezydent_przeprasza_Monike_Olejnik_za__stokrotke_.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Pewnie tak było Henry 08.10.10, 08:01 bo tio był kaczor - rzadki okaz chamstwa i buty. Ale tej baby nie da się słuchać i oglądać. Zdzierżę ją tylko na archiwalnym nagraniu w skupie butelek. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Pewnie tak było Henry 08.10.10, 08:05 dobrze, że możemy wybierać stacje tv i radiowe. Jednak te pogróżki okazały się niebezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: prezydent zaczął na mnie krzyczeć 08.10.10, 08:04 i opłaciło mu sie - teraz leży na wawlu - a stokrotna WALNIE sie do tego przyczyniła. Banda kretynów! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: prezydent zaczął na mnie krzyczeć 08.10.10, 08:09 to fakt. Płakała ze wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A mógł zabrać Monikę do samolotu! 08.10.10, 08:48 Ale kurdupel jest już w stanie rozkładu. M. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Za czasów PiS śledzono dziennikarzy !! 08.10.10, 08:19 Nawet tych z wiernopoddańczej Rzepy :-))) A ,jak "Stokrotka" opłakiwała LechKacza- pusty śmiech na sali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: pusty śmiech na sali:-) 08.10.10, 08:25 czy śmiech na pustej sali? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Lgarz Czuchnowski 08.10.10, 08:32 alistair-p napisał: > wyborcza.pl/1,75248,8480370.html > Jak widać PiS nic się nie zmienił,nawyk zakładania teczek pozostał.To jest u ni > ch silniejsze od wszystkiego Ten gazetowy cyngiel juz raz przepraszal kajajac sie ze oplul bezpodstawnie ludzi. No coz tacy sa dziennikarze brukowca GW. "Przepraszam firmę MDI oraz jej udziałowców panów Piotra Bazylko, Macieja Gorzelińskiego, Rafała Kasprów i Piotra Wysockiego za fragment mojej wypowiedzi radiowej (TOK FM 27.09. 2004), w którym stwierdziłem, że firma MDI w swojej działalności posługuje się szantażem. Ubolewam, że pochopnie użyłem w ferworze dyskusji takiego sformułowania, nie mając odpowiednich informacji ani dokumentów, które uzasadniałyby tego rodzaju zarzut. Wojciech Czuchnowski”. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 A jakie to dziś ma znaczenie? 08.10.10, 08:38 Tylko wyborcze. Platfusy wspaniale manipulują informacją. Sądzicie, że przez trzy lata nikt o tym nie miał pojęcia? ABW i CBA pod ludźmi Tuska? Pojawia się problem, co oni wyprawiają dzisiaj, pod osłoną nocy Tuska. Nikt ich nie ma prawa skontrolować. Nawet o ilości podsłuchów nie informują nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A jakie to dziś ma znaczenie? 08.10.10, 08:42 haen2010 napisał: > Tylko wyborcze. Platfusy wspaniale manipulują informacją. Sądzicie, że przez tr > zy lata nikt o tym nie miał pojęcia? ABW i CBA pod ludźmi Tuska? > > Pojawia się problem, co oni wyprawiają dzisiaj, pod osłoną nocy Tuska. Nikt ich > nie ma prawa skontrolować. Nawet o ilości podsłuchów nie informują nikogo. Nie ma zadnego, to jeszcze jedna PR bomba majaca odwrocic uwage od rzeczy istotnych. Odpowiedz Link Zgłoś